Bitcoin stiger till 18 400 dollar och faller till 17 200 dollar efteråt

Bitcoin stiger till 18 400 dollar och faller till 17 200 dollar efteråt

[ad_1]

Bitcoin (BTC) fortsätter att registrera nya poster i år. Den virtuella valutan steg till $ 18 400, det högsta registrerade priset sedan början av 2018. Kryptovalutan föll dock till $ 17 200 på bara några minuter. Hela kryptomarknaden fortsätter att vara väldigt hausseartad och den väntar redan på toppar i år.

Bitcoin stiger till 18 400 dollar

Det har varit en mycket positiv vecka för Bitcoin, och det är bara onsdag. Världens största kryptovaluta har nått ett nytt rekord i år. Det överträffade 18 400 dollar under bara några minuter och föll sedan till 17 200 dollar.

När kryptovalutan fortsätter att röra sig högre finns det experter som kallar det ett alternativ till guld. Enligt J.P.Morgans Directo Nikolaos Panigirtzoglou visar Bitcoin att det kan vara en alternativ till guld.

”Det finns en omvärdering av dess värde här som en alternativ valuta; som ett alternativ till guld. ”sade Panigirtzoglou.

Under de senaste månaderna har flera företag visat ett stort intresse för Bitcoin och kryptovalutor. PayPaltill exempel har lagt till kryptovalutastöd. Nu kan PayPal-kunder köpa och sälja kryptovalutor direkt från PayPal-plattformen utan att behöva lämna sina konton.

Samtidigt visar MicroStrategy och Square att Bitcoin kan vara ett bra sätt att diversifiera sina portföljer. Dessa två företag har köpt flera miljoner dollar i Bitcoin för att få exponering för den digitala tillgången.

Grayscale släppte en uppdatering den 13 november och informerade om att deras tillgångar under förvaltning har nått nästan 10 miljarder dollar. Den huvudsakliga produkten som för närvarande erbjuds av Grayscale är “Grayscale Bitcoin Trust” med 8,239 miljoner USD under förvaltning (AUM).

När denna artikel skrivs handlas Bitcoin runt 17 760 dollar. Detta motsvarar en prisökning på 6,81% under det senaste dygnet. Det är värt att nämna att med den senaste flytten högre av Bitcoin, inte alla kryptovalutor har flyttat högre.

Bitcoin har varit den största vinnaren under de senaste 24 timmarna bland de 50 bästa. I topp 10 har endast Ethereum (ETH) och Chainlink (LINK) registrerat vinster under samma tidsperiod. Ethereum steg högre 2,47% medan Chainlink registrerade en prisändring på 4,57%.

Huvudfrågan kvarstår nu om Bitcoin kommer att kunna överträffa sin heltid på 20 000 $ i år eller inte. Analytiker anser att det verkligen är möjligt och att 2021 kan bli ett mycket positivt år. Bitcoin-prisökning $ 18.400

[ad_2]

Source link

bitcoin investor