eToro

eToro

Resan frĂ„n eToro frĂ„n att vara “en allmĂ€n handelsplattform” 2017 till att bli “vĂ€rldens ledande sociala handel och ett mĂ€klarföretag med flera tillgĂ„ngar” Ă€r helt enkelt förvĂ„nande. eToro Ă€r ett mycket mĂ„ngsidigt företag som erbjuder en stor bredd av Contract for Difference (CFD), kopieringsportföljer, kryptohandel, aktiehandel, kopieringshandel och sĂ„ mycket mer. Snarare kan man sĂ€ga att det Ă€r den hĂ€r kvaliteten hos företaget som har bemyndigat det att leda fintech-revolutionen under de senaste tio Ă„ren med sina bĂ€sta finansiella tjĂ€nster. I den hĂ€r recensionen om eToro, oavsett om du Ă€r en nybörjare som försöker förstĂ„ eToro-plattformen, eller om du Ă€r en handelsexpert som vill fĂ„ praktisk information om företaget, har du hamnat pĂ„ rĂ€tt plats. Detta Ă€r den mest vĂ€l undersökta och omfattande av alla tillgĂ€ngliga eToro-recensioner.

NÀr och hur eToro började?

eToro startade 2007, mycket före intrÀdet av kryptovalutan. Beroendet och begrÀnsningen av handel pÄ grund av nÀrvaron av banker och andra finansinstitut tvingade företagets företagare att skjuta grÀnserna för handelsbranschen. MÄlet var att komma fram till en plattform som erbjuder innovativa finansiella tjÀnster med sÀrskilt fokus pÄ att ge större tillgÀnglighet till kunder oavsett deras geografiska lÀge.
Detta ledde entreprenörerna till att lansera en online handelsplattform som började med att erbjuda infografer om handelsvĂ€rlden. TvĂ„ Ă„r senare introducerades “WebTrader” som tillgodoser alla typer av handlare med ett stort utbud av handelsverktyg. Företagets vision att stödja anvĂ€ndaren med en mĂ€ngd olika handels- och investeringsmöjligheter Ă€r det som gör att företaget kan fĂ„nga spelet. Oavsett om du Ă€r en aktieinvesterare pĂ„ nĂ„gon nivĂ„ eller en kryptoinvesterare har eToro nĂ„got att erbjuda dig.

Idag regleras och godkÀnns eToro av Financial Conduct Authority (FCA), Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) och Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

FörstÄ CopyTrading av eToro

Som namnet antyder kan anvÀndaren med CopyTrading imitera handelsmantran för de framgÄngsrika handlarna. De handelsstrategier dÀr kunder inte behöver ta den höga risken att förlora och sÀkerstÀlla konstant avkastning under en lÀngre period fÄr chansen att bli populÀr. Dessa populÀra handlare fÄr en chans att vinna belöningar genom att dela med sig av sina kunskaper och handelsinsikter.

Denna uppsÀttning av att dela handeln kunskap och vinna belöningar för det Àr en win-win situation för bÄde nybörjare och expert handlare. Nybörjare kan implementera dessa viktiga punkter i sin handelsstrategi sÄ att de inte behöver ta den höga risken att förlora pengar. Men om de fortfarande tÀnker Àgna sig Ät handel bör de vara beredda att ta den höga risken. Om han inte har rÄd att ta risken mÄste han övervÀga om han ska investera eller inte.

MÄnga detaljhandelskonton förlorar pengar pÄ grund av dÄliga beslut nÀr de handlar med kryptovalutor, valutor, aktier eller andra finansiella rÄvaror. Nybörjare kan undvika detta med hjÀlp av expertrÄd som tillhandahÄlls pÄ eToro. De bör agera med extra försiktighet nÀr de handlar krypto, aktier eller CFD med denna leverantör eller nÄgon annan leverantör.

Behörighet att anvÀnda eToro

Du kan utföra dina affÀrer med eToro om det Àr lagligt tillÄtet i ditt land. (Det finns lÀnder dÀr plattformen inte fÄr trÀna pÄ grund av bristande överensstÀmmelse med handelslagarna). FrÄn och med nu inkluderar lÀnderna dÀr handeln via eToro inte kan utföras USA, Kanada, Kuba, Japan, Nordkorea, Iran, Syrien, Turkiet, Serbien, Albanien och Sudan.

Hur öppnar jag ett konto i eToro?

Att registrera sig för ett eToro-konto Àr enkelt; ett konto kan enkelt öppnas online. NÀr anvÀndaren skickar in all information som krÀvs för att öppna ett konto, finns det vanligtvis en vÀntetid pÄ 1-4 dagar. Under tiden skulle din identitet verifieras och ditt konto öppnas. Avgifterna för att öppna ett konto varierar frÄn land till land. Amerikanska och australiska medborgare mÄste betala $ 50 för att öppna ett konto, medan medborgare frÄn andra lÀnder mÄste betala $ 200 för att öppna ett konto. eToro ansluter ditt handelskonto till en bank med hjÀlp av Plaid. Utanför USA kan du anvÀnda ett kreditkort, PayPal, Neteller, Rapid Transfer, Skrill, Sofort och iDEAL för att finansiera ditt konto.

LÀgsta affÀrer pÄ eToro

Eftersom plattformen tillgodoser alla typer av handlare oavsett erfarenhet, finns det naturligtvis ett behov av att sÀtta en minimistandard för affÀrer pÄ plattformen. För att delta i CopyTrading Àr det minsta beloppet som en nÀringsidkare ska ha pÄ sitt konto 200 dollar. Det minsta investeringsbeloppet för CopyPortfolios Àr 5000 dollar. Andra minimikrav Àr-

– Minsta handel för kryptovalutor, fiatvalutor och rĂ„varor Ă€r $ 25.
– Minsta handel för aktier Ă€r $ 50.
– Minsta handel för ETF och index Ă€r $ 200.

För de handlare som har registrerat sig den 2 april 2017 eller senare

– Minsta handel för kryptovalutor Ă€r $ 200 (Minsta handel för ETF: er och aktier Ă€r $ 500.
– Minsta handel för varor Ă€r 2500 dollar.
– Minsta handel för index och Forex Ă€r 5000 dollar.

Vad kostar avgiften för att anvÀnda eToro?

Olika avgifter gÀller för affÀrer pÄ olika nivÄer. SÄsom nollavgifter gÀller för att öppna ett konto pÄ plattformen. Det finns minimispreadar för varje valuta, som fortsÀtter att förÀndras baserat pÄ marknadsfluktuationerna. HÀr Àr en lista med spridningar:

– Bitcoin (BTC) har 1,5 procent,
– Bitcoin Cash (BCH) har 5 procent,
– Dash (DASH) har 3 procent,
– Ethereum (ETH) har 2 procent,
– Ethereum Cash (ETC) har 5 procent,
– Litecoin (LTC) har 3 procent,
– Neo (NEO) har 5 procent,
– Stellar (XLM) har 5 procent och
– Ripple (XRP) har 3 procent.

Metoder för att sÀtta in och ta ut medel pÄ eToro

eToro erbjuder ett brett utbud av metoder nÀr det gÀller att sÀtta in och ta ut pengar pÄ plattformen. Alla dessa olika sÀtt har naturligtvis en annan lÀgsta insÀttning. Sorten ger en chans för alla typer av budgetar att delta pÄ plattformen.

InsÀttningar

NÄgra av de olika typerna av insÀttningsalternativ Àr:

– Banköverföringar
– Visa
– MasterCard
– NETELLER
– PayPal
– Yandex
– Webmoney Storbritannien
– Skrill

Uttag

NÀr det gÀller uttag förvÀntas kunder fylla i ett formulÀr. Först efter detta kan kunder fÄ pengar via PayPal, banköverföring, kreditkort eller betalkort. Andra krav pÄ uttag Àr-

Signatur,
Passkopia (fÀrgad) och
Adressbevis.

Hur sÀkert Àr eToro?

Företaget har gjort sitt namn de senaste tio Ă„ren eftersom det har substans. Det Ă€r en helt reglerad plattform som följer riktlinjerna frĂ„n Financial Conduct Authority (FCA). Förutom Financial Conduct Authority (FCA) övervakar och reglerar Australian Securities and Investments Commission (ASIC) och Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) eToro. Dessutom tror den pĂ„ catering till alla typer av anvĂ€ndare som kommer frĂ„n alla typer av erfarenhetsbakgrunder inom handel. Vi har redan diskuterat verktygen det erbjuder för att stödja anvĂ€ndare som ”virtuella pengar-konton.”

Dessutom finns det ett ytterligare försök att hÄlla anvÀndarens kÀnsliga information och medel sÀkra hela tiden. De skyddas i Europas nivÄ 1-banker. Detta Àr ett bra inslag i eToro för att sÀkerstÀlla sina anvÀndares sÀkerhet eftersom mÄnga investerarkonton i detalj förlorar pengar nÀr de handlar med CFD: er, krypto eller andra finansiella tillgÄngar.

Även om eToro erbjuder det bĂ€sta av sina tjĂ€nster för att skydda anvĂ€ndarens information och pengar Ă€r kryptomarkens natur inte sĂ€rskilt stabil, eftersom den fortfarande Ă€r ny. Bristen pĂ„ reglering Ă€r ofördelaktig eftersom kryptohandel och kryptoinvesteringar innebĂ€r hög risk att förlora. MĂ„nga investerare och deras privata investerarkonton förlorar pengar nĂ€r de handlar med krypto. Företaget erbjuder inte heller nĂ„gon försĂ€kring avseende detsamma. I hĂ€ndelse av klagomĂ„l, pĂ„ grund av brist pĂ„ regler, finns det inga bestĂ€mmelser för att lĂ€mna in det. ÄndĂ„ pressade företaget sig sjĂ€lv för att besvara alla frĂ„gor som anvĂ€ndarna stĂ„r inför sĂ„ mycket det kan.

eToroX

Investeringsplattformen eToroX regleras av Gibraltar Financial Services Commission (GFSC). Detta kryptobörs Àr utformat för att fokusera pÄ speciellt kryptohandlarna. Eftersom det Àr specialiserat pÄ kryptohandel, erbjuder det skrÀddarsydda kryptotjÀnster som mycket mer effektivt grÀnssnitt, en dedikerad kryptomobilapplikation, erbjuder konkurrenskraftiga sÀkerhetsalternativ, dess tjÀnster Àr lÄngtgÄende och uppfyller dÀrför lagstiftningsbehov i mÄnga lÀnder.

Vilka kryptovalutor stöder eToroX?

För tillfĂ€llet erbjuder kryptobörsen sexton digitala tillgĂ„ngar, Ă„tta stablecoins och trettiosju ‘crypto to fiat’ handelspar. Nedan följer stablecoins som Ă€r under varumĂ€rket eToro som för nĂ€rvarande erbjuds pĂ„ eToro:

Amerikansk dollar (USDEX)
eToro Japanese Yen (JPYX)
eToro Euro (EURX)
eToro pund sterling (GPBX)
eToro australisk dollar (AUDX)
eToro kanadensisk dollar (CADX)
eToro Nya Zeeland dollar (NZDX) och
eToro schweiziska franc (CHFX).
eToro erbjuder ocksÄ ytterligare tvÄ digitala tillgÄngar, det vill sÀga GOLDX (den Àr knuten enligt de pÄgÄende guldmarknadsrÀntorna) och SLVRX-mynt (den Àr knuten enligt de pÄgÄende silvermarknadsrÀntorna.)

Och hÀr Àr listan över kryptovalutor som finns pÄ eToro:

Bitcoin (BTC)
Bitcoin kontanter (BCH)
Ether (ETH), Litecoin (LTC)
Dash (DASH) och
Ripples (XRP).

eToro strÀvar efter att erbjuda fler kryptor inom en snar framtid.

Supportsystemet för eToroX

eToroX Ă€r specialiserat och dĂ€rför kan det ta en stund för honom eller henne att bli van vid kryptokulturen för alla som Ă€r nya inom kryptohandeln. För sĂ„dana frĂ„gor och bortom erbjuder det support i olika former genom avsnittet “hjĂ€lp” pĂ„ sin webbplats, e-postkommunikation, sociala plattformar som Twitter, Telegram och Facebook. Företaget tar stödsystemet till nĂ€sta nivĂ„. Den tror pĂ„ att utbilda folket för att ge dem styrkan i rĂ€tt beslutsfattande. Det görs genom Blockchain Academy och Ordlista.

Sammanfattning

Efter den detaljerade granskningen av eToro kan vi med sĂ€kerhet sĂ€ga att eToro tillsammans med eToroX dĂ€rför Ă€r pĂ„litliga. Det faktum att det inte erbjuder för mĂ„nga kryptor för handel och investeringsĂ€ndamĂ„l hindrar inte det frĂ„n att vara sĂ„ effektivt. Dessutom erbjuder plattformen alla de stora kryptovalutorna som majoriteten av handlarna hanterar. De kraftfulla funktionerna som den unika blandningen av CFD: er med kryptohandel i form av CopyPortfolio, CopyTrading, Crypto CopyPortfolio, ‘Cryptocurrency’, ‘Gibraltars regleringsverifieringsprocess’ osv .; ge enkelt en mycket stabil plattform för handel och investering i kryptosfĂ€ren.

Utöver det tjÀnar sÀkerhetsfunktionerna helt enkelt stora tummen upp frÄn vÄrt slut. Investerare bör dock agera med tillbörlig aktsamhet och bara investera nÀr de har rÄd att ta riskerna. Han bör övervÀga om han ska investera eller inte enligt hans finansiella standarder.

bitcoin investor