Bitcoin CFD

Bitcoin CFD

Bitcoin är en digital kryptovalutasom gör det möjligt för peer att jämföra pengar överföring. Du kan skicka pengar till dina vänner, betala för ditt köp av varor och tjänster med bitcoins. Det fungerar genom skapelser av “block.” Block skapas genom en process som kallas gruvdrift. Varje transaktion registreras i blockchain för framtida referens. Det är en kontinuerligt växande lista över alla dina överföringsposter. Vissa människor föredrar också att använda bitcoins som en investering eftersom värdet på bitcoin ständigt ökar. Processen att köpa bitcoin och sälja den i slutet av dagen kallas som Bitcoin CFD handel. Låt oss se mer om CFD Handel med den digitala valutan Bitcoin i detalj.

Hur utför man Bitcoin CFD Handel?

Handel med Bitcoin CFD kan ske med tre enkla steg:

Steg (i) – Bestäm vilken typ av digital valuta du vill handla. Det finns flera alternativ att välja mellan, och resten av stegen är desamma för vilken valuta du föredrar.
Steg (ii) – Om du vill äga valutan är det när behovet av utbyte kommer in. För detta finns också många alternativ online.
Steg (iii) – Finansiera ditt konto. Du kan använda ett debet- eller kreditkort för att göra det.
Steg (iv) – Börja handla. När du har slutfört de tre första stegen kan du mycket väl börja din handel med digital valuta.

Bitcoin CFD Mäklare & Exchanges

Många onlineplattformar finns idag som fungerar som bitcoin cfd trading mäklare. Enligt https://www.benzinga.com/ listas följande som de bästa bitcoin-mäklarna. Ordningen är slumpmässig.

1. XTB & easyMarkets – Dessa presenterade mäklare för bitcoin-handel.
2. Coinbase – Högst rankad i USA, bäst totalt sett.
3. Plus500 – mest lämpad för den hävstångseffekt den ger.
4. SmartBotCoin – Mycket välrenommerat för enklare verktyg.
5. Etoro – Kräver mycket låg minsta insättning. Också känt för marknadsföringsstrategier.

Innan man beslutar om en mäklare och ett valutaväxling är det viktigt att beakta följande aspekter.

1. Säkerhet – Se till att mäklarens rykte är upp till märket. Kom ihåg att din mäklare kommer att kontrollera din digitala plånbok. Om ditt konto hackas och all din digital valuta töms kommer konsekvenserna att vara oåterkalleliga.

2. Avgifter – Varje utbyte tar ut tre huvudtyper av en avgift till sina handlare. Det är utbytesavgifter, handelsavgifter och insättnings- eller uttagskostnader. Vissa utbyten låter dig även använda debet- eller kreditkort för köp av tjänster. Se till att du väljer ett utbyte som är överkomligt för dig.

3. Apps – om du vill bli en dagshandlare måste du alltid vara vaken på marknaden. Med ett ögonblick kan du tappa en hel dags ansträngning om det är slarvigt. För att ha tillgång till marknaden när som helst kan du använda vissa appar och programvara som är dedikerade för detta ändamål.

4. Bots – Tack vare innovationerna inom teknik finns det idag cryptohandelbots. Allt du behöver göra är att programmera din strategi, luta dig tillbaka och koppla av. Botten matchar automatiskt transaktioner enligt de strategier som du har programmerat. Lysande, är det inte?

Tips & Rekommendationer

Om du är nybörjare och vill pröva dig på bitcoin day trading är här några riktlinjer för allt du behöver veta.

· Lär dig hur blockchain fungerar – Blockchains omdefinierar transaktioner. Det är bokstavligen ingen som förstår begreppet hur blockchain fungerar. Men lyckligtvis behöver du inte veta hur det fungerar för att använda det. Bara en fågelperspektiv av ämnet kommer att göra.

· Använd rätt verktyg – Läs många recensioner och gör en jämförande analys om vilken redskap som fungerar bäst.

· Trampa lätt – Du kanske vill förhindra dig från att ingå i en oåterkallelig handel. Ibland kan situationen tvinga dig att komma in i en position som du inte bara kan lämna. Det måste undvikas. Tänk två gånger innan du tar varje steg på marknaden.

· Tänk på spridningen – ”Spread” är skillnaden mellan ditt köppris och ditt försäljningspris. Tekniskt sett faller kostnaden för spridningen på investeraren själv. Så planera i god tid och inkludera spridningen i din beräknade P&L.

· Tålamod är nyckeln – Att fatta utslag och hastiga beslut kommer bara att få dig att betala priset för det. Jag menar det i bokstavlig mening. Rusade beslut regnförlust.

· Omfamna volatilitet – Prisfluktuationer är det som gör den digitala valutamarknaden till vad den är. Spirande handlare måste inse att där risken är hög, är sannolikheten för inkomst också hög.

· Använd nyheterna – Varje början som handlar kommer att veta att prisuppgångarna på marknaden beror på positiva respektive negativa nyheter om verksamheten. Samma logik gäller också för digitala valutor. Du kan använda kunskapen från nyheterna för att få en konkurrensfördel jämfört med andra handlare.

· Gå tillbaka i tiden – Med detta menar vi att du måste analysera tidigare historia. Om du ser ett mönster av händelser som upprepas kan du använda det som en fördel för att tjäna enorma vinster.

Sammanfattning

Efter att ha sagt allt detta är det säkert att dra slutsatsen att bitcoin day trading inte är enkel segling. Det är som att segla i högvatten. Men du har flera flytvästar, nämligen legitimäklare och reglerade utbyten. Digitala valutor är ett bra sätt att investera dina medel om du är villig att ta några mindre risker. För din egen säkerhet öppnar du ett demokonto och handlar tills du får tag på det. Även om det finns mäklare och bots som kan vägleda dig under processen, fungerar dagshandel bäst efter att du själv kommit in i fältet.

Möjligheter med Bitcoin CFD´s

Det är absolut möjligt att köpa och sälja bitcoin inom en dag genom Bitcoin CFD. Mer fördelaktigt är att crypto marknaden inte är bunden av den regelbundna öppnings- och stängningstiden. Du kan köpa och handla bitcoin cfd 24 timmar om dygnet. Det främsta skälet till att handel med kryptovalutan dag blomstrar idag är på grund av den höga prissäkerheten. För det mesta handlar digital valutahandel mer om att “gissa” sannolikheten för att priset går upp eller ner än att ha besittning av det.