Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

bitcoin rasar

Bitcoin rasar i värde i takt med aktiemarknaden

Innehållsförteckning

Bitcoin har varit enormt volatil dem senaste månaderna och har handlat i ett intervall, men nu tycks valuta rasa i värde och tappar en stor del under det senaste dygnet.

Att Bitcoin rasar är inget nytt säger Daniel Tomic Valutaexpert från TA gruppen, det är rätt normallt med svängningar på ibland två-siffriga procentenheter. Bitcoin svänger dagligen om den inte är på uppgång så är det nedgång där priset istället rusar men här är några saker som du bör hålla koll på som småsparare.

  • Bitcoin faller ofta och tar återigen sitt värde genom att Bitcoins halveras och en bullrun startar igen, du bör vänta om du har förlorat kapital just nu.
  • Stora prissvängningar är normalt inom Bitcoin, värre är det i Altcoins där marketcap och förtroendet för valuta inte är lika starkt.
  • Bitcoin har fallit många gånger innan och alltid återhämtat och slagit alla gränser vid uppgångar.

Enligt Coinmarketcap som erbjuder Bitcoin senaste nytt är det ingen fara vid horistonten, det är normalt att folket hämtar hem vinster efter en bullrun inom bitcoin och har alltid varit så.

Är det läge att köpa Bitcoin?

När priset tappat hälften av sitt värde och lite därtill kan vi jämnföra med liknande situationer under 2019-2020 där Bitcoin bottnade på 380USD från 20000. Vi kan alltså se Bitcoin gå ner ytterligare innan det svänger inför nästa halvering.

Varför sjunker Bitcoin?

Bitcoin sjunker till grund av osäkerhet för regleringar och omvärlden just nu men dem stora valarna fortsätter köpa medans småsparare säljer av.

Hur kan man se om man äger Bitcoin?

Du kan enkelt se det i din plånbok där du har haft dina bitcoins eller på din exchange.

Vilka Kryptovalutor ska man köpa 2022?

Det är fortfarande Bitcoin som är herren på täppen med sin höga market cap och den mest välkända och respekterade valutan.

Vill staten förbjuda Bitcoin?

Varken den Svenska eller andra stater som är tätt kopplade till banksektorn har aldrig någonsin sett bitcoin som något positivt, det är inte bra för deras ställning i världen om pengarna släpps fria.

Staten kommer alltid försöka utnyttja varje skandal till att tala dåligt om kryptovalutor för att återfå kontrollen över det monetära systemet, som just nu är hotat av Bitcoin.

Varje gång bitcoin rasar försöker man smäda Bitcoin som ondskans påfund, för att undvika massanpassning och för att i ett senare skede kunna lagstifta bort det.

Riktkurs bitcoin efter att Bitcoin rasar

Riktkursen för Bitcoin är fastställd precis som vanligt efter denna halveringen såg vi en viss massanpassning där bland annat Elon Musk gick in med en stor portion av Teslas kapital i Bitcoin. Nästa halvering kommer leda till båda större massanpassning och med stor sannolikhet reglering.

Om reglering sker kommer det även att flöda in stora mängder kapital till kryptobranschen vilket gör att tillgångar kommer att öka exponentiellt i värde. Det är svårt att fastställa en riktkurs för Bitcoin men med stor sannolikhet kan vi se en öking till 250 000 – 500 000USD efter nästa halvering.

Bitcoin utveckling – Vilka ligger bakom den

Bitcoin utvecklas konstant, det är frivilliga människor och programmerar som tror på en liberalare framtid som konstant utvecklar Bitcoin genom volontärarbete. Vissa av dessa utvecklare är även Miners och har ett egenintresse i att utveckla kryptovalutan så att deras kapital ökar.

Bitcoin rasar bubbla eller bara temporär volatilitet?

Bitcoin är enorm volatilitet och gick från 20 000USD till 380USD på ett år efter förra halveringen. Den viktigaste lärdomen man måste ge sig själv som crypto-trader inom Bitcoin är att volatilitet är normalt och att rida på vågorna.

Det absolut viktigaste är att använda en mäklare där du även kan tjäna pengar på nedgång och hedga dig själv från förluster, antingen via optioner eller CFD produkter.

Där rekommenderar vi Cryptosoft när bitcoin rasar.

Steg 1: Öppna Ditt Konto Och Sätt In Pengar

Det tar bara ett par minuter att komma igång med Ta Algo. Man måste först fylla i sin personliga information så som namn, telefonnummer och mejladdress. Man skapar även ett lösenord till sin inloggning. När man är klar klickar man på ”Registrera”-knappen och blir slussad till sin handelsplattform.

Väl där är det dags att sätta in pengar. Detta gör man bäst med följande alternativ:

  • Kortbetalning
  • Banköverföring

Steg 2: Vänta På Att Din Account Manager Hör Av Sig

Du får inom 24 timmar ett samtal från din account manager som kommer att hjälpa dig anpassa din handelsrobot. Tänk på att systemet mer eller mindre är automatiskt och att du enbart behöver kolla till den då och då. Du behöver alltså inte ta några beslut själv.

Vi hoppas att du får en bra upplevelse och att du göra de vinster som du önskar!

Så här enkelt handlar du med robothandel

  1. Klicka på knappen nedan.
  2. Fyll i din information i formuläret.

Cryptosoft hjälper dig avvärja förluster när bitcoin rasar genom att handla i båda riktningarna samtidigt, gör din portfölj en tjänst och säkra den med Cryptosoft.

Accuindex Recension
Bitcoin
Accuindex – Är det pålitligt? – 2022

Det finns ingen brist på online-mäklare att välja mellan nuförtiden. Så hur vet du om man kan lita på Accuindex för din handel? I den

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro