London Capital Group

London Capital Group

Numera får finansiella instrument som valutapar, CFD, råvaror och index höga insatser. Människor blir bekanta med den höga vinstpotentialen att handla med dessa instrument och driver deras upptagning över hela världen. Den globala marknaden för handel med valutapar, CFD: er och andra tillgångar är dock mycket oförutsägbar. Det är en plats där endast proaktiva handelsexperter kan göra sina inkomster oberoende. För de flesta människor kan den lyckade handeln med dessa instrument endast uppnås genom att samarbeta med en finansiell tjänst som mäklare.

London Capital Group (LCG) är bland sådana mäklare som har hjälpt miljoner användare att köpa och sälja finansiella instrument, särskilt valutor. Denna London Capital Group-granskning utforskar mäklaren och dess onlineverksamhet för att avslöja hur den styr sina kunders ekonomiska välbefinnande. Granskningen studerar ytterligare pluspoängen såväl som nackdelarna med denna valutahandelsmäklare. Nyckelfynd från denna London Capital Group-granskning avslöjar också varför inga investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er.

Vad är London Capital Group?

London Capital Group grundades 1996 och har framstått som en av världens mest konkurrenskraftiga online-mäklartjänster. LCG-gruppen av online-mäklare har konsekvent hållit sin takt med det ständigt föränderliga landskapet för finansiell handel. Under 2016 omprövade London Capital Group sin tjänst genom att lansera LCG Trader, en webbaserad applikation av en vitmärkt cTrader-plattform. Erbjudandet är utrustat med den allmänt använda MetaTrader 4-plattformen. Företaget såg också till att dess LCG Trader-produkt förblir en fullt fungerande mobilapplikation och utför hela sviten av LCG-mäklartjänster till kunderna.

Idag hjälper LCG sina kunder att få tillgång till ett brett utbud av CFD: er, valutapar och spread betting-instrument. Dessa instrument kategoriseras över olika tillgångsslag. Uteslutande amerikanska handlare, LCG-mäklare handlar för kunder från alla delar av världen. Företaget har utformat sina tjänster för att passa nybörjares behov. Alla plattformar som erbjuds av London Capital Group är enkla och funktionella på grundläggande datorsystem och enheter. De kan antingen laddas ner eller nås i webbläsarprogram.

På samma sätt erbjuder företaget mobila handelstjänster, vilket hjälper sina kunder att välja mellan ett standardkonto eller ett elektroniskt kommunikationsnätverkskonto (ECN). För ECN-handelskonton tar London Capital Group en minsta insättning på 10 000 USD. Dessa handelskonton varierar beroende på deras vinstmarginalkrav och konkurrensspridningar. Med London Capital Group kan affärer göras direkt med market makers, vilket är anledningen till att ingen av dess privatkunder förlorar pengar vid handel med CFD. Dessutom optimerar företaget kostnaden för spreadet baserat på marknadens likviditet. Till toppen av allt detta erbjuder London Capital Group utmärkt kundservice. Alla kunder som är associerade med LCG-handlare, inklusive nybörjare, hanteras effektivt av mäklaren.

Hur London Capital Group fungerar?

LCG Trader-plattformen som erbjuds av London Capital Group är det viktigaste instrumentet för deras framgång. Det är en ganska strömlinjeformad handelsplattform och ger stabilitet och enkel åtkomst till sina kunder. Webbläsarapplikationer som Google Chrome, Mozilla Firefox, Windows Edge och Apple Safari kan effektivt köra denna webbaserade handelsplattform. LCG Trader är ett flaggskeppsutbud för London Capital Group och har ett uppdaterat användargränssnitt, handelsfunktioner med ett klick och fullt integrerat plattformsstöd. På grund av plattformens effektivitet när det gäller att tillgodose kunderna i London Capital och Finance har TrustPilot rankat denna mäklare med anmärkningsvärda 4,2 av 5 stjärnor.

London Capital Group utför sina tjänster med det enkla användargränssnittet på sina handelsplattformar. De lättanvända verktygen som tillhandahålls av mäklaren hjälper kunder att skapa anpassade övervakningslistor och analysera handelstabeller. Mäklaren placerar aktivt handelsorder och övervakar dessa order för att ha fullständig kontroll över kundernas investeringar. De får tillgång till varje instruments djup på marknaden, vilket håller dem uppdaterade om kommande marknadsevenemang. Mäklaren driver en ekonomisk marknadskalender som meddelar kunderna om framtida handelsmöjligheter. De tekniska analysdiagrammen som genereras av London Capital Group ger en helskärmsvisning av hur varje handel gör under 70 tekniska indikatorer. Mäklaren tillåter sina handlare att tillämpa dessa indikatorer över flera tidsramar och generera rapporter i form av fästdiagram eller månatliga diagram.

London Capital Group handelsplattformar

LCG-mäklartjänsterna fungerar främst med MetaTrader 4-plattformen. Det ger sina kunder tillgång till tusentals pålitliga verktyg för att handla sina finansiella instrument. Dessa verktyg säkerställer att varje handel skördar betydande vinster och inte hindrar tillväxten av kundens investeringsportfölj. Från att handla via diagram eller använda det nya orderfönstret kan användare utnyttja kraften i MetaTrader4 genom att ställa in prisbaserade varningar på sina instrument.

London Capital Group meddelar också sina kunder om deras e-postadress eller telefonnummer. För att uppnå prismålet är det mycket försiktigt att skydda sina kunder från den höga risken att förlora pengar med kortförsäljning. Det driver dock ett slutet system som inte kan övervaka sina kunders ekonomiska beteende över alla instrument samtidigt. För avancerade handlare innehåller mäklaren plugins från tredje part för att köra analys och automatisering av sina handelsprocesser. London Capital Group integrerar emellertid inte dessa verktyg direkt med LCG Trader. De läggs till som ett alternativ med MetaTrader 4-plattformen.

London Capital Group – Typer av handelsorder

Fyra typer av beställningar kan placeras hos LCG Trader. Mäklaren erbjuder dessa alternativ för att hjälpa sina kunder att göra vinster och / eller undvika förluster på deras affärer.

Market Order РDet är den enklaste formen av handelsorder där mäklaren ger signaler till handlarna som anger tiden för att utföra sin handelsförfrågan till befintlig marknadsränta.

Stopp Order РDetta är en pågående beställning gjord av näringsidkaren. Mäklaren ställer in posten vid en förutbestämd punkt på marknaden, antingen över eller under den befintliga marknadsräntan. Mäklaren anger handelns utförande, beroende på vad som är mer lönsamt Рatt köpa eller sälja. Mäklaren tillåter också näringsidkaren att ställa in en utgångstid för denna väntande order.

Limit Order РDet här är också en väntande order som liknar stopporder, men posten är inställd på en förutbestämd punkt under den befintliga marknadsräntan. Näringsidkaren kan också ställa in en utgångstid för denna order.

Stop-Limit Order РI den här väntande ordern får näringsidkaren välja ett toleransområde för exekvering. Med detta intervall annulleras ordern om marknaden överträffar den valda räntan och toleransgapet. Denna order kan också ställas in med en utgångstid.

Eftersom privatkundernas investerarkonton tappar pengar när de handlar med CFD under volatila marknadsförhållanden, hjälper mäklaren dem att göra stop-loss-order, vilket begränsar den höga risken att förlora pengar och stoppar den efterföljande förlusten på affärer. Ett ytterligare alternativ tillhandahålls av mäklaren, där näringsidkaren kan utfärda en stop-loss-order genom att utföra den till den begärda hastigheten.

Hur London Capital Group bedriver sin forskning och utbildning?

Denna London Capital Group-recension upptäckte hur mäklaren hjälper till med handel och utbildar användarna att bli experter. Nybörjare kan bli erfarna handlare genom att utnyttja de utbildningserbjudanden som erbjuds av London Capital Group. Mäklaren utvecklar högkvalitativt pedagogiskt innehåll i form av videor och artiklar på grundnivå till avancerat handelsmaterial. Andra mäklare i branschen erbjuder inte sådan kvalitetsutbildning, vilket håller sina kunder begränsade till deras tillväxt. Denna mäklare erbjuder grundläggande såväl som avancerad utbildning i forex- och CFD-handel. Det hjälper nya investerare att upptäcka och undvika affärer som indikerar en hög risk för att förlora pengar. Det ger också bakgrundsinformation om marknader för att eliminera tillfällen där privatkundernas investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD. Genom att förlita sig på London Capital Groups utbildning kan användare gradvis bli skickliga på sina marknader.

London Capital Group har st√§llt produktionskvaliteten f√∂r dessa utbildningsvideor mycket h√∂gt. Materialet kan dock saknas i verklig marknadsapplikation i viss utstr√§ckning. √Ąnd√• √§r bruksanvisningarna f√∂r LCG Trader-plattformen mycket illustrativa. Avancerade handlare kan hitta relativt l√•gt inneh√•ll f√∂r n√§sta generations handelsinformation. Men deras f√§rdigheter kan f√∂rb√§ttras n√§r m√§klaren leder dem till att definiera nya s√§tt att m√∂ta sina kunders m√•l.

Forskningsmässigt levererar London Capital Group en marknadskommentar i realtid. Den innehåller artiklar i form av de senaste nyheterna på webbplatsen. Denna forskningsinformation är endast tillgänglig för LCG-användare, med alla rättigheter reserverade för London Capital Group. Mäklaren erbjuder också veckosessioner på marknadsanalyssessioner. Det är ett webinar som genomförs av London Capital Groups experthandelsanalytiker. Den är schemalagd varje måndag och innehåller viktiga takeaways om hur handlare kan förbereda sig för evenemangen nästa vecka.

Det analytiska forskningsmaterialet som utvecklats av London Capital Group används för att skapa insikter för handlare. Dessa insikter baseras på branschstandarder och riskerar inte handlarnas förmögenhet under några marknadsförhållanden. Forskningsmaterialet stöder ytterligare utbildningsresurser eftersom mäklaren ansluter sina användare till ett team av analytiker för användbar information. Handelsplattformen utvecklar också diagram, som kan testas med ett demo-konto för att kontrollera effektiviteten i LCGs funktioner och tjänster.

London Capital Group – viktiga erbjudanden

De flesta funktioner som erbjuds av London Capital Group är integrerade i dess handelsplattformar. LCG-kunder kan använda det medium de föredrar och uppleva fördelarna med dessa erbjudanden. LCG Trader är utformad som en nybörjarplattform som hjälper nybörjare med insiktsfulla diagram. MetaTrader 4-plattformen är mer flexibel. Den kör omprövning på handelsorder för att simulera resultaten. Detta gör det möjligt för användare att mildra varje hög risk att förlora pengar. Det automatiska handelssystemet för MetaTrader 4 fungerar som en extra fördel för handlare och hjälper skickliga handlare att implementera skräddarsydda online-handelsstrategier.

Mobilversionerna av dessa handelsplattformar är ännu mer funktionella. De överbryggar inte bara anslutningen mellan skrivbordet och webbapplikationerna utan ger också varningar till användarna Рvilket är ett kritiskt erbjudande från London Capital Group. Mäklaren erbjuder autentiska diagram över marknadsdata, som enkelt kan modifieras för att lägga till indikatorer. Navigationen mellan varje beställningspost är smidig. Kontohanteringen effektiviseras perfekt och LCG: s forskningsverktyg är organiserade med enkel åtkomst.

Webversionen av LCG Trader är en snabb lösning för handel. Det är enkelt och har tillgång till en standardhandelsmeny, som också innehåller ett kartavsnitt. De förändringar som gjorts i affärer översätts omedelbart till LCG Trader webbapp. Kartorna som erbjuds av LCG-mäklare visas i helskärmslägen för bättre förståelse. Webbapplikationen kan dock inte integrera hela paketet med LCG-erbjudanden. Därför är MetaTrader 4-plattformen lite bättre än LCG Trader-appen.

Finansiella instrument som stöds av London Capital Group.

Mäklar tjänster som tillhandahålls av London Capital Group listas i följande kategorier av finansiella instrument. Kunder kan välja dessa instrument i ett brett spektrum av flera tillgångsslag.

– Index
– Handelsvaror
– Metaller (plats)
– ETF: er
– CFD: er
– Obligationer
– Forex-par
– Alternativ
– Individuellt lager

Spridningarna på dessa finansiella instrument, utom de enskilda aktierna, är konkurrenskraftigt låga. Alla finansiella instrument har hävstångsnivåer där mäklaren driver en dynamisk hävstångsmodell genom handelsplattformarna och automatiskt justerar hävstången baserat på kundernas handelspositioner. När kundens handelsvolym ökar per instrument minskar gränsen för maximal hävstång samtidigt.

London Capital Groups Kundtjänst

LCG kundservice är en av de största fördelarna med gruppen. Eftersom de flesta investerare letar efter sätt att undvika varje hög risk att förlora sina investeringar, brukar de ofta nå ut till företaget. För att tillgodose dessa behov stöder London Capital Groups sina kunder via telefonsamtal, livechatt och e-poststöd. London Capital Groups kundtjänst är tillgänglig från måndag till fredag, mellan 0800 och 1900 (BST).

Kunderna kan nå LCG-handdisken, där deras frågor kan tas upp och lösas. Det finns kortare väntetider på livechatten och telefoniska alternativ. Representanterna svarar snabbt, särskilt i chattfönstren. Det finns ett avsnitt med vanliga frågor som också är lika informativa och ordnade för att lösa våra vanliga tvivel.

London Capital Group får högt förtroende och tillförlitlighet för att hantera en responsiv kundsupport. LCG-webbplatsen tillåter nya användare att testa demo-kontot och uppleva dessa supporttjänster i ett oönskat format. Eftersom det inte finns några regionala avdelningar för London Capital Group utförs hela kundtjänsten online från Londons huvudkontor. För att få tjänster som tillhandahålls måste kunder besöka LCG: s huvudkontor.

Hur mycket kostar London Capital Group Mäklartjänster?

Företagets handelskostnader behandlas under dess konkurrensspridning. LCG erbjuder garanterade stoppförluster till sina kunder mot en extra avgift på 3 punkter. LCG-handelskontot debiteras kostnaderna när provisionen behandlas. Under handel med ETF: er och enskilda aktier lägger företaget provisioner till spridningen på vardera sidan. Företagets webbplats annonserar att en ytterligare spread kommer att läggas till marknadsförfrågan och dras av från marknadspriserna.

För standardkontot debiterar företaget ingen minsta insättning för kunderna. För att öppna ett ECN-handelskonto debiteras en minsta insättning på 10 000 USD. Denna kostnad ger tillgång till de bästa spreadarna till mycket konkurrenskraftiga priser. Företaget erbjuder också skillnader i kostnadsnytta mellan LCG Trader-plattformen och MetaTrader 4-plattformen. För LCG Trader debiteras en $ 45-provision för varje $ 1 000 000 som handlas på plattformen. För MetaTrader 4 debiteras en provision på 10 USD per returresa. Därför är kostnaderna för ett ECN-aktiverat MetaTrader 4-användarkonto högre än för ett ECN-aktiverat LCG Trader-konto. Den totala kostnaden för ECN-LCG Trader-kontot uppgår till $ 45 för en handel på $ 1 000 000 (exklusive genomsnittlig spread). På samma sätt kostar det $ 100 och den genomsnittliga spridningen för att använda ett ECN-MetaTrader 4-konto att handla en massa 100.000 handelsvolymer.

Extrakostnader

LCG ger sina kunder tillgång till premiumtjänster om de har höga kontosaldon. Dessa tjänster inkluderar ett VIP-analysverktyg som utvecklats av TSE. Det erbjuds av företaget efter eget gottfinnande. För aktiva handlare finns det ett rabattprogram som börjar vid £ 4 för handel med en miljon enheter av handelsvolymer. Denna kurs går högre när handelsvolymen ökar avsevärt. Inaktivitet under en månad kostar klienterna en månadsavgift på £ 15 för varje konto. Om handelsaktiviteten överstiger 180 dagar och insättningarna görs från kreditkortsinsättningar, tar företaget inga extra avgifter.

√Ąr LCG en s√§ker m√§klare f√∂r handel?

F√∂retaget √§r extra noga med att s√§kra sin verksamhet och kundinformation. LCG har implementerat robusta dataskyddsteknologier f√∂r att skydda transaktionsdata och anv√§ndarinformation. F√∂r att s√§kerst√§lla att kundfonderna inte √§r ben√§gna att ha n√•gon h√∂g risk f√∂r handel √§r alla f√∂retagsfonder som uppr√§tth√•lls av f√∂retaget i enlighet med den brittiska finansinspektionsmyndigheten. Fonderna lagras endast i Tier-1-banker. Det hj√§lper f√∂retaget att s√§kra sina kunders tillg√•ngar och skydda dem under alla osannolika ekonomiska h√§ndelser. √Ąven i v√§rsta fall blir LCG aldrig insolvent eftersom det innehar dessa medel √∂ver segregerade konton hos brittiskt reglerade banker. Kunderna kan ocks√• √∂ka sitt tillg√•ngsskydd genom Storbritannien Financial Compensation Scheme, som endast √§r ber√§ttigat till medel upp till ¬£ 85 000.

LCG ger ett negativt saldoskydd för sina konton och skyddar dem från att förlora pengar genom markgropar. Företaget tillåter garanterade stoppförluster på vissa instrument. Denna säkerhetsfunktion beror på marknadsförhållandena och medför en extra kostnad för aktivering. Företaget misslyckas dock med att anpassa säkerheten för sina mobilapplikationer. Det är också ett bekymmer att LCG inte har implementerat något extra skydd med tvåfaktorautentisering eller biometrisk skanningsåtkomst till sina klienter.

Sammanfattning om London Capital Group

Denna recension rankar London Capital Group som en av de bästa online-mäklarna för handel på valutahandel och CFD-nivå. Företaget i sig är en sömlös finansiell tjänsteleverantör. Handelsupplevelsen för LCG-användare har justerats för att driva antagandet bland amatörhandlare. Koncernen erbjuder sina tjänster i ett brett urval av spread betting-instrument och CFD. Dessa instrument har klassificerats ytterligare i valutor, råvaror, index, ETF och andra tillgångsslag. Företaget verkar vara väl reglerat av de främsta finansmyndigheterna i Storbritannien.

För individer som är nya inom forex- och CFD-handel är LCG en bra partner och en pålitlig resurs. Dess konkurrenskraftiga spreadar säkerställer att varje konto får höga vinster i sin verksamhet. Företaget erbjuder ytterligare fördelar för varje högpresterande och aktivt konto. Det visar framgång med funktionell enkelhet, där klientkontona får tillgång till stationära plattformar, webbappar och mobilapplikationer. Företaget strävar efter att ge sina kontoinnehavare utmärkt kundservice. Det hanterar inte bara sina affärer manuellt utan håller också saker intuitiva och funktionsrika baserat på investerarnas preferenser. Sammantaget enligt granskningen är London Capital Group utan tvekan ett livskraftigt stödsystem för varje ny näringsidkare på marknaden för valuta och CFD.

bitcointrading