Binära Optioner

Binära Optioner

Vad är binära optioner? Svaret är enkelt och logiken bakom det är ännu enklare. Ordet “binär” betyder singel. Vid handel med binära optioner finns det en återbetalning av fast avkastning, eller så finns det ingen avkastning alls. Några andra termer som används för att hänvisa till binära optioner är: Alternativ – allt – eller – ingenting, digitala alternativ och fast avkastningsalternativ. Det är också känt under den gemensamma förkortningen FRO, även om den endast används på den amerikanska börsen.

TYPER AV BINÄRA OPTIONER:
Binära Optioner kan klassificeras i två kategorier –

1) Kontantalternativ
2) Tillvalstillval.

Även om många jurisdiktioner har legaliserat handeln med binära optioner, anser vissa länder det fortfarande som ”spelande”. I båda ovannämnda typer finns det både samtalsalternativ och säljalternativ. För att sammanfatta typerna kan följande tabell vara praktiskt.

Fördelar med Binära Optioner

Det finns många skäl till varför handel med binära optioner är fördelaktigt.

Enkel process – Det finns inga processuella svårigheter involverade i FRO-handel. Allt du behöver göra är att undersöka tillgängliga mäklare och välja den som passar bäst.

Låga investeringar – Det finns inget minimikrav på fond. Du kan handla med mycket låga investeringar. Om du är nybörjare kan du fortsätta handla i låga belopp tills du är bekant med hela konceptet.

Höga belöningar – Eftersom utgångstidpunkten är kort kan avkastningen åtnjutas snabbare. Avkastningen är också spontan.
Brett utbud av tillgångar – Utbudet av tillgångar som handlas i Binary Options är relativt högre. Du har så många alternativ att välja mellan. Du kan prova på allt tills du räknar ut vilken som passar dig bäst.

Oberoende av marknadsförhållanden – Oavsett marknadsförhållanden kan din handel inte påverkas av den. Det kan finnas hög efterfrågan och mindre utbud av en produkt, eller inflation eller deflation, din handel fungerar med fullständigt oberoende.

Begränsad risk – Risken är mycket låg jämfört med andra finansiella branscher. Det främsta skälet är de låga fondkraven. Hur mycket risk du vill ta är verkligen ditt samtal.

Enkel spårning – Din mäklare kommer att göra det mycket enkelt för dig att övervaka de upp- och nedgångar som är involverade i den handel du valt.

Nackdelar med Binära Optioner

Det är snabbt och enkelt att handla med binära optioner. Men allt kommer för ett pris. Denna anmärkningsvärda investeringsmöjlighet kommer med följande risker och nedskärningar.

Enorma förluster – Eftersom namnet är självförklarande är det en “cash-or-inget” marknad. Du vinner antingen allt eller så förlorar du allt. Om du är mycket försiktig med din fondfördelning, är det bättre att inte ta risker av stor storlek som kan skada dig eller din ekonomi hårt.

Bedrägliga mäklare – Fuskare finns överallt. Du måste hålla ett vakande öga, göra din grundliga undersökning innan du väljer din blivande mäklare. Han eller hon kommer att vara din livlinje och informationskälla i alla frågor som rör din investering. Se upp för mäklarbedrägerier.

Regleringsbrist – Det finns mycket begränsad reglering för att övervaka hur marknaden för binära optioner fungerar. Eftersom det är en ny marknad för alla, har ingen tydlig uppfattning om vad det är och hur det fungerar.

Sannolikskrig – När du handlar i FRO “gissar du” att priset på en handel går upp eller sjunker. Det är ett chansspel. Eftersom tidsramen för handel är kortare är det nästan som om du inte ger tillräckligt med tid för din egen förutsägelse.

Resultat mot förlust – Enkelt förhållande tyder på att du i FRO när du vinner definitivt får 80% av dina pengar. Men på baksidan, när du tappar, förlorar du ALLT. Och du måste fortfarande betala din mäklarkommission ovanpå det.

Sammanfattning

Med alla ovan nämnda för- och nackdelar är det både fördelaktigt och riskabelt att handla binära optioner. Det finns bestämda sätt att minimera risken och få maximal nytta av din investering. Allt du behöver göra är att se till att du dubbelkontrollerar din mäklares trovärdighet, så att han inte visar sig vara manipulativ. Fördelarna är tyngre än nackdelarna. Om detta låter som din bortgångna seger, är det definitivt något du måste sträva efter.