BTC Robot

btc robot

BTC Robot

Ända sedan bitcoin såg en expotential ökning av priset har alla varit nyfiken på att prova det som ett investeringsalternativ. Bland de många är vissa fortfarande skeptiska till ökningen och tvekar att lägga sina pengar i bitcoins. Det är därför vi har sett en plötslig ökning av tjänster som erbjuder automatiserade handelsrobotar. Dessa robotar gör handel lätt eftersom allt är automatiserat.

BTC robot är en sådan trading bot som hävdar att ge 150% avkastning på din investering.

Fördelar med BTC Robot

1) Om marknaden är mindre volatil kan BTC robot ge en garanterad vinst, eftersom den är rätt inställd.
2) Ganska lätt att ställa upp med bara några steg krävs.
3) 60-dagars pengarna tillbaka garanti betyder att du kan testa produkten utan tvekan och se hur det fungerar.

Hur fungerar BTC Robot?

Här är en grundläggande sammanfattning av hur BTC Robot fungerar

1) Analyserar mönster på Bitcoin-marknaden
2) Beräknar marknadens djup
3) Gör valet att köpa / sälja vid rätt tidpunkt
4) Programmerad för att göra den högsta vinsten och lägsta förlusten möjligt
I det udda fallet att ett misstag görs, arbetar roboten mot att rätta till det
5) Kan köras 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Eftersom BTC roboten eliminerar oförutsägbarheten som följer med någon handelsmarknad kan vi jämföra det med att spela ett schackspel mot datorn. Det vet exakt vad som går att göra nästa.

Är BTC Robot en Bluff?

BTC Robot Sverige potentiella vinster BTC Robot hävdar att generera totalt $ 1500 per år på en $ 1000 investering vilket innebär en vinst på 150%. Dessa siffror är riktiga frestande för en näringsidkare och med nollkommissioner; Det är bara för gott om ett erbjudande att skicka. Men frågan är, kan BTC Robot Svenska faktiskt säkerhetskopiera sina påståenden?

Det har förekommit fall där människor har visat bevis på vinst och några där BTC Robot har blivit märkt “totalt scam”. Författaren till The Verge tänkte verkligen på den senare och argumenterade bestämt, om än utan bevis. Bitcointalk, det största Bitcoin-forumet för närvarande, visade en medlem positiva resultat men en upptagen diskussion mellan andra användare, när bevis på negativa resultat visades, resulterade slutligen i att sänka robotens rykte med dålig kundservice som en av anledningarna. Crypto roboten kan även jämföras med BTC Profit.

BTC Robot är inte en bluff. Deras kundservice är ganska mottaglig, pengarna tillbaka garanti fungerar, och plattformen har genomgått några större förbättringar under mer än 4 år sedan dess ursprungliga introduktion. Du ser fortfarande massor av människor som klagar på det online, men dessa recensioner tenderar aldrig att visa några bevis på sina påståenden. När du faktiskt använder webbplatsen (åtminstone i vår erfarenhet) verkar det mer eller mindre som annonserat. Om du är redo att komma igång med BTC Robot, öppna ett demokonto, lära repen och få så mycket vinst som möjligt! Vi hoppas att du har stor tur med BTC Robot.

BTC Robot Recension: Funktioner

Några funktioner i BTC Robot är listade nedan –

Lätt att installera – Bara några steg och roboten börjar handla på egen hand.
Effektiv handel – Om flera handlare gör samma handel, har roboten en speciell stealth-teknik som skiljer de olika handlarna som överbelastar likviditeten på marknaden.
Inga transaktionsavgifter – Det finns inga banker involverade som sänker på reglerna kostnad och helgdag eller inte, användaren gör en vinst dygnet runt.
Säker och säker – Roboten loggar inte faktiskt in på ditt bankkonto, bara mäklarekontot där endast kryptokurrency (Bitcoins) handlas. BTC Roboten har inte tillgång till att ta ut några pengar.
Inga provisioner – Till skillnad från andra tjänster som tar ut 25-30% av vinsten som provisioner är BTC Robot gratis och alla vinster som görs är för användaren att behålla.

BTC Robot Vinster

En sak som vi verkligen gillar om BTC Robot Sverige (nu BTC Robot 2.0, tydligen) är att de inte lovar dig månen när det gäller vinst. På många av BTC Robots konkurrenter ser du annonseringslöfter som “gör över $ 10 000 per dag !!!”. Det låter bra. Men kom igen, om allt vi behövde var att anmäla sig till en robotwebbplats för att tjäna den typen av pengar, skulle ingen behöva arbeta.

Även om BTC Robot Svenska i stor utsträckning är automatiserad måste du fortfarande ha viss kunskap. BTC Robot är inte enstor-passar-allt. Du måste fortfarande ge information om vilka tillgångar du vill handla, vilka personliga ekonomiska begränsningar du har, din risk tolerans och andra. Beroende på marknadens lycka och dina personliga inställningar kommer olika resultat att hända för olika användare. Alla har chans för vinst, men de kommer inte att vara desamma för varje dag eller för varje näringsidkare.

För att få en bättre uppfattning om vilken typ av vinst du faktiskt kan förvänta sig, rekommenderar vi att du använder BTC Robot tutorial / demo-kontot som du kommer att se när du först kommer in i ditt nya konto. Med det här kontot kan du göra riktiga handelsbeslut utan risk för att du använder riktiga pengar. Du får se hur mycket pengar du skulle göra om du hade handlat för riktigt. Du lär dig också hur webbplatsen fungerar, vilket gör att du är redo att tjäna stort från investeringar när du finansierar ditt konto för riktiga.

Det är alltid en bra idé att börja långsamt. Bli inte avskräckt om du inte gör $ 1000 på din första dag. Faktum är att uppmuntras av någon form av vinst alls. Om du kan ställa in dina parametrar precis rätt, borde du kunna göra vinst mer tid än inte, bara om några minuter det tar för att berätta för roboten att flytta med dina pengar. När du är expert ska du göra några seriösa, livsförändrande vinster, även om det tar lite tid att bygga upp.

BTC Robot Prissättning

BTC Robot erbjuder 3 prisplaner –

Silver Plan (Single License på en MT4 Broker av ditt val): $ 19,99 per månad
Gold Plan (tre licenser på FxChoice, Tallinex och en annan MT4 Broker av ditt val): $ 39.99 per månad
Platinum Plan (Tre Licenser för ett år på tre MT4 Mäklare av ditt val): $ 399

Betalningen behandlas via ClickBetter Affiliate Network.