Bitcoin för att Följa Samma Development som Amazon för att Återfå sin All-Time Highs: Mynt Aktier


  • “Huge Bang” av 2018 i skuggan av andra tillgångsbubblor
  • Bitcoin bättre än alla andra tillgångsslag
  • Varför är inte professionella investerare för att tilldela BTC

Investeringen av decenniet som registreras 9,000,000% av kapital är för närvarande sitter på runt $7,100.

På kort sikt, Bitcoin är förväntade att uppleva en hel del smärta i förväg att det skulle säkert vara blandat med sin egen dos av också.

Gentlemen som vi rapporterat, på lång sikt, en enkät som drivs av Mati Greenspan, grundare av nyhetsbrevet Quantum Ekonomi funnit att en svindlande 49.2%, nästan hälften av de tillfrågade tror att Bitcoin kommer att klättra upp until $1 miljon i slutet av nästa årtionde.

Huge Bang-2018 i Skuggan av andra tillgångsbubblor

Det hela började i slutet av 2013 när Bitcoin blev en miljard dollar på marknaden beneath en kortvarig pris springa efter beslag av Mt. Gox och gripandet av Ross Ulbricht.

I December 2017, BTC, slog sin topp på $20,000 medan crypto börsvärde nästan nått en biljon dollar, $835 miljarder kronor, under första veckan i januari efter ett snabbt köra upp i Ethereum, XRP och andra altcoins också.

Denna “significant bang” var relativt stor, vilket resulterar i en 20x pris öka i år, males Meltem Demirors, Chief Expense Officer på Mynt Dela och Marty Stenson, Associera, som skrivit den 2019 Crypto Trender Rapport “det värde som skapas (och förstörd) är i skuggan av andra tillgångsbubblor.”

Bitcoin bättre än alla andra tillgångsslag

Världens ledande cryptocurrency är redan bäst presterande tillgången av decenniet med en jättestor 9,000,000 andel av kapital.

Enligt digital asset management enterprise Mynt Aktier, tog Det sju till sjutton år för Amazon att återfå sin all-time highs och Bitcoin är förväntade att “följa en liknande craze.”

Adult men, Jämförelsevis, bitcoin har varit en mycket volatila tillgångar”, adult men på en absolut grund, det är bättre än alla andra tillgångsslag än en jämförbar tid skala.”

Varför är inte Professionella investerare för att Tilldela BTC?

I en färsk rapport från Lender of The us Värdepapper som sagt, om du har investerat $1 i bitcoin i början av decenniet, det nu skulle vara värt över $90.000.

Å andra sidan, Demirors konstaterar att mer än hälften av alla aktier sämre den riskfria räntan (AMERIKANSKA Statspapper) och “många förlorar pengar.” Faktiskt, mindre än 1% för bestånd som kör mer än 75% av börsuppgång, tillade hon.

Detta är anledningen until att “det är konstigt för mig att investerarna inte tilldela bitcoin eller en passiv korg av crypto (som fortfarande är >70% bitcoin),” sade Demirors.

Hon visar hur ARKEN Investera, en fintech företaget gjort en liten tilldelning, mindre än 1% until Gråskala Bitcoin Lita på att deras Innovation ETF 2015 som var en av de bästa ETF av 2017.

Adult males, påpekar hon, “Denna strategi kräver övertygelse. Ridning trend på väg upp är en riskabel proposition, med tanke på hur flyktiga bitcoin är. Sekulära trender tar tid att utveckla, och cykliska volatiliteten kan vara en stor avskräckande effekt.”

Gentlemen som vi såg i fallet med it-bubblan, ett par som Amazon kom ut på toppen som vinnare. Som sådan, “beslut om investeringar *idag* bör vara formade av vår syn på vart världen är på väg *i morgon.*”

“Jag tror att bitcoin är en oerhört viktig del av framtiden”, tillade Demirors.

Resource backlink