Köpa Revain

Köpa Revain

Mer än 2000 olika projekt är representerade på kryptovaluta marknaden. Men den överväldigande majoriteten av vanliga investerare kan bara nämna de första 10-20 mynten från den globala CoinMarketCap-värderingen. I vår artikel i dag kommer vi att gå ner nedan, nämligen till 65: e plats. Så, låt oss prata mer detaljerat om funktionerna och utsikterna för Revain kryptovalutan.

Historia och huvudfunktioner

Projektets skapare har ställts inför ett verkligt problem som bestod i omöjligheten att få tillförlitlig information om företagens arbete. Frågan är att bots fungerar på många forum. Deras huvudsakliga uppgift är att publicera positiva kommentarer och ta bort negativa kommentarer om olika företags aktiviteter. På grund av detta kan den framtida potentiella kunden inte få rätt information om en tjänsts verksamhet. Mot denna bakgrund uppstod idén att skapa en egen rättvis plattform, på vilken vem som helst kunde dela sina erfarenheter av att arbeta med ett visst företag.

Den öppna blockchain-tekniken kan lösa problemet med att hantera kundernas återkopplingar. Alla användares kommentarer lagras i registret, det är omöjligt att ändra eller ta bort dem efter publicering. Innan publicering kommer alla kommentarer att genomgå en tvåstegsverifiering. Detta är nödvändigt för att rensa bort de falska kommentarerna. Med denna idé genomförde utvecklarna en ICO 2017 och samlade över 9 miljoner dollar på den.

Så här uppstod Revain-projektet, vars huvudsakliga uppgift är att kontrollera ärlighet och öppenhet i kommentarerna på Internet. Denna plattform har skyddsmekanismer mot botsattacker, i form av begränsning – en användare kan lämna endast 5 recensioner per dag. Alla kommentarer lagras i ett speciellt arkiv, vars algoritm är baserad på ett smart kontrakt Ethereum. På grund av detta utesluts möjligheten att radera recensioner. Nu är tjänsten i ett testläge. Arbetet med att introducera artificiell intelligens och utöka plattformens funktionalitet pågår.

Säkerhet

Som nämnts ovan lagras alla kommentarer och annan data i lagringen, som skapades på grundval av Ethereums smarta kontrakt. Naturligtvis skyddar detta inte systemet med 100%, eftersom det finns en sannolikhet för sårbarhet i själva smarta kontraktet. Men i allmänhet skyddas investerarnas information och fonder av ethereum systemet, vilket väcker förtroende.

Pris och kapitalisering

Revain myntet tar 68: e plats i CoinMarketCaps globala ranking. Token priset nu är $ 0,159, den totala kapitaliseringen är lite över 61 miljoner dollar.

Gruvdrift

Myntbrytning tillhandahålls inte, alla tokens utfärdades omedelbart, deras utsläpp uppgick till 1 miljard bitar. Partners tilldelades 100 miljoner tokens, 700 miljoner säljs och de återstående 200 miljoner reserverades av utvecklare för operativa behov.

Var kan jag köpa och var ska jag förvara?

Frågan om lagring av denna tillgång är helt enkel, eftersom token R släpptes på grundval av eterplattformen. Av denna anledning kan den lagras på absolut vilken plånbok som stöder eth. kryptovalutaRevain kan köpas på flera börser, varav den mest populära är Kucoin börsen.

Sammanfattning

Revain är ett ganska intressant och ambitiöst projekt. När allt kommer omkring är tanken på ärlig och objektiv feedback verkligen nödvändig, både av konsumenterna och företagen själva. Framtiden för projektet beror på utvecklargruppen och investerarnas tro. Myntet har en god chans att växa i värde, men det bör inte köpas för mer än 1% – 3% av den totala investeringsportföljen.

bitcointrading