Bitcoin är en stor butik av värde, säger amerikansk senator-utvald – Spotlight – Altcoin Buzz

Bitcoin är en stor butik av värde, säger amerikansk senator-utvald – Spotlight – Altcoin Buzz


Bitcoin, världens främsta kryptovaluta, börjar få den uppmärksamhet den verkligen förtjänar.

Bitcoinentusiasten och Wyoming inkommande senator Cynthia Lummis har kallat krypton som ett stort värde. Hon gjorde detta uttalande under en intervju på nationell tv.

Intressant nog köpte Lummis sin första Bitcoin 2013. Enligt henne prissattes krypton till drygt 300 dollar. Det var särskilt en tid då de flesta nästan inte visste något om kryptovalutan och då Bitcoin mestadels utstod och betecknades med alla slags svordomar.

Tala med Wyoming Blockchain Stampede i september påpekade hon att hon köpte BTC 2013 för att hon “tror på den ekonomiska kraften i brist.” Hon tillade att Bitcoin har det till sin fördel. Hon tror också att krypten kommer att tillhandahålla fungerande lösningar på bristerna i det nuvarande ekonomiska ekosystemet.

Under intervjun frågades Lummis om hon planerade att “ta Bitcoin in i det nationella samtalet.” Hon svarade jakande och tillade att hon som tidigare statskassör alltid var på jakt efter bra värdeförvaring. Med sina egna ord, “Bitcoin passar den räkningen!”

Bitcoin

Bitcoin är inflationssäkert

Lummis bekräftade vidare flera föreställningar om att Bitcoin var en bra skydd mot inflation. Topp finansanalytiker och affärsguruer som Micheal Saylor, Bill Miller, Yassine Elmandjraoch Jack Dorsey är alla av samma åsikt.

Den utvalda senatorn påpekade att medan dollarn blåses upp, gör Bitcoin helt enkelt inte det. Detta beror på att krypton har ett begränsat utbud. Endast 21 miljoner bitcoins kan brytas och inget mänskligt och teknologiskt genombrott kan förändra detta. Den här funktionen ensam gör krypton till en solid och pålitlig häck mot inflation.

Lummis tillade också att krypton definitivt kommer att vara en viktig part i värdebutiker, inte bara i USA utan över hela världen “under lång tid framöver.”

Hela kryptosamhället var mycket glada över hennes kommentarer om krypton. Miljardären och kryptoentusiasten Tyler Winklevoss retweetade klippet.

Direktör för Swan Bitcoin, Brekkie Von Bitcoin, retweetade också klippet. Han tillade: “Flytta över terrorister, droghandlare och penningtvättare … det finns en ny berättelse i stan.”

Bitcoin och de reglerande organisationerna

Hela kryptorummet sedan starten har varit tvungen att gå igenom mycket granskning och ett ogynnsamt regelverk. Många kryptoföretag överväger flyttar ut av Förenta staterna medan vissa var tvungna att nära butik på grund av ogynnsamma myndighetskrav. Bitcoins resa har inte varit annorlunda. Toppindivider gillar Donald Trump, Mark kubanskaoch Warren Buffett har alla talat emot krypton. Att se Lummis erbjuda lite beröm för krypton är en välkommen paus för hela kryptoutrymmet.

Medvetenhet och acceptans av kryptorummet håller för närvarande på att bryggas. Samtal pågår om viktiga detaljer som kryptobeskattning och allmänna bestämmelser. Många länder vill också skapa en centralbank digital valuta (CBDC). I linje med detta, Bahamas nyligen lanserades en CBDC kallad “Sand Dollar.”

BTC-pris

I skrivande stund var BTC det handel till $ 16727,17, med en börsvärde på $ 310,094,358,905 och en 24-timmars handelsvolym på $ 24,544,109,203.

Ta reda på mer om BTC på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link

bitcoin investor