Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

köpa bitcoin med swish snabbt

Köpa Bitcoin Med Swish Snabbt: Köp Bitcoin Med Swish

Innehållsförteckning

Nu för tiden kan man förutom att köpa Bitcoin utan ID även använda Swish som betalmetod vid sitt köp. Faktum är att man idag även kan köpa Bitcoin med Swish utan några som helst problem. Allt detta kommer vi att gå igenom i det här inlägget som vi dedikerar till Sveriges mest valda betalmetod, nämligen Swish!

Köpa Bitcoin Med Swish

Om man bestämt vill använda det vid betalning så behöver man välja en kryptobörs som tillåter detta. Ett av de absolut bästa alternativen är Safello swish, som är ett populärt ställe att handla BTC på. De kräver bara tre steg för att komma igång.

Så här gör man:

  • Logga in med Mobilt Bank-ID
  • Betala med Swish
  • Ta emot till din Bitcoinadress

Det är inte svårare än så att använda Swish som betalmetod för sitt köp. Just nu så är det ett av de mest populära sätt att köpa Bitcoin Sverige, därför väljer många Safello som sin primära kryptobörs.

köpa bitcoin med swish
Bilden visar på ett ungefär hur det fungerar när två användare byta Bitcoins mot fiatvaluta.

Kan Du Köpa Utan Plånbok Till Lägre Pris?

En av nackdelarna med att använda något som Safello är just att du är bunden till deras köp- och säljavgifter. För att undvika detta och komma ned i pris (till och med helt avgiftsfritt) så kan du använda Swish när du handlar på en marknadsplats.

Den mest populära marknadsplatsen idag heter LocalBitcoins och erbjuder, förutom Swish en mängd olika betalalternativ. Det fungerar genom att den som vill köpa Bitcoins skapar en annons där man skriver hur mycket man vill köpa och betala i avgift, samt vilken betalmetod man föredrar (i det här fallet Swish).

Så fort en säljare ser en annons som passar så swishar säljaren det mobilnummer som står i annonsen, och när säljaren har mottagit pengarna så markerar man detta i systemet. Köpet markeras som klart och den som köpt får sina Bitcoins till sitt LocalBitcoins-konto, utan att behöva skapa någon plånbok.

Så Gör Man För Att Köpa Bitcoin Swish Anonymt

Först och främst ska man tänka på att ett köp via en marknadsplats inte loggas som en Bitcoin-transaktion, eftersom att det bara är en vanlig Swish från person till person. Det är bara när man skriver en notering i sin Swish eller uppger detta som det blir synligt. När man gör en Swish från t.ex Safello så loggas det som ett köp från en kryptobörs och är därför inte alls anonym.

Ett annat knep för att göra denna transaktion utan att det står på ditt kontoutdrag är att annonsera att du vill köpa eller sälja Bitcoins med Swish på anslagstavlor i butiker. Du kan då (om du har tur) bli kontaktad av någon som är intresserad och sköta transaktionen via Swish – helt utan att ens banken vet om att transaktionen är en Bitcoin-transaktion.

Viktigt att poängtera är att vi inte uppmanar till olagliga aktiviteter utan endast beskriver hur det i dagsläget kan gå till.

Accuindex Recension
Bitcoin
Accuindex – Är det pålitligt? – 2022

Det finns ingen brist på online-mäklare att välja mellan nuförtiden. Så hur vet du om man kan lita på Accuindex för din handel? I den

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro