Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

bitcoins framtid

Bitcoins framtid 2022-2025

Innehållsförteckning

Bitcoin har nu varit med oss i över ett årtionde, men kryptovalutan har varit utsatt för både hårt politiskt engagemang och tryck från storbanker som stänger av överföringar till exchanges, även dem registrerade vid Finansinspektionen.

Men vad ligger i Bitcoins framtid och kommer den överleva?

Bitcoin har under dem senaste åren sett en enorm massanpassning ända sedan uppgången och fallet 2017 respektive 2018 har normala småsparare börjat intressera sig mer och mer för denna fantastiska digitalvaluta. Bitcoin är lika skandalomsusad som den välkänd och har raderat stora summor tillgångar det senaste året vilket kan tyda på en negativ syn på Bitcoins framtid. För sparare som varit med i några år nu är detta inget nytt, det sker dessutom varje halvering.

Tekniska faktorer som talar för Bitcoins framtid

Ser man till tekniska indikatorer så som tillgång & efterfrågan är det ingen tvekan om att Bitcoin har en framtid, det kan dessutom vara framtiden för det ekonomiska systemet. Bitcoin i sig kan också agera som en ögonöppnare för nytt liv, precis som dinosaurierna kan dem en dag bli utsätta för Darwinism och dö ut. En art eller valuta som dör ut betyder dock inte att den inte har fyllt ett syfte, den har förändrat det finansiella ekosystemet och landskapet för alltid.

Vi anser att Bitcoin har en ljus framtid men att den måste anpassa sig med tiden vilket den gör med uppgraderingar från communityt.

Problem som tåls tänka på med Bitcoins framtid

Bitcoin har en fastställd mängd Bitcoin som någonssin kan skapas 21 000 000 BTC. Det kan inte skapas fler Bitcoin vilket gör att vid en växande befolkning med ett ökat intresse finns det ingen annan väg än ett stigande pris över tid.

Att det enbart finns 21 000 000 BTC är också oroväckande och ställer flera frågetecken, vad händer med incitamentet för miners när det inte finns fler block att mina och vem skall isfall förvara funktionaliteten på transaktioner på blockkedjan.

Det är osannolikt att vi faktiskt når 21m BTC inom vår livstid då halveringen som sker var fjärde år ser till att dessa inte kommer att myntas innan år 2140.

Även mängden decimaler kan behöva utvidgas för att göra valuta köpbar för resten av världen om Bitcoin stiger exponentiellt i värde under vår livstid, 0.00000001 BTC kan anses lite nu men kommer att öka i värde med tiden.

Idag närmar vi oss 19m Bitcoin som är utvunna ur systemet, och totalmängden är 21m BTC. Bitcoins kurs påverkas av tillgång och efterfrågan och vi ser inte ur ett matematiskt perspektiv hur Bitcoin skall gå ner i värde över tid. Så länge investerarna har förtroende för Bitcoin och en generell massanpassning sker så kommer BTC att bryta sig loss från det finansiella systemet vilket redan händer i länder som El salvador.

Småsparare förlorar hoppet på Bitcoins framtid

Marknaden drivs är skräck och det är normalt i en illikvid marknad full av småsparare. Småsparare förlorar även på börsen större delen av sitt kapital vid aktiv handel, det är ingen skillnad vid handel på bitcoin förutom att marknaden rör sig snabbare. Bitcoins framtid bygger på en massanpassning av folket.

Tyvärr kommer småsparare generellt alltid att förlora vid aktiv handel då dem inte har kunskapen eller verktygen att vinna mot dem stora aktörerna som handlar på marknaden via robothandel. Det största misstaget du kan göra som investerare är att inte handla med robotar när andra gör det.

Om man lyssnar på Katrin wall som är en erkänd profil inom Svenska Bitcoin scenen erkänner hon att hon nästintill enbart använder Cryptosoft men självfallet också anpassar riskprofilen efter egen plånbok.

Man skall aldrig förlora mer än man har råd att förlora nämner Katrin.

katrin wall cryptosoft

Tjäna pengar när du sover med Cryptosoft

  1. Klicka på knappen nedan.
  2. Fyll i din information i formuläret.
  3. Du blir nu tilldelad en Account manager som hjälper dig installera mjukvaran.

Politisk ovilja att befolkningen använder Bitcoin

Politiker älskar siffror och kontroll, problemet är bara med politiker att dessa även dem är människor.Det är lätt att spendera andras pengar, det har man nog lärt sig om man någon gång fått någon form av försörjningsstöd, dem pengarna försvinner som blixten.

Politiker ogillar numera Bitcoins framtid för att det ses som ett hot mot regeringsmakten och även kontrollen som dem styr ihop med bankerna i Sverige. Den monetära kontrollen på befolkningen är idag total.

Du kanske undrar varför lönen alltid ä borta i slutet på månaden? Det är av anledningen att systemet är skapat för att den skall vara borta och priserna är anpassade på så vis. Om Bitcoin bryter deras monopol har dem inte längre kontrollen, det betyder att det inte finns ett incitament för dig att gå upp varje dag till ett jobb du vantrivs med och betala din skatt, utan skatt faller staten.

Vi måste leva i ett samhälle av konsumerism för att bankerna och kapitalismen skall överleva, det är varken bra för klimatet eller mänskligheten. Bitcoin är svaret på frihet för mänskligheten och en grönare jord i takt med att miners kan gå över till grön el.

Summa summarum så är det rätt enkelt om du är en småsparare som handlar med Bitcoin, du behöver gå över till robothandel om du skall handla aktivt, annars kan det bli tufft i bitcoins framtid säger Katrin Wall på Cryptosoft.

Accuindex Recension
Bitcoin
Accuindex – Är det pålitligt? – 2022

Det finns ingen brist på online-mäklare att välja mellan nuförtiden. Så hur vet du om man kan lita på Accuindex för din handel? I den

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro