Options Trading

När de flesta tänker på investeringar och options trading, tänker de på att köpa aktier på aktiemarknaden, och många är förmodligen helt omedvetna om villkor som optionstrading innebärl. Att köpa aktier och hålla fast vid dem för att göra långsiktiga vinster är trots allt en av de vanligaste investeringsstrategierna. Det är också ett perfekt förnuftigt sätt att investera, förutsatt att du har en aning om vilka aktier du bör köpa eller använda en mäklare som kan erbjuda dig råd och vägledning i sådana frågor. Denna strategi är känd som en buy and hold-strategi och kan hjälpa dig att öka din rikedom på lång sikt, men den ger inte mycket, om något, i vägen för kortsiktiga vinster. Idag väljer många investerare att använda en mer aktiv investeringstil för att försöka få en mer omedelbar avkastning.

Tack vare utbudet av online-mäklare som gör det möjligt för investerare att göra transaktioner på börserna med bara några musklick är det relativt enkelt för investerare att vara mer aktiva om de vill. Det finns många människor som handlar online på antingen en deltid eller heltid; köper och säljer regelbundet för att försöka dra nytta av prisfluktuationer på kortare sikt och ofta hålla fast vid sina inköp bara några veckor eller dagar, eller till och med bara ett par timmar. Det finns många finansiella instrument som kan handlas aktivt. Speciellt har optionstrading visat sig vara mycket populära bland handlare och optioner blir allt vanligare. 

Options Robot

Omdöme

Fördelar

Minimum Insättning

Öppna Konto

 • Gratis Registering

 • Användarvänlig 

 • Lätt att Använda

$250

 • Alla Kryptos

 • Gratis Registering

 • Användarvänlig

$ 250

 • Snabba Uttag

 • Lätt att Använda

 • Användarvänlig

$ 250

 • Trygg Handel

 • List Item 2

 • List Item 3

$ 250

 • List Item 1

 • Användarvänlig

 • List Item 3

$ 250

Vad innebär optionstrading?

I mycket enkla termer innebär handel med köp och försäljning av optionskontrakt på de offentliga börserna, och i stort sett är det mycket lik aktiehandel. Medan aktiehandlare syftar till att göra vinster genom att köpa aktier och sälja dem till ett högre pris, kan optionshandlare göra vinst genom att köpa optionskontrakt och sälja dem till ett högre pris. På samma sätt som aktiehandlare kan ta en kort position på aktier som de tror kommer att minska i värde, kan optionshandlare göra samma sak med optionskontrakt.

I praktiken är emellertid denna form av handel mycket mer mångsidig än aktiehandel. För det första innebär det faktum att optionskontrakt kan baseras på en mängd olika underliggande värdepapper att det finns gott om utrymme när det gäller att bestämma hur och var man ska investera. Handlare kan använda alternativ för att spekulera bland annat i prisrörelsen för enskilda aktier, index, utländska valutor och råvaror, och detta ger uppenbarligen mycket fler möjligheter för potentiella vinster. Den verkliga mångsidigheten är dock i de olika optionstyperna som kan handlas och utbudet av olika order som kan placeras.

optionstrading 2020

Långa och Korta Positioner

När du handlar med optioner har du i princip två huvudsakliga sätt att tjäna pengar genom att antingen ta en lång position eller en kort position på ett specifikt lager. Om du förväntade dig att en viss aktie skulle öka i värde, skulle du ta en lång position genom att köpa den aktien i syfte att sälja den senare till ett högre pris. Om du förväntade dig att en viss aktie skulle sjunka i värde, skulle du ta en kort position genom att kortsälja den aktien med hopp om att köpa tillbaka den senare till ett lägre pris. I optionshandel finns det fler valmöjligheter i hur handel kan utföras och många fler sätt att tjäna pengar.

Det bör klargöras att optionshandel är ett mycket mer komplicerat ämne än aktiehandel och hela konceptet med vad som är inblandat kan verka mycket skrämmande för nybörjare. Det är verkligen mycket du bör lära dig innan du faktiskt börjar och investera dina pengar. Men med det sagt är de flesta av de grundläggande faktorerna inte så svåra att förstå. När du har förstått grunderna blir det mycket lättare att förstå exakt vilka optioner handel handlar om.

Options Trading Fördelar

Det uppenbara svaret på denna fråga är att tjäna pengar. För det mesta är detta svar helt korrekt. Men med tanke på att det finns mycket enklare sätt att tjäna pengar, är det rimligt att fråga varför någon skulle välja att testa på Options trading istället för att bara köpa aktier som förväntas öka i värde. Det finns faktiskt ett antal goda skäl för det, eftersom optionskontrakt och optionstrading erbjuder flera fördelar jämfört med andra finansiella instrument. Options handel kanske naturligtvis inte för alla, men det finns mycket om det som investerare kan hitta tilltalande när de upptäcker precis vad de potentiella fördelarna är.

Riskerna med Options trading

Det finns många positiva effekter för options trading, men det bör påpekas att det också finns risker. Alla investeringar medför naturligtvis risk, och det är svårt, om inte omöjligt, att göra anständiga avkastningar utan att utsätta dig själv för någon form av risk. Men om du ska handla alternativ är det viktigt att du är medveten om de risker som är specifika för denna form av handel. Detta är inte nödvändigtvis skäl till varför du inte bör engagera dig, men det är en bra idé att förstå de potentiella nackdelarna.

options trading sverige

Hur du övervakar dina affärer

När du börjar handla optioner kanske du bara upptäcker att du har en naturlig möjlighet till det och du kan börja tjäna pengar redan från början. Tyvärr är detta ganska sällsynt och för de flesta tar det lite tid tills de får den typen av vinster de vill. Verkligheten är att när du börjar har du antagligen fortfarande mycket att lära dig och du kommer att behöva få lite erfarenhet innan du kan uppnå dina mål. Detta är inget att oroa sig för, det är bara naturligt att det kommer att ta lite tid innan du verkligen vet vad du gör. Det belyser dock hur viktigt det är att ge dig själv alla chanser du kan bli framgångsrik.

Det finns mycket att göra för att öka dina chanser att lyckas. Även om grunderna för handel med optioner är relativt enkla att förstå, har ämnet flera mer komplexa nivåer, och ju mer du kan lära dig om det, desto bättre blir dina chanser. Att lägga in tid och ansträngningar för att studera ämnet och assimilera allt du kan är bara ett sätt att förbättra. Att undersöka finansmarknaderna och ta reda på hur och varför de rör sig är en annan.

Optimera Din Options trading

När du har gjort en analys av din historik kan du använda all information du får från den processen för att försöka förbättra din totala prestanda. På mycket enkla termer kan du optimera din optionshandel genom att upprepa vad det än är som ger dig goda resultat och undvika vad som helst som ger dig dåliga resultat.

I praktiken är det inte så enkelt, men det är i huvudsak den allmänna tanken att övervaka vad du gör. Du vill göra mer av det du gör rätt och mindre av det du gör fel.

Hela processen måste vara så flytande som möjligt eftersom de finansiella marknaderna ständigt förändras och andra externa faktorer kan påverka de omständigheter du handlar i. Du kanske klarar dig riktigt bra av en relativt neutral marknad till exempel, men börjar kämpa om marknaden blir volatil. Om något sådant händer, kan du behöva helt utvärdera din handelsplan och göra några justeringar av de strategier du använder. Detta kan också vara sant om det sker stora förändringar i ekonomin som dramatiskt påverkar några av de områden du handlar med.

Sammanfattningsvis måste du verkligen vara uppmärksam på dina egna resultat, allmänna marknadsförhållanden och andra faktorer som kan påverka vad du gör. Du bör hålla din handelsplan kontinuerligt granskad och du bör alltid vara beredd att göra ändringar i den när det är nödvändigt. Du bör alltid sträva efter att förbättra någon del av din handel när det är möjligt, även om det går riktigt bra.

Vägen till framgångsrikt handel med optioner är inte särskilt kort eller lätt, men ju mer ansträngning du gör för dina ansträngningar, desto mer kommer du i slutändan att uppnå.

options trading

Hålla Register din optionstrading

För att kunna analysera dina prestationer är det absolut viktigt att du har exakta register för att studera. Detta är faktiskt mycket enklare än det brukade vara eftersom de mest moderna onlineoptionsmäklarna automatiskt håller en historik över all din aktivitet så att du kan kolla in igen och se vilka transaktioner du har gjort, när du gjorde dem och vad resultatet blev.

Men inte alla mäklare erbjuder denna tjänst, så du kan behöva föra dina egna manuella register över denna information. Någon form av manuella poster är ändå nödvändig eftersom det finns annan information om dina branscher som din mäklare definitivt inte kommer att ha.

En enkel registrering av vilka transaktioner du har gjort och resultaten kan bara berätta så mycket, och det säger verkligen inte tillräckligt. Dina register bör också innehålla information om vad som fick dig att göra dina affärer. Till exempel kan det förklara varför du valde en viss underliggande säkerhet, varför du trodde att den skulle gå upp eller ner i pris, varför du valde den strategi du gjorde och vilka förväntningar du hade.

Med exakta och detaljerade register som innehåller all den informationen kan du sedan mäta hur framgångsrik varje handel var. Du kan sedan spendera lite tid på att analysera posterna och utvärdera din handelsprestanda.

Utvärdera din optionstrading

Att utvärdera dina optioner bör innebära mer än att bara titta på dina vinster och dina förluster. måste du försöka förstå varför dina lönsamma företag visade sig bra och varför dina förlorande inte gjorde det. I grund och botten måste du fokusera på det du gör rätt och ändra vad du gör fel.

Detta är inte nödvändigtvis lätt att göra, men om du behåller de detaljerade register som vi har nämnt ovan, har du en mycket bättre chans. Nyckeln är att titta på vad dina förlorande affärer har gemensamt och vad dina vinnande affärer har gemensamt. Om de som förlorar dina pengar alla har en aspekt som är densamma, finns det en god chans att det är där du går fel. På samma not, om alla dina lönsamma på något sätt är lika, borde det vara ganska enkelt att se vad du får rätt.

Låt oss till exempel föreställa dig att du handlade med en rad olika typer av alternativ. Du kanske köper och säljer ett urval av enkla aktieoptioner, några valutaföre-optioner och några anpassade exotiska optioner. Om du tittade igenom dina poster och upptäckte att de flesta av dina aktieoptionshandel träffade vinstmålen, borde du vara ganska säker på att du visste vad du gjorde med aktieoptioner. Om du också märkte att de flesta av dina förlorade branscher handlade om forex-alternativ och exotiska alternativ, skulle det innebära att något var fel med dina strategier för dem.

Bästa mäklare för options trading

Options trading har blivit allt vanligare under de senaste åren, populariteten ökade till stor del på grund av den relativa enkelheten i hur de arbetar. Som ett resultat av dess ökade popularitet har du många alternativ när det gäller att välja en mäklare att använda. Onlinemäklarna som listas här nedan är bland de allra bästa mäklarna för handel med optioner. De rekommenderas alla och vi föreslår att alla handlare som vill registrera sig hos en mäklare ska välja en från denna lista. Options trading, även känd som digitala optioner, brukade vara ganska begränsade eftersom dessa klassades som exotiska och endast handlas utan disk.

Men ända sedan en rad av dessa skapades med standardiserade funktioner och sedan noterades på ett antal börser, har volymen av dem som handlas ökat betydligt. Denna utveckling ledde också till många fler mäklare inklusive Options trading i deras sortiment. Även om detta till stor del är bra, kan det göra det svårare att bestämma var man ska handla. Det är därför vi har sammanställt listan ovan för att göra det lättare för dig. Vi har också gett några ytterligare råd för att avgöra var du ska registrera dig nedan.