Bitcoin Skjuter Upp until $ca 8 600, Handlare Samtal till Toppen


  • BSV och Sprint ledande med över 20% av kapital, And so on, Litecoin, Bitcoin Pengar att njuta av gröna för
  • $7900 är Bitcoin Kontroll. När volymen lämnade scenen, björnar kan vara på väg

De ledande cryptocurrency är tillbaka till stigande. Inom loppet av några timmar, vi gick från under $glaciär 8 100 till $8,606 på Bitfinex.

I skrivande stund, BTC/JPY har handlats på $8,516 med 24 timmar av en av 5.11% och samtidigt hantera daglig handelsvolym på över 1 miljard greenback.

Gentlemen Bitcoin är inte den största gainer av någon sträcka. BSV på 6: e plats är ledande med 26.35% av handel på $204.53. Dash är en annan altcoin att njuta av det gröna av 23.74% på $81.19.

Etc (8.68%), Litecoin (7.41%), och Bitcoin Kontanter (6.96%) är också njuter anständig andel av greener.

Källa: Coin360

Ser framåt, exam av på $8 750 bör vara nästa, enligt handlare och investerare Josh Rager.

“Det ser bra ut. $7900s fungerat som stöd vid de föregående rad i Sept-Okt 2019 & är för närvarande fungerar som stöd nu när POC (stage of manage sedan Maj).”

Om BTC klarar av att framgångsrikt exam och stänga ovanför på $8 750, priset bör slita upp until $9,050, sade Rager. Även om priset går sönder, vi har stöd närvarande på $7,900.

Björnar på vägen

Bitcoin har gjort ett bra hopp och Rager är känslan positiv om att röra sig framåt, adult men det kanske inte alla grönt ljus för världens ledande cryptocurrency.

Enligt en populär aktör Majin, “misshandel skall fortsätta tills alla moral avdunstar.”

Han är för närvarande tittar på tre scenarier, hålla $8,200 och hacka före upp, försvara en högre låg runt $7 800 personer, eller studsa från CME lucka och göra en björn flagg innan den “doom”.

Priset börjar röra sig ner volymen också börjat blekna liksom. “Volym lämnade scenen, tjurar är i förnekelse, downbart inkommande”, konstaterade Majin.

Marknaden analytiker Benjamin Blunts är också att se björnarna kommer, med målet på $7,605. Ekande Majin är känslor, han är även att se upp för denna körning.

“Det har varit en trevlig körning det är oftast en ganska bra indikator för tops,” sade Blunts. Han har också flyttat ut ur sitt BTC längtar.

Bitcoin har också nått baisse mål av analytiker och handlare Crypto Varg som säger att det är dags att uppmärksamma.

Source website link