Lenovo Vänder Sig Until Miljövänliga Metoder För Att Hjälpa Until Att Köra GoChain


Lenovo, en av världens framstående dator tillverkning jättar, har börjat kasta sin vikt runt för att hjälpa GoChain blockchain community, en av de många startup-protokoll.

Skapandet Av En Eko-Vänlig Logga Nod

Lenovo kommer att hjälpa GoChain genom en mycket unik hjälp med att driva ett undertecknande nod. Enligt pressmeddelandet som presenteras den 6: e januari undertecknade node kommer vara den första i sitt slag, som körs i en vätska nedsänkning info heart för att främja effektiv kylning.

Genom att använda avancerad och effektiv teknik, den Blockchain Means Corp har konstruerat miljövänliga datacenter. Dessa centra kommer att hårdvaran att logga node Lenovo kommer att sponsra, kommer att verka på.

Lenovo har blivit tillfrågade att göra ett uttalande vid denna tid. Men det har inte varit en officiell reaktion från bolaget.

En Tom Ogiltiga Att Kasta Makt I

Crypto gruvdrift är en mycket krävande uppgift, i så många avseenden. Medan de mest ekonomiskt att trycka oro är alltid den mängd ström sak behov, det finns en hel del implicita kostnader, särskilt för miljön.

Även om cryptocurrencies som Bitcoin, Ethereum, and so on. inte behöver papper för att fråga sina fonder, det behöver kraften för att underlätta det. Denna makt är vanligtvis genereras genom kraftverk som använder fossila bränslen, som sätter en överdriven mängd växthusgaser i atmosfären. Som man skulle tänka sig för både ekologiska och ekonomiska skäl, människor har strävat efter att producera effektiv gruvdrift program below en tid nu.

Senaste Versionen av Mozilla Firefox Kommer att Blockera Crypto Gruvarbetare som Standard

Många Insatser För Att Go Green

Tillbaka i februari 2018, Cointed försökt att göra just detta, trycka ut gruv-noder som är verksamma på enbart förnybara energikällor, som vind-och vattenkraft. Gruppen lägger också stora mängder av prioritet på dessa noder, och kylsystem.

Chia Nätverk, ett högteknologiskt företag baserat i San Francisco, hade också doppade tårna i den så kallade “Inexperienced Mining” – marknaden. Grönboken föreslås att crypto nätverk behöver för att “gården” för sina olika former av kryptografi istället för gruvdrift det, genom att använda sig av Bevis om Utrymme och ett Bevis på Time-program. Dessa technique skiljer sig från den nuvarande Bevis på Arbetet procedure som dominerar crypto gruvindustrin.

Vad detta betyder för framtiden är oklart. Basen frågan kommer från den elproduktion som sker med fossila bränslen. Ska världen gå över until grön energi, allt som gör användningen av el blir omedelbart grön.

I bästa drop, crypto industrin kommer att skapa ability-preserving gruv-noder som använder mindre ström för mer datoriserad produktion, eller utveckla en mer effektiv kylning program. Hursomhelst, male kan bara vänta och se om detta fångar på.Source backlink