Första Bitcoin Kapital Planer På Bitcoin ATM Centralisering


Första Bitcoin Funds Corp. har en fascinerande historia bakom sig. Det var från början en Venezuela-baserade guld mining outfit som förvandlas until en crypto start av multinationella proportioner. Ganska nyligen, Första Bitcoin lyckades få registrerade hos SEC. Greg Rubin, VD för Första Bitcoin Kapital, anger att det är en del av det första steget i en större program: En strategy för att centralisera den splittrade Bitcoin ATM-tjänster i en enda nätverk.

Försöker Att Förena Små-Time Verksamhet

Han såg att små företag brukar köra mest Bitcoin ATM-tjänster. Han har gjort upp planer på att koppla ihop dem i en omfattande känn Din Kund (KYC) kompatibla technique. Detta nätverk kommer att ha en ordentlig transaktion system för övervakning och samtidigt uppfylla alla de regler som gäller för det. Med detta, Rubin planer på att effektivisera varje back again-conclude aspekt av BTC ATM företag.

Rubin förklarade att han föreställer sig ett konsortium av BTC ATM aktörer, för att sedan ansluta dem alla genom ett globalt ATM-nät. Enligt Rubin, konsortiet kommer att rulla ut below det året.

Aktiva i Världen

I flera år nu, Först Bitcoin har varit en aktiv medlem av crypto-branschen. På den tiden, och erbjuder en crypto utbyte som bara handlar i BTC, liksom dess BTC ATM-tjänster. Tillbaka until 2017, adult males det var en del mörka moln över det: SEC hade tillfälligt handel av bolagets aktier.

5 Top OSS Gallerior Nu Har Bitcoin Uttagsautomater

Hela planen som Första Bitcoin och Rubin har, vilar helt och hållet på axlarna av ett patent som förvärvats i United states of america, patent nummer 9,135,787 B1. Detta patent är annars kallas “Bitcoin Kiosk/ATM-Enheten och Systemet Integrera Inskrivning Protokoll och Metod För att med Hjälp av Den Samma.” Första Bitcoin hade förgreningar ut 1,6 miljoner aktier för att få kontroll över patent förra Sommaren, efter inlämnandet av SEC

Ruben har insisterat på att patent kommer att tjäna mer än bara en juridisk påk. Han har redan uttryckt att den värld som han inte har för avsikt att bli en så kallad patent troll: Någon som kammar hem upp patent och rättigheter until fastigheter, snabbt stämma för olika överträdelser för att försöka göra en vinst därav. För att driva detta hem, Rubin skämtsamt sagt att han inte vill “skicka två stora italienska killar med basebollträn” för att se until att patentet inte brutit mot.

Första Bitcoin kommer i stället att utnyttja patent för att skapa insteg bland de olika aktörerna, med Rubin säkerställa att förhållandet kommer att vara until ömsesidig nytta. Första Bitcoin kommer i stället att debitera en speedy avgift, en jämförbar conventional ATM avgifter och mandat för operatörer att uppfylla regelefterlevnad genom det planerade nätverket.Source hyperlink