eToro

eToro

Resan från eToro från att vara “en allmän handelsplattform” 2017 till att bli “världens ledande sociala handel och ett mäklarföretag med flera tillgångar” är helt enkelt förvånande. eToro är ett mycket mångsidigt företag som erbjuder en stor bredd av Contract for Difference (CFD), kopieringsportföljer, kryptohandel, aktiehandel, kopieringshandel och så mycket mer. Snarare kan man säga att det är den här kvaliteten hos företaget som har bemyndigat det att leda fintech-revolutionen under de senaste tio åren med sina bästa finansiella tjänster. I den här recensionen om eToro, oavsett om du är en nybörjare som försöker förstå eToro-plattformen, eller om du är en handelsexpert som vill få praktisk information om företaget, har du hamnat på rätt plats. Detta är den mest väl undersökta och omfattande av alla tillgängliga eToro-recensioner.

När och hur eToro började?

eToro startade 2007, mycket före inträdet av kryptovalutan. Beroendet och begränsningen av handel på grund av närvaron av banker och andra finansinstitut tvingade företagets företagare att skjuta gränserna för handelsbranschen. Målet var att komma fram till en plattform som erbjuder innovativa finansiella tjänster med särskilt fokus på att ge större tillgänglighet till kunder oavsett deras geografiska läge.
Detta ledde entreprenörerna till att lansera en online handelsplattform som började med att erbjuda infografer om handelsvärlden. Två år senare introducerades “WebTrader” som tillgodoser alla typer av handlare med ett stort utbud av handelsverktyg. Företagets vision att stödja användaren med en mängd olika handels- och investeringsmöjligheter är det som gör att företaget kan fånga spelet. Oavsett om du är en aktieinvesterare på någon nivå eller en kryptoinvesterare har eToro något att erbjuda dig.

Idag regleras och godkänns eToro av Financial Conduct Authority (FCA), Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) och Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

Förstå CopyTrading av eToro

Som namnet antyder kan användaren med CopyTrading imitera handelsmantran för de framgångsrika handlarna. De handelsstrategier där kunder inte behöver ta den höga risken att förlora och säkerställa konstant avkastning under en längre period får chansen att bli populär. Dessa populära handlare får en chans att vinna belöningar genom att dela med sig av sina kunskaper och handelsinsikter.

Denna uppsättning av att dela handeln kunskap och vinna belöningar för det är en win-win situation för både nybörjare och expert handlare. Nybörjare kan implementera dessa viktiga punkter i sin handelsstrategi så att de inte behöver ta den höga risken att förlora pengar. Men om de fortfarande tänker ägna sig åt handel bör de vara beredda att ta den höga risken. Om han inte har råd att ta risken måste han överväga om han ska investera eller inte.

Många detaljhandelskonton förlorar pengar på grund av dåliga beslut när de handlar med kryptovalutor, valutor, aktier eller andra finansiella råvaror. Nybörjare kan undvika detta med hjälp av expertråd som tillhandahålls på eToro. De bör agera med extra försiktighet när de handlar krypto, aktier eller CFD med denna leverantör eller någon annan leverantör.

Behörighet att använda eToro

Du kan utföra dina affärer med eToro om det är lagligt tillåtet i ditt land. (Det finns länder där plattformen inte får träna på grund av bristande överensstämmelse med handelslagarna). Från och med nu inkluderar länderna där handeln via eToro inte kan utföras USA, Kanada, Kuba, Japan, Nordkorea, Iran, Syrien, Turkiet, Serbien, Albanien och Sudan.

Hur öppnar jag ett konto i eToro?

Att registrera sig för ett eToro-konto är enkelt; ett konto kan enkelt öppnas online. När användaren skickar in all information som krävs för att öppna ett konto, finns det vanligtvis en väntetid på 1-4 dagar. Under tiden skulle din identitet verifieras och ditt konto öppnas. Avgifterna för att öppna ett konto varierar från land till land. Amerikanska och australiska medborgare måste betala $ 50 för att öppna ett konto, medan medborgare från andra länder måste betala $ 200 för att öppna ett konto. eToro ansluter ditt handelskonto till en bank med hjälp av Plaid. Utanför USA kan du använda ett kreditkort, PayPal, Neteller, Rapid Transfer, Skrill, Sofort och iDEAL för att finansiera ditt konto.

Lägsta affärer på eToro

Eftersom plattformen tillgodoser alla typer av handlare oavsett erfarenhet, finns det naturligtvis ett behov av att sätta en minimistandard för affärer på plattformen. För att delta i CopyTrading är det minsta beloppet som en näringsidkare ska ha på sitt konto 200 dollar. Det minsta investeringsbeloppet för CopyPortfolios är 5000 dollar. Andra minimikrav är-

– Minsta handel för kryptovalutor, fiatvalutor och råvaror är $ 25.
– Minsta handel för aktier är $ 50.
– Minsta handel för ETF och index är $ 200.

För de handlare som har registrerat sig den 2 april 2017 eller senare

– Minsta handel för kryptovalutor är $ 200 (Minsta handel för ETF: er och aktier är $ 500.
– Minsta handel för varor är 2500 dollar.
– Minsta handel för index och Forex är 5000 dollar.

Vad kostar avgiften för att använda eToro?

Olika avgifter gäller för affärer på olika nivåer. Såsom nollavgifter gäller för att öppna ett konto på plattformen. Det finns minimispreadar för varje valuta, som fortsätter att förändras baserat på marknadsfluktuationerna. Här är en lista med spridningar:

– Bitcoin (BTC) har 1,5 procent,
– Bitcoin Cash (BCH) har 5 procent,
– Dash (DASH) har 3 procent,
– Ethereum (ETH) har 2 procent,
– Ethereum Cash (ETC) har 5 procent,
– Litecoin (LTC) har 3 procent,
– Neo (NEO) har 5 procent,
– Stellar (XLM) har 5 procent och
– Ripple (XRP) har 3 procent.

Metoder för att sätta in och ta ut medel på eToro

eToro erbjuder ett brett utbud av metoder när det gäller att sätta in och ta ut pengar på plattformen. Alla dessa olika sätt har naturligtvis en annan lägsta insättning. Sorten ger en chans för alla typer av budgetar att delta på plattformen.

Insättningar

Några av de olika typerna av insättningsalternativ är:

– Banköverföringar
– Visa
– MasterCard
– NETELLER
– PayPal
– Yandex
– Webmoney Storbritannien
– Skrill

Uttag

När det gäller uttag förväntas kunder fylla i ett formulär. Först efter detta kan kunder få pengar via PayPal, banköverföring, kreditkort eller betalkort. Andra krav på uttag är-

Signatur,
Passkopia (färgad) och
Adressbevis.

Hur säkert är eToro?

Företaget har gjort sitt namn de senaste tio åren eftersom det har substans. Det är en helt reglerad plattform som följer riktlinjerna från Financial Conduct Authority (FCA). Förutom Financial Conduct Authority (FCA) övervakar och reglerar Australian Securities and Investments Commission (ASIC) och Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) eToro. Dessutom tror den på catering till alla typer av användare som kommer från alla typer av erfarenhetsbakgrunder inom handel. Vi har redan diskuterat verktygen det erbjuder för att stödja användare som ”virtuella pengar-konton.”

Dessutom finns det ett ytterligare försök att hålla användarens känsliga information och medel säkra hela tiden. De skyddas i Europas nivå 1-banker. Detta är ett bra inslag i eToro för att säkerställa sina användares säkerhet eftersom många investerarkonton i detalj förlorar pengar när de handlar med CFD: er, krypto eller andra finansiella tillgångar.

Även om eToro erbjuder det bästa av sina tjänster för att skydda användarens information och pengar är kryptomarkens natur inte särskilt stabil, eftersom den fortfarande är ny. Bristen på reglering är ofördelaktig eftersom kryptohandel och kryptoinvesteringar innebär hög risk att förlora. Många investerare och deras privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med krypto. Företaget erbjuder inte heller någon försäkring avseende detsamma. I händelse av klagomål, på grund av brist på regler, finns det inga bestämmelser för att lämna in det. Ändå pressade företaget sig själv för att besvara alla frågor som användarna står inför så mycket det kan.

eToroX

Investeringsplattformen eToroX regleras av Gibraltar Financial Services Commission (GFSC). Detta kryptobörs är utformat för att fokusera på speciellt kryptohandlarna. Eftersom det är specialiserat på kryptohandel, erbjuder det skräddarsydda kryptotjänster som mycket mer effektivt gränssnitt, en dedikerad kryptomobilapplikation, erbjuder konkurrenskraftiga säkerhetsalternativ, dess tjänster är långtgående och uppfyller därför lagstiftningsbehov i många länder.

Vilka kryptovalutor stöder eToroX?

För tillfället erbjuder kryptobörsen sexton digitala tillgångar, åtta stablecoins och trettiosju ‘crypto to fiat’ handelspar. Nedan följer stablecoins som är under varumärket eToro som för närvarande erbjuds på eToro:

Amerikansk dollar (USDEX)
eToro Japanese Yen (JPYX)
eToro Euro (EURX)
eToro pund sterling (GPBX)
eToro australisk dollar (AUDX)
eToro kanadensisk dollar (CADX)
eToro Nya Zeeland dollar (NZDX) och
eToro schweiziska franc (CHFX).
eToro erbjuder också ytterligare två digitala tillgångar, det vill säga GOLDX (den är knuten enligt de pågående guldmarknadsräntorna) och SLVRX-mynt (den är knuten enligt de pågående silvermarknadsräntorna.)

Och här är listan över kryptovalutor som finns på eToro:

Bitcoin (BTC)
Bitcoin kontanter (BCH)
Ether (ETH), Litecoin (LTC)
Dash (DASH) och
Ripples (XRP).

eToro strävar efter att erbjuda fler kryptor inom en snar framtid.

Supportsystemet för eToroX

eToroX är specialiserat och därför kan det ta en stund för honom eller henne att bli van vid kryptokulturen för alla som är nya inom kryptohandeln. För sådana frågor och bortom erbjuder det support i olika former genom avsnittet “hjälp” på sin webbplats, e-postkommunikation, sociala plattformar som Twitter, Telegram och Facebook. Företaget tar stödsystemet till nästa nivå. Den tror på att utbilda folket för att ge dem styrkan i rätt beslutsfattande. Det görs genom Blockchain Academy och Ordlista.

Sammanfattning

Efter den detaljerade granskningen av eToro kan vi med säkerhet säga att eToro tillsammans med eToroX därför är pålitliga. Det faktum att det inte erbjuder för många kryptor för handel och investeringsändamål hindrar inte det från att vara så effektivt. Dessutom erbjuder plattformen alla de stora kryptovalutorna som majoriteten av handlarna hanterar. De kraftfulla funktionerna som den unika blandningen av CFD: er med kryptohandel i form av CopyPortfolio, CopyTrading, Crypto CopyPortfolio, ‘Cryptocurrency’, ‘Gibraltars regleringsverifieringsprocess’ osv .; ge enkelt en mycket stabil plattform för handel och investering i kryptosfären.

Utöver det tjänar säkerhetsfunktionerna helt enkelt stora tummen upp från vårt slut. Investerare bör dock agera med tillbörlig aktsamhet och bara investera när de har råd att ta riskerna. Han bör överväga om han ska investera eller inte enligt hans finansiella standarder.

bitcoin investor