Baidu Ledande Kina Blockchain Avgift Med Första Beta Blockchain Nätverk


I historiens annaler som kommer att göras ett sekel från och med nu, kommer världen att betrakta Kina vara den mest framstående utvecklare i blockchain industrin. Förra året märkt ett enormt tryck i den sektorn av landet, och Baidu är den första bland dessa för att möjliggöra för utfärdande av en publik beta.

Beta-Lanseringen av Xuperchain

Baidu har nyligen meddelat att man har framgångsrikt lanserat sin publik beta av sin blockchain nätverk. Detta företag de tjänster de erbjuder, som går genom namnet på Xuperchain, syftar until att göra det möjligt för små-och medelstora företag att utveckla sina egna dApps.

Xuperchain är inte ens nära att den enda blockchain projektet, adult males utgör en enda enhet av hundratals blockchain projekt som utvecklas i Kina. Flera månader tillbaka, kinas President Xi Jinping uppmanade sitt land för att omfamna blockchain teknik och dess utveckling i framtiden. Som person kan föreställa sig, med en av ledarna för en av världens mest framstående ekonomiska stormakter greenlight något, gör en hel del för sin utveckling. Pengar har strömmat in de sektorer som en flod, med AI och internet sektorn att få lejonparten av denna nya teknologiska boomen.

Leder En Fullsatt Avgift

Baidu är på framsidan av den Kinesiska blockchain utveckling, med dess Xuperchain som möjliggör för företaget att dela känsliga uppgifter utan att den gärning för förtroendet att placeras inom den andra parten. Detta kommer i sin tur att möjliggöra för smarta kontrakt tillsammans med transaktioner.

Baidu planer för blockchain projektet först presenterades redan i September 2018. Naturligtvis, dess whitepaper berömde sin egen överlägsenhet för Bitcoin, även om Bitcoin var aldrig tänkt att fungera nisch Baidu planer på att fylla. I Maj förra året, nätverket gick på öppen källkod, med Baidu förklarar att Xuperchain: s mål är att vara så enkelt att inga tekniska kunskaper krävs för att använda den.

Decentraliserad Inte Mer

Många grupper har öppet kritiserat Kina över hela världen för sin massiva tryck i blockchain utveckling. Främst, detta är på grund av att den ursprungliga grundaren av denna teknik som kan föreställa sig en decentraliserad ideologi när de utvecklade den. Nu, dock, Kina är att utnyttja det för centraliserad vinst. Filosofiska doktriner tenderar att vidarekoppla sömn för de flesta människor, guys ideologin bakom verktyget inte verktyget till något mer än det är. Efter allt krut kom att bli, på grund av att någon uppfann fyrverkerier.

Blockchain teknik upptäcktes, och den finansiella sektorn är krafsa sig för att få sin kant. Det har kommit until den punkt att vägra att delta i blockchain teknik är som att komma överens om att köra ett maraton bara efter att du avbröt dina egna ben.Resource hyperlink