Litecoin Flappening: LTC överträffar Bitcoin Cash (BCH) efter att ha ökat 19%

Litecoin Flappening: LTC överträffar Bitcoin Cash (BCH) efter att ha ökat 19%


Litecoin (LTC) överträffade Bitcoin Cash (BCH) när det gäller marknadsvärde. Den nu 6: e största kryptovalutan i världen ökade med över 19% under de senaste timmarna. Detta gjorde det möjligt för Litecoin att utföra den så kallade “Flappening” med Bitcoin Cash. Nästa mål skulle vara att överträffa Chainlink (LINK) som den 5: e mest värdefulla kryptovalutan i världen.

Litecoin Flappening: LTC överträffar BCH

De Litecoin flappar har redan hänt. LTC lyckades få den sjätte positionen på kryptovalutamarknaden efter att ha överträffat Bitcoin Cash de senaste timmarna. På detta sätt kunde LTC nå ett marknadsvärde på 4,85 miljarder dollar och ett pris per mynt på 73,60 dollar.

Även om många anser att Flappening redan har hänt kommer nästa mål att bli femte. Nu väntar Chainlink med en marknadsvärdering på cirka 5,05 miljarder dollar.

Diagrammen ser väldigt positiva ut för Litecoin. Vissa analytiker överväga att det kan vara möjligt för LTC att nå ett pris på $ 4000 eller ännu högre. LTC bryter nu ut från en 3-årig trend. Om historien upprepar sig kan det vara möjligt för LTC att nå nya toppar 2021.

När det gäller BTC återställer Litecoin nu också en del av de förluster som upplevts de senaste åren. Det kommer dock att bli svårt för den att fortsätta att gå högre. Faktum är att LTC / BTC-handelsparet fortfarande ligger på 0,00445 BTC, en av de lägsta priserna för LTC på flera år.

Litecoin förväntas fortsätta växa om Bitcoin håller i sin bulltrend. Under ett samtal med UseTheBitcoin sa Konstantin Anissimov, verkställande direktör på CEX.IO att det verkar som om båda Bitcoin och Ethereum (ETH), kan fortsätta att röra sig högre ur ett tekniskt perspektiv. Som han nämnde kan vi se att dessa virtuella valutor fortsätter att växa under de kommande veckorna.

I denna fråga sade Anissimov:

”Tom Demark (TD) sekventiell indikator antyder att dessa kryptovalutor kan fortsätta att stiga i ytterligare två till tre veckor innan en säljsignal dyker upp. Om så är fallet kan Bitcoin stiga till 19 000 dollar, medan Ethereum bryter mot 500 dollar. “

Detta kan vara hausse för Litecoin under de kommande veckorna också. Huvudfrågan skulle vara att förstå om Litecoin kommer att kunna lämna björnmarknaden mot Bitcoin. Om det händer kan mycket positiva saker komma Litecoins innehavare och långsiktiga investerare.

Source link

bitcoin investor