Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

Bitcoin Sverige

Bitcoin Sverige: Bitcoin Med Swish Är Framtiden!

Innehållsförteckning

Gemenskapen hos Bitcoin Sverige har aldrig varit lika stor som den är idag. Faktum är att den sammanhållning som man nu ser är väldigt stark då hundratusentals svenskar idag vet vad den en gång okända kryptovalutan är, medan tusentals svenskar även använder sig av den.

Tittar man tillbaka på Bitcoins första år så fanns det till exempel inte lika många appar och guider för svenskar som det finns idag. Det fanns nästan heller inga börsföretag att köpa Bitcoins ifrån till skillnad från nu där det smidigt kan handlas med Swish.

Kollar man på de första plånböckerna som släpptes så var dem dels svårare att hantera, men också skrivna på ett annat språk (oftast Engelska). Det gjorde så att man som svensk hade svårare att förstå Bitcoin konto, till skillnad ifrån vad man har idag då mycket erbjuds på svenska.

Ungefär så här utplacerade är svenska Bitcoin-användare!

Bitcoin i Sverige

Det är mycket som har hänt sedan Bitcoin kom till vårt avlånga land. Många nya kryptobörser har öppnat där man som svensk enkelt kan köpa- och sälja BTC. Många svenskar har även blivit rika på tillgången vilket har skapat en sorts hype som spridit sig, även om mycket av de också varit en Bitcoin Sverige bluff.

En av anledningarna till detta beror på att man enkelt kunnat köpa Bitcoin Swedbank och via andra svenska banker, men också för att man hos marknader som LocalBitcoins via sin specifikt valda Bitcoin kurs även kunnat köpa Bitcoin utan ID. Det har i sin tur gjort att en ännu bredare massa kunnat handla och använda kryptovalutan vilket är en nyckelfaktor för att möjliggöra massadoptering.

I Sverige kan man enkelt köpa Bitcoins via:

  • Safello
  • Trijo
  • BTCSWE
  • BT.CX
  • Quickbit
Bilden visar olika Bitcoin-logotyper som används i Sverige.

Investera i Bitcoin genom oss

Om man är svensk och vill komma igång med Bitcoins så kan man investera hos någon av våra samarbetspartners. Vi erbjuder en mängd olika erbjudanden, specifikt inriktade på handel med Bitcoins. Det är idag ett av de mest populära handelsätt i Sverige att använda de på, troligen för att trading är så pass fartfyllt och spännande som det är, samtidigt som man har möjligheten att tjäna pengar på de.

Genom att komma igång med någon av de mäklare som vi marknadsför så försätter du ditt kapital i en position där det, tack vare algoritmiska handlare automatiskt kan sköta om din investering. Det går också bra att investera manuellt, dvs. positionshandla.

Köp Bitcoin Skapa Konto

Genom att öppna ett konto hos någon av våra samarbetspartners så möjliggör du för köp- och försäljning av Bitcoins bland annat. Det finns även möjlighet till andra kryptovalutor om man använder t.ex Cryptosoft.

Så här enkelt handlar du med Cryptosoft

  1. Klicka på knappen nedan.
  2. Fyll i din information i formuläret.
  3. Du blir nu tilldelad en Account manager som hjälper dig installera mjukvaran.

Köpa Bitcoin Swish

Tack vare den popularitet, effektivitet och smidighet som betallösningen Swish har så märker man av att fler företag som sköter om kryptoväxlingar börjat implementera detta. Detta var något som man bara kunde drömma om för några år sedan, men nu finns det flera aktörer som erbjuder detta!

Vad bestämmer värdet

Man värdesätter Bitcoins i amerikanska dollar (USD) internationellt, men i Sverige så kollar vi oftast priset mot den svenska kronan (SEK) eftersom att det är Sveriges valuta. Om man som svensk vill växla BTC mot SEK så kan man kolla det nuvarande värdet via TradingView för att förstå hur mycket växelkursen ligger på.

Det faktiska värdet av Bitcoins bestäms av efterfrågan och tillgång, som påverkas av bland annat händelser och nyheter i marknaden.

Det som visas på bilden föreställer Bitcoins totala tillgång.

Vanliga Frågor och Svar

Hur mycket skatt på Bitcoin?

Man skattar 30 procent på vinsten och vid förlust får man dra av 70 procent.

Hur får jag ut mina pengar från Bitcoin?

Om du vill byta din BTC mot fiatvaluta så behöver du växla dem. Det kan du göra på en kryptobörs eller sälja av dem via en marknad.

eaconomy
Bitcoin
Varning för EACONOMY 2022

Eaconomy är ett MLM som börjats skriva om på Facebook där kunder förlorat hundratusentals om inte miljoner kronor. Den svenska kärnan skapade en gruppering från

Ta algo
Bitcoin
TA Algo Svensk robothandel 2022

En av dem mest häpnadväckande produkterna under börskraschen 2022 var terminhandelsverktyget TA Algo. En valutarobot som handlar fiat och kryptovalutor i derivatform med slående resultat

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro