Enjin-plattformen nu gratis för alla användare! – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Enjin-plattformen nu gratis för alla användare! – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

[ad_1]

Enjin meddelade nyligen att deras plattform nu är gratis att använda för icke-fungibel token (NFT) prägling och integration.

Sedan lanseringen av Enjin-plattformen har plattformen visat sig vara mycket framgångsrik inom blockchain-utveckling. Genom plattformen har utvecklare också kunnat skapa och integrera NFT i sina appar och spel.

Målet med Enjin-plattformen är att minska varje barriär som utvecklare kan stöta på när det gäller integration. Utvecklare inom alla marknadssegment bör kunna utföra blockchain-integration snabbt och smidigt. För att uppnå sådana mål har företaget beslutat att ta bort alla månatliga prenumerationskostnader kopplad till NFT-prägling och integration.

Gratis NFT-prägling och integration

Nu när Enjin-plattformen har tagit bort alla prenumerationskostnader kan obegränsade tokens präglas och utvecklare kan slutföra spel- och appintegrationer på plattformen utan månatlig kostnad alls. Den enda kostnad som krävs för att skapa tillgångar är Enjin Coin (ENJ) som kommer att användas för att backa upp de skapade tillgångarna. Det som är bra är att denna investering kan locka till sig god avkastning.

CTO för Enjin, Witek Radomski, säger, ”Vi måste vara spelbytare i detta utrymme. Blockchain är en kraftfull teknik som kommer att förändra hur digitalt ägande, pengar och spel fungerar. Hur förändrar vi världen med denna teknik? Vi måste skapa nya funktioner och användningsfall som människor inte har tänkt på tidigare. ”

Detta uttalande av Radomski, tillsammans med Enjin-plattformens åtgärder, hjälper till att främja Enjins uppdrag, som är att skapa ett innovativt ekosystem genom vilket stora sinnen kan frigöra sin potential.

Enjin antar ny modell för SDK: er

För snabbare och enkel integrering av blockchain i appar och spel har SDK: erna som används av Enjin visat sig vara mycket effektiva. För att driva vidare i utvecklingen av ekosystemet har Enjin flyttat för att tillämpa den öppna källkodsmodellen Apache. Denna modell kommer att tillämpas på EnjinCraft-plugins för Java SDK, Godot SDKoch Minecraft.

Dessutom finns planer för att släppa SDK: er för öppen källkod för C ++ och C #. Detta innebär att utvecklare är fria att använda, modifiera och distribuera dessa SDK: er och plugins till andra utvecklare som behöver sådana verktyg.

Enjin-utvecklingssamhället uppmuntras att använda dessa verktyg på ett sätt som gynnar deras projekt. Som ett sätt att ytterligare utveckla samhället belönar Enjin officiella adopterare av Enjin Marketplace.

Enjin Marketplace för att belöna officiella adoptrar

Marketplace syftar till att tillhandahålla en intäktsmodell som stora projekt kan använda för att tjäna intäkter på ett hållbart och kontinuerligt sätt. Genom att främja detta mål har Enjin lovat en stor belöning för officiella adopterare av Enjin Marketplace. De officiella adopterarna kommer att belönas med transaktionsavgiften som kommer från de affärer som äger rum på de tokens de har skapat på marknaden.

Dessutom är Enjin i färdigställande av den slutna betaversionen av Marketplace API för officiella användare. Detta innebär att de officiella adopterarna nu kan integrera multiverse marknadsplatser i sina appar och spel, vilket ger tillgång till en flytande plattformsupplevelse för användarna. Resultatet är att användare nu kan köpa objekt från Marketplace utan att behöva lämna applikationsfönstret.

För framtiden kommer Enjin att arbeta med att belöna utvecklare med extra intäkter. Automatiserade lösningar kommer att skapas för att app- och spelutvecklare ska kunna tjäna extra intäkter på olika sätt. Den här nyheten kommer strax efter att Skymarch Entertainment antog Enjin-plattformen i sina spel.

Skymarch Entertainment Partners med Enjin

I början av november Skymarch Entertainment avslöjade att den har antagit Enjin-plattformen för att prägla och integrera Ethereum-baserade icke-fungibla tokens (NFT). Dessa tokens kommer att integreras i dess tre flaggskeppsspel: Iver, Ödetkristalleroch Galaxen i Lemuria. Dessa spel är för närvarande i sina sista utvecklingsfaser. Spelbara demos har dock gjorts tillgängliga för allmänt bruk.

Teamet vill använda blockchain-teknik för att skapa en delad IP som kan användas i alla dess titlar. Denna delade IP kommer att vara i form av NFT. Teamet kommer också att delta i Enjin Multiverse, som är ett spelkollektiv som kommer att innehålla NFT som redan har använts i olika spel.

Skymarch Entertainment VD Jonathon McKay anteckningar”Vi ser blockchain-tekniken i framkant av vad som ska bli mainstream i framtiden. Enjins riktning mot att skapa ett mer skalbart, användarvänligt blockchain-ekosystem förstärkte vårt företags beslut att gå samman och ge våra spelare ett verkligt ägande över sina tillgångar. ”

Som i skrivande stund, Enjin Coin pris var 0,1444174 dollar med en handelsvolym 24 timmar på 6,917,482 dollar. ENJ-priset sjönk också med 0,9% under det senaste dygnet. Den har en cirkulerande tillgång på 923 miljoner mynt och en maximal tillgång på 1 miljard mynt. För närvarande är Binance den mest aktiva marknaden som handlar med den.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link

bitcoin investor