Pepperstone

Pepperstone

Idag kan dussintals finansiella instrument handlas för höga vinster. Men varje handel garanterar inte en lönsam avkastning. Miljontals människor går in i handelslandskapet för värdefulla finansiella instrument som råvaror, index, valutapar i valutor och CFD. Endast en liten andel av dem kan vara lönsamma konsekvent och bli framgångsrika handlare. I de flesta fall drivs dessa framgångshistorier av partnerskap mellan online-handelsmäklare. Dessa mäklare hanterar inte bara portföljen för sina handlare utan ger dem också investerarskydd och konkurrensfördelar.

På den globala marknaden för valutahandel är Pepperstone en mäklare som gör det exceptionellt bra. Pepperstone är en av de bästa tjänsterna som finns tillgängliga för handlare. Det finns många aspekter av mäklaren som gör det till ett eftertraktat val bland nybörjare och erfarna handlare. Här är en heltäckande Pepperstone-recension som inte bara utforskar dess pluspoäng utan också identifierar dess brister.

Vad är Pepperstone?

Pepperstone Group grundades 2010 och har nu blivit en av v√§rldens b√§sta online-m√§klare. Det har utvecklat sitt m√§klarekosystem med mycket konkurrenskraftiga erbjudanden och kompletta handelsplattformar. Popul√§rt k√§nt som “pepparm√§klare” √§r det f√∂r n√§rvarande en av de mest betrodda m√§klarna f√∂r handel med valutapar, enskilda aktier, r√•varor, index och kryptovalutor. Liksom alla m√§klare erbjuder detta f√∂retag sin tj√§nst med en minsta ins√§ttning i basvalutorna som st√∂ds av dess plattformar. Det hj√§lper fr√§mst nya handlare att anta reglerna och knep i handelsspelet. Det hj√§lper ocks√• avancerade handlare genom att erbjuda h√∂ga h√§vst√•ngsniv√•er.

Från och med 2020 regleras Pepperstone Group i Storbritannien under Financial Conduct Authority. Företaget verkar under enheten Pepperstone Australia. Därför regleras det noggrant av Australian Securities and Investments Commission (ASIC # 147055703). Och som de flesta valutamäklare accepterar Pepperstone inte USA-baserade handlare och handlare. Genom åren har företaget blivit en av de största valutamäklarna globalt genom att skapa tekniskt aktiverade handelssystem. Det har en växande gemenskap av ambitiösa handlare som omfamnar Pepperstone för att hantera komplexa handelsutmaningar och fånga lukrativa marknadsmöjligheter.

Pepperstones tjänster är utformade för att hjälpa dig med en helhetslösning. Varje handel utförs med blixtsnabba hastigheter och råa spreadar. De låga provisionerna levererar också företagets åtagande att hjälpa handlare att uppnå sina mål. Pepperstone är också en prisbelönt mäklare, erkänd av varumärken som Deloitte, Investment Trends och Investopedia. Det har också tilldelats av guvernören i Victoria, Australien, för att tillhandahålla utmärkt kundservice och prestera bra under olika handelsförhållanden.

Denna recension finner Pepperstone som ett företag som ger exceptionellt värde för pengarna. Människor verkar handla med Pepperstone för att få tillgång till råa spreadar. Detta låter dem förstå exakt vad de skulle få av sina investeringar. Mäklaren fungerar också som en likviditetsleverantör. Dess konkurrenskraftiga priser kompletteras ytterligare med supersnabbt genomförande och automatiserad handel. Pepperstone har imponerande hastigheter för handelsutförande, där de har hävdat att de utför en enda handel på under ~ 30 ms. Sådana resultatindikatorer gör Pepperstone till ett utmärkt verktyg för erfarna handlare och experthandlare. För att veta hur det händer, låt oss utforska mer om upplevelsen av att handla med Pepperstone.

Pepperstone Trading Experience

Pepperstone vänder sig till sina handlare genom att erbjuda ett brett utbud av plattformar och verktyg som stöder deras handelsaktiviteter. Den tekniska sviten som tillhandahålls av Pepperstone hjälper dem att instrumentera sina affärer exakt. Dessa plattformar är tredje part men erbjuds i sin vita etikett av Pepperstone. Företaget har inte sin egen programvarupaket; handlare kan välja mellan handelsplattformar som MetaTrader 4, MetaTrader 5 och cTrader. Dessa plattformar utför avancerad handel under direkt likviditetsleverantörsprissättning. De är fyllda med avancerade tekniska funktioner som förbättrar kundupplevelsen. Avtagbara diagram, algoritmisk marknadsanalys och handelstestning av dessa plattformar hjälper investerare att implementera sina anpassade strategier effektivt.

Pepperstone handelsplattformar

MetaTrader-handelsplattformen är kärnkomponenten som driver Pepperstones framgång. Företaget erbjuder licensierad användning av MetaTrader 4 och MetaTrader 5. Dessa smarta handelsverktyg har omfattande tekniska funktioner, och de synkroniserar också bra med andra plattformar och plug-ins från tredje part. MetaTrader-applikationsserien används bäst för att hjälpa till att genomföra handel, genomföra marknadsundersökningar och utveckla en djupgående marknadsanalys.

CTrader-plattformen är också ett viktigt erbjudande från Pepperstone. Denna handelsplattform är strömlinjeformad med alla handelsverktyg som krävs för att utföra affärer på nätet. Den är tillgänglig för OS-installationer men används mest som en webbapplikation. Det webbaserade gränssnittet för cTrader är ganska stabilt och lättillgängligt. Den är kompatibel med alla enheter och operativsystem. Det kan enkelt köra webbläsare Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox eller Edge / Internet Explorer. Handelsplattformen kan också användas i webbläsarens mobilappar. Det ökar handlarnas rörlighet för att övervaka och genomföra sina affärer på distans. cTrader levereras med ett uppdaterat användargränssnitt som erbjuder funktioner som handel med ett klick, betalningsgatewayintegration och databehandling i realtid. Handelsplattformen förbättrar också handelsupplevelsen för nya handlare med sin lättanvändbara arbetsapplikation.

Dessa plattformar är mycket enkla att använda. Deras övergripande användarupplevelse rankas högt av handlare. Från att ställa in övervakningslistor till att analysera diagram, lämnar dessa plattformar inga stenar orörda i handelsdomänen. De hjälper inte bara till att göra handelsorder utan övervakar dem också för att meddela handlare om sina marknadspositioner. Med dessa plattformar får handlare tillgång till att mäta djupet av ett finansiellt instrument på marknaden. Deras realtidsassimilering håller också användare uppdaterade med händelser på marknaden och handelshändelser. Plattformarna erbjuder en ekonomisk marknadskalender som smälter in i handelsportföljen för Pepperstones handlare. Ett tekniskt analysschema i fullskärm som utvecklats av plattformarna ger information från mer än 70 indikatorer. Dessa indikatorer kan anpassas för att tillämpa dem på ett specifikt sätt på handelsaktiviteterna. Den tekniska analysen av flera finansiella instrument kan utföras samtidigt och under olika tidsramar.

Handlarna får också tillgång till Autochartist Plugin, som är ett tillägg till MetaTrader-plattformarna. Autochartist är ett AI-driven verktyg som genererar handelsidéer genom att analysera de tekniska mönstren för heta affärer, marknadstrender och historiska data. Med Autochartist får handlare ytterligare hävstång för att utföra kopiahandel eller genomföra social handel. Det kan också automatisera användarnas handelsstrategier för att minimera ansträngningarna. Detta plugin kan dock endast nås korrekt från skrivbordsversionerna av handelsplattformarna.

Pepperstone tillåter sina kunder att använda dessa plattformar för att placera sina grundläggande beställningar, inklusive marknadsorder, stopporder, begränsningsorder och stoppbegränsningsorder. Dessutom gör mäklaren handlare att utföra stop-loss-order på affärer som följer med förlust. Företaget saknar dock en garanterad stop-loss-order. Trots det kan stoppförlustorder utföras till budhastigheten. Mobilapplikationerna på dessa plattformar är också ganska imponerande. Medan cTrader bäst används som en webbapplikation, är den också tillgänglig som en mobilapplikation för iOS- och Android-plattformar. MetaTrader 4 och MetaTrader 5-plattformarna har sina respektive handelsmobilappar för Android- och iOS-enheter.

MetaTrader 4 WebTrader är också tillgänglig för Pepperstone-klienter. Det är en webbapp för plattformen och är utformad för att fungera på iPad och surfplattor. MetaTrader 5-plattformen är inte tillgänglig som en webbapplikation. Mobilversionerna av dessa handelsplattformar är ganska användbara, men deras tekniska begränsningar i att använda avancerade handelsfunktioner kan vara en besvikelse för experthandlare. För att ge tillgång till låg latens för interbankaffärer har Pepperstone samarbetat med Equinix-plattformen. Det riktar sig till avancerade kunder som handlar miljontals dollar genom snabba körningar, nästan noll prissättning och VPS-hosting.

Pepperstones forskningskapacitet

En av de största skillnaderna som gör Pepperstone till ett bättre alternativ än andra mäklare är dess forskningssystem. Som premiummäklare gör Pepperstone omfattande marknadsanalyser för att stödja sina kunder med värdefull insikt. Marknadsprognoserna utvecklas enligt branschstandarder. Dessa insikter hjälper näringsidkare att ansluta sig till sina respektive marknader och utbilda sina metoder med resursfull kunskap.

Marknadskalendern som utvecklats av Pepperstones handelsplattform erbjuder olika avsnitt som driver marknadsanalysen. Dessa avsnitt representerar data i diagram och statistik för att hjälpa användarna att förstå förändrade marknader lätt. Ett marknadsnyhetsavsnitt i MetaTrader 4-plattformen ger högvärdig information om de senaste och kommande marknadshändelserna. Varje handelskonto får tillgång till denna handlingsanalys, som inte bara tillför värde för handeln utan också gör användarna bättre i sitt spel. En daglig forexrapport som genereras av Pepperstone skickas per e-post till kunderna i början av varje handelssession. Denna personliga forskningstjänst hjälper kunder att fånga ett brett utbud av handelsmöjligheter. Daily Fix av Pepperstone håller en noggrann flik över alla marknadsförande händelser varje dag. Detta avsnitt lugnar den höga risken för handel med CFD: er. Som en mäklare i toppklass sänder också Pepperstones Twitter-konto aktivt handelsinsikter. De analytiska verktygen som levereras med MetaTrader-plattformar och cTrader kan hantera stora datamängder och bedriva ytterligare forskning för sina aktiva handlare och stora volymer.

Träning med Pepperstone

Pepperstone delar också information som hjälper sina kunder att öka deras kompetens. En av de finansiella tjänster som företaget tillhandahåller är utbildning av hög kvalitet till sina kunder. Det finns dussintals omfattande utbildningskurser som utvecklats av Pepperstone för att utbilda sina användare i nästa fas av sin handelsfärdighet. Företaget samlar in data från flera autentiska resurser och skapar kunskapsbaser för att fungera som utbildningsportaler för handlarna. Varje handelsplattform som tillhandahålls av Pepperstone driver en särskild sektion för att utbilda sina användare i hur man handlar forex. Detta avsnitt innehåller grundläggande användarhandböcker och handledning för nybörjare. Detta avsnitt ger vidare tillgång till ett stort arkiv med avancerat pedagogiskt innehåll.

Det finns en serie live-webbseminarier som genomförs av Pepperston för att beröra dessa ämnen och hjälpa sina kunder att bli bekanta med grunden och de nya trenderna för handel med forex och CFD. Dessa utbildningsguider och utbildningsinnehåll gör processen att förstå finansiella instrument lätt. Råvaruhandel är till exempel mycket situationell och CFD: er är komplexa. För att förstå båda beskriver Pepperstone de faktorer som styr dessa två instrument. Företaget organiserar också diskussioner inom sitt exklusiva handelsområde. Dessa diskussioner täcker frågor som är inneboende för säkring, glidning och marginaler, vilket är de tre mest komplicerade aspekterna av handeln.

Pepperstone erbjuder också utbildning och utbildning genom sin kundtjänst. Från plattformsjämförelser till plattformsguider kan handlare nå supportpersonalen och utöka sin förståelse. Genom åren har förfarandena för insättningar och uttag förenklats av företaget. 2020 erbjuder Pepperstone också sina tekniska analyshandledning och marknadsordlista genom sitt pedagogiska innehåll.

Utveckla portföljen med Pepperstone

Det finns ett särskilt avsnitt som heter Active Market Panel, där Pepperstone erbjuder sina användare marknadsdata. Denna panel är tillgänglig på cTrader-plattformsgränssnittet. Den uppdateras i realtid och ger den information som krävs för att få vinst på varje handel. Denna information filtreras av marginaler, pipvärden och handelsvärden. Som ett resultat kan näringsidkaren få den exakta information som krävs för att fatta ett välgrundat beslut.

Pepperstone-klienter får tillgång till cTrader FIX API, som kör en portföljanalys. Erbjudandet fungerar som ett pålitligt verktyg för analys av handelsaktiviteter och diversifiering av portföljen. Att använda dessa verktyg och justera deras filter kan skydda varje investering som görs av näringsidkaren. De månatliga handelsrapporterna kan återspegla betydande vinster när näringsidkaren tillämpar denna analys vid handel. Pepperstone begränsar inte analysen av sina kunders resultat till grundläggande mått. Det berör de djupare nivåerna och identifierar de data som är användbara för att hjälpa en ny aktör av online-forexhandel. Det finns dock skatteredovisningsverktyg som tillhandahålls av Pepperstone på dessa plattformar.

Pepperstone Recension РRegulatorisk säkerhet

Pepperstone regleras av flera ansedda organ p√• den globala marknaden f√∂r valutahandel. F√∂retaget har professionell skadef√∂rs√§kring enligt Lloyd’s of London. Pepperstone regleras under Australian Securities and Investments Commission f√∂r att vara en australiensisk finansiell tj√§nst. F√∂rordningen √§r registrerad p√• AFSL 414530 och ACN 147055703. Pepperstone-valutam√§klartj√§nsterna regleras ocks√• av Storbritannien Financial Conduct Authority. F√∂retaget, med nummer 08965105, √§r registrerat under FRN 684312.

Båda dessa tillsynsmyndigheter övervakar tjänsterna som tillhandahålls av Pepperstone, speciellt valutamäklartjänster. För att skapa en säker och reglerad miljö har företaget aldrig misslyckats med att uppfylla de strikta kapitalkrav som dessa tillsynsmyndigheter ställer. Det genomför också interna förfaranden som rekommenderas av kommissionerna. Pepperstone lever upp till de riskhanteringsåtgärder, personalutbildningsregler, bokföringsdirektiv och revisionsaktiviteter som föreskrivs av tillsynsmyndigheterna.

En ytterligare faktor som gör Pepperstone säker är att det ger investerarskydd för brittiska handlare upp till £ 85.000. Detta skydd regleras av Financial Services Compensation Scheme Protection, där kundernas medel hålls säkert på National Australia Bank. Fonderna hålls på segregerade konton och skyddas mot missbruk. Pepperstone Group granskas också oberoende av Ernst & Young.

När det gäller handelsplattformarnas säkerhet har cTrader och MetaTrader-plattformar automatiska stoppmekanismer som eliminerar den höga risken för att röra negativa saldon. Om förlusterna överstiger insättningsbeloppet under volatila marknadsförhållanden skyddar Pepperstone EU-handlarna från balansunderskott. Detta är mandat enligt ESMA: s regler 2018 för Pepperstones EU-kunder. Klienter utanför EU får dock inte ett negativt balansskydd. Dessutom garanterar företaget inte varje stop-loss-order. Ett kryphål i Pepperstones säkerhet är avsaknaden av tvåfaktorautentisering i dess slutpunktssäkerhet. Enhetshanteringsprotokollen för Pepperstone saknar också biometrisk autentisering för sina mobila handelstjänster.

Pepperstone Recension – Kostnader

Efter att ha slutfört Pepperstone-inloggningsprocessen kan användare välja mellan två konton. Kostnaderna för dessa konton är ganska konkurrenskraftiga jämfört med avgifterna för handelskonton som tas ut av andra online-mäklare i branschen. Nya kunder kan välja standardkonto för minipengar med minst en valutakurs och inga provisioner. Experthandlare kan gå till Razor-kontot noll-pips minsta valutaspridning men provision. Förutom forex får de andra instrumenten som stöds av Pepperstone en kombination av spreads och provisioner.

Om n√§ringsidkaren f√∂rs√∂ker utnyttja en genomsnittlig spridning av Razor-kontot p√• 0,13 f√∂r EUR / USD-par kommer en provision att debiteras. Men om standardkontoinnehavaren utnyttjar samma par vid en genomsnittlig spread p√• 1,13 punkter kommer inga pengar att debiteras under provision. F√∂r Pepperstone-anv√§ndare slutf√∂rs den genomsnittliga spridningskostnaden f√∂r ett MetaTrader 5-aktiverat Razor-konto till 100 000 euro och basvalutan √§r euro. Baserat p√• 0,13 pipspridningen kommer en provision p√• 5,23 ‚ā¨ att debiteras, vilket √∂vers√§tter den totala spridningskostnaden till 0,653 pips.

Pepperstone-webbplatsen har sina rättigheter reserverade för att dela information om sina konkurrenskraftiga spridningar. Vissa användare har dock märkt skillnader mellan spridningarna som erbjuds mellan MetaTrader 4 och MetaTrader 5-plattformar som inte återspeglas exakt på webbplatsen. Forex-spreadar som erbjuds av Pepperstone är också tillgängliga till delningskostnaderna för de lägsta spreadarna som finns tillgängliga vid den angivna tiden på valutamarknaden online.

Pepperstone Avgifter

Minsta insättning för att öppna ett konto på Pepperstone är 200 enheter av den basvaluta som stöds. Det finns några finansieringsalternativ tillgängliga, men de involverar Visa, POLi och MasterCard. För att sätta in pengar kan användarna använda banköverföring / banköverföring, BPay, Neteller, Skrill, Union Pay och PayPal. Företaget tillhandahåller också finansieringsalternativ utan några avgifter för sina handlare. Handlare från några länder kan dock debiteras för avgifter på insättningar. På samma sätt kan Pepperstone ta ut avgifter för uttag via internationella banköverföringar och banköverföringar. Den goda nyheten är att det inte tas några avgifter för vilande konton eller inaktivitetsperioder. Till skillnad från de flesta mäklare tar Pepperstone ingen avgiftsavgift, vilket gör den till en exceptionell tjänst i denna bransch.

Varje handelskonto som öppnas med Pepperstone debiteras med swapavgifter på positioner som innehas av kontoinnehavare över natten. Företaget annonserar att dessa dagslåneräntor baseras på riktmärket för regionala räntor. Därför debiteras den underliggande produkten med en extra swapavgift till en fast ränta på 2,5% eller högre. Denna avgift tillämpas direkt på näringsidkarens konto. För de andra mäklarna är den erforderliga handelsmarginalen mer eller mindre konstant. För Pepperstone varierar det beroende på vilken typ av finansiellt instrument som handlas. För att få tillgång till marginalkraven kör plattformarna en marginalräknartjänst i sitt säkra klientområde för verktyg. I sektionen för klientområdet finns också andra handelsverktyg som kan hantera handelskostnaderna med denna mäklare. År 2020 började Pepperstone erbjuda ett islamiskt konto utan byte, vilket medför administrationsavgifter som debiteras efter en innehavsperiod på två dagar.

Sammanfattning om Pepperstone

Denna recension finner Pepperstone som ett lönsamt alternativ för handlare. Det ger en komplett handelsupplevelse, som är mycket mer konkurrenskraftig än andra mäklare i valutahandeln online. Företaget står överlägset med sina blixtsnabba körsystem. Granskningen belyser också hur mer än 150 instrument kan handlas med mäklaren. Medan andra mäklare begränsar tillgången till möjligheter, klassificerar Pepperstone dem under ett stort antal tillgångsklasser. Dessa instrument inkluderar valutapar, CFD och till och med kryptovalutor.

Pepperstone erbjuder en mängd olika tjänster under flera kontotyper. Det håller på sin konkurrenskraftiga prissättning för den ekonomiska framgången för sina handlare. Pepperstone delar också en helt licensierad användning av sina handelsplattformar, främst MetaTrader 4 och MetaTrader 5-plattformarna. Det ger också cTrader-plattformen för att hjälpa sina användare att sticka ut på den globala arenan för valutamäklare.

I granskningen konstaterades att Pepperstone är väl reglerat av australiska värdepapper och europeiska tillsynsmyndigheter. Det driver sina finansiella tjänster under ansedda tillsynsmyndigheter i det globala landskapet. På grund av dess regelefterlevnad har Pepperstone enligt uppgift tilldelats de bästa utdelningarna av forexmäklare av flera globala institutioner. Erfarenheterna från Pepperstones finansiella tjänster är ganska bra för valutahandlare. Forex-spreadarna för Pepperstone är mycket bättre än andra mäklare. Pepperstone-gruppen erbjuder emellertid inte garanterade stop-loss-order, vilket är en turndown för många. Dessutom erbjuder Pepperstone ett negativt balansskydd begränsat till sina EU-kunder.

CFD är komplexa instrument och det finns alltid en hög risk att förlora pengar vid handel. För att skydda handlare från detta säkrar företaget sina kundkonton under segregerade bankkonton. Företagsfonderna är separerade från investerarfonderna. På detta sätt erbjuder Pepperstone ytterligare ett lager av säkerhet och tillgodoser säkerheten för sina kunder. Mäklaren driver sina tjänster via stationära, webb- och mobilversioner av sina plattformar och verktyg. Det erbjuder en produktkatalog som utvecklats enligt branschstandarderna. Högkvalitativa utbildningsresurser och pålitlig forskningskapacitet gör upplevelsen mycket mer tilltalande för professionella valutahandlare och CFD-handlare. Kundtjänsten från Pepperstone-gruppen är tillfredsställande. Dess utbildningsinnehåll är tillräckligt för att förvandla en ny näringsidkare till en professionell.

Sammantaget är Pepperstone en unik mäklare för valutahandlare från hela världen. De låga spridningarna och gränssnittsfunktionerna gör att den passar perfekt för de kostnadsmedvetna och tekniskt avancerade handlarna.

bitcointrading