Options Trading

Bitcoin Options Trading

Enligt blockchain uppgifter frÄn de senaste fem Ären har den dagliga transaktionsvolymen för bitcoin (BTC) ökat med över 420%. De totala transaktionerna i januari 2015 var 59 344 och i januari 2020 nÄdde de 309 070. Antalet handelsmetoder ökar ocksÄ med ökningen av efterfrÄgan pÄ digital valuta. Fler Bitcoin Exchanges öppnas och nu Àr den senaste vÄgen av Bitcoin Traders involverad i sÄ kallade Bitcoin Options. Under mÄnga Är reglerades inte handeln med Bitcoin Options Trading i USA.

Men pÄ grund av det senaste beslutet om CFTC (Commodity Futures Trading Commission) verkar det som om det kommer att förÀndras. De flesta hörde först talas om kryptovalutor nÀr Bitcoin priset ökades och varje vecka tidigare prisrekord. Och nu Àr Bitcoin Options Trading en viktig milstolpe i Bitcoins pris utveckling.

Vad Àr Bitcoin Options Trading?

Bitcoin options Àr typ av finansiella derivat som ger dig rÀtt att köpa eller sÀlja bitcoin till ett lösenpris (specifikt pris) och angivet utgÄngsdatum. Optionerna Àr ett derivatkontrakt som ett avtal mellan en underliggande tillgÄng eller ett digitalt tillgÄng, obligation etc.

⭐ Bitcoin Options handlas som en unik produkt pÄ marknaden, men dess vÀrde beror pÄ tillgÄngens prestanda. För att köpa en bitcoin option i Sverige betalar köparen en premie, som vanligtvis Àr billigare Àn att köpa kryptovalutan.

Till skillnad frÄn att köpa bitcoins genom en kryptovaluta mÀklare möjliggör Bitcoin optioner trading köparen att fÄ en spekulativ position pÄ den kommande trenden med marknadspriset, oavsett om marknadspriset Àr uppÄt eller nedÄt.

⭐ Med Bitcoin Options kan anvÀndare ha stor pÄverkan pÄ handeln samtidigt som de tillhandahÄller extra verktyg för att hantera uppgifterna mer effektivt. Bitcoin optioner Àr inte reglerade men Àr tillgÀngliga för handel pÄ kryptovaluta börserna.

⭐ Nu inför vissa reglerade myndigheter ocksÄ bitcoin options trading lÄngsamt. Det Àr nödvÀndigt att kontrollera börserna för bitcoin-optioner eftersom inte alla leverantörer av bitcoin options kommer att ha ett bÀttre erbjudande.

⭐ Bitcoin Options trading gör det möjligt för nÀringsidkaren att handla volatilitet med kryptovaluta utan att Àga kÀrntillgÄngarna överhuvudtaget. 

bitcoin robot sverige

Options Trading en bra investering?

Varför investera i bitcoin options trading istĂ€llet för Bitcoin? Är den hĂ€r frĂ„gan fortfarande i ditt sinne? Svaret Ă€r att du kan anvĂ€nda bĂ„de lĂ„nga och korta bitcoin optioner. Du kan inte heller vĂ€lja fast hĂ€vstĂ„ng. Varje alternativ har hĂ€vstĂ„ng i sig, vilket kan vara över 1000X. HĂ€vstĂ„ngen gör det ocksĂ„ möjligt för oss att övervĂ€ga faktorerna förutom strejkpriserna. Du kan hĂ€nvisa till hĂ€vstĂ„ngsnivĂ„erna i kontraktet för att avgöra hur mycket medel som ska lĂ€ggas i options handeln och riskerna med dem.

Sedan kommer spekulation och sÀkring. Det hÀr Àr de tvÄ frÀmsta anledningarna att investera i bitcoin options trading.

⭐ Om du till exempel vill spekulera i bitcoin priset till ett vĂ€rde av 10 000 dollar inom de nĂ€rmaste tvĂ„ till tre mĂ„naderna, kan du antingen hĂ„lla dem eller köpa BTC-alternativ genom att betala en liten avgift under en viss tid och en slagfrekvens pĂ„ 10 000 dollar. Genom att köpa BTC-alternativ satte du en insats om att bitcoin priset kommer att överstiga $ 10 000, och du Ă€r “in-the-money” pĂ„ den insatsen nĂ€r deras rĂ€nta överstiger lösenpriset $ 10 000. Köparen behöver bara betala en liten premie för BTC-optioner.

⭐ Å andra sidan kan bitcoin options trading anvĂ€ndas för att sĂ€kra den digitala tillgĂ„ngsportföljen. MĂ„nga professionella investerare följer sĂ€kring för att anvĂ€nda bitcoins. Till exempel, för att sĂ€kra den digitala portföljen, köper du bitcoin-optioner till ett specifikt pris pĂ„ $ 3000 med en löptid pĂ„ sex mĂ„nader. Priset Ă€r 25 procent lĂ€gre Ă€n det aktuella bitcoinpriset. Om priset pĂ„ BTC sjunker med över 25% kommer det sannolikt att dra den omfattande digitala tillgĂ„ngsportföljen med drygt 25 procent. SĂ„ledes sĂ€tter du en sĂ€kring frĂ„n ytterligare förluster eftersom optionen kompenseras för kollapsen i portföljvĂ€rdet.

Nu Àr det upp till nÀringsidkaren att bestÀmma och stÀlla in sÀkringsgraden. Det kommer att avgöra hur mÄnga portföljer som ska sÀkras pÄ grund av marknadsnedgÄngen. Ett sÀkringsförhÄllande pÄ 1 innebÀr att om marknaden sÀtter igÄng skulle portföljen sÀkras helt. Det kostar dock mer eftersom det krÀver att du köper fler alternativ. Följaktligen, om optionerna och marknadsuppgÄngarna löper ut, kommer bitcoin priset att avrÀknas det potentiella vÀrdet.

Utföra Options Trading?

JÀmfört med de senaste Ären kan utveckling och framsteg nu ses i kryptos finansiella infrastruktur. Nu kan handlare förbÀttra sina resultat genom att anvÀnda dessa metoder. För nÀrvarande kan du hitta olika handelsplatser för bitcoin options trading pÄ marknaden. Var och en har sina egna avgifter, kapitalrestriktioner, geografiska begrÀnsningar, anvÀndarupplevelse, fördelar och nackdelar. De utvÀrderas utifrÄn nÀringsidkarens specifika behov. Oavsett vilken plattform du vÀljer finns riskvarning alltid. Ingen kan garantera att köp optioner kommer att gynna nÀringsidkaren efter avdrag för premier.

Idag inkluderar nÄgra av de populÀra tillgÀngliga platserna för att utföra options trading

✅ IQ Options
✅ Deribit
✅ Bakkt
✅ LedgerX
✅ Quedex
✅ OKEx.

Bitcoins options trading för OKEx kommer möjligen att bli ett nytt verktyg för bitcoin handlare. En viktig komponent i grundlÀggande och avancerade nivÄstrategier Àr att skriva optionskontrakt. Det Àr den första platsen dÀr handlare kan köpa samt sÀlja / skriva alternativ. Utöver det kommer de att vara en pionjÀr inom vÀrd för eviga swappar, C2C, futures och handelsalternativ under ett paraply som gör det lÀttare för ett omfattande utbud av sÀkrings- och handelsstrategier.

Om du letar efter tekniska fördelar erbjuder de en markant priskryptoavrÀkning (vid avvecklingstid och pris), 24/7 handel med API-stöd och ett robust anti-manipulationssystem.

✅ Ett annat globalt blockchainföretag, “Binance”, lanserade BTC optioner pĂ„ handelsplattformen “Binance Futures.” Med lanseringen av optioner pĂ„ “Binance Futures” förfinar de sina strategier med tiden och stĂ€rker sin position för att bli en pĂ„litlig plattform för handlarna för kryptoderivat och syftar till att ge handlarna flera alternativ.

PĂ„ ‘Binance Futures kan du köpa bitcoin köp och sĂ€ljoptioner med en utgĂ„ngstid frĂ„n 10 minuter till 24 timmar till ett marknadspris. De ger lĂ„g premie, vĂ€sentligt lĂ„g spridning och hög likviditet. De kommer med fler funktioner i BTC-alternativ i framtiden.

Hur tradar jag med Bitcoin Options Trading?

Först mÄste du registrera dig pÄ nÄgon av de lÀmpliga handelsplattformarna för bitcoin options trading och sÀtta in medel pÄ börsen. Titta sedan noggrant pÄ listan över tillgÀngliga alternativ och vÀlj den som passar dina investeringsbehov.

Efter att ha hittat lÀmpliga alternativ för sÀkring och spekulativ strategi, köp nödvÀndiga köp- eller köp optioner för det belopp som vanligtvis Àr vÀrd i BTC. HÄll koll pÄ lösenpriset, optionskursen och löptiden nÀr du handlar med bitcoin optioner.Det Àr viktigt att du köper rÀtt BTC-alternativ för investeringsstrategin. TÀnk pÄ att options trading inte Àr för nybörjare om de inte Àr helt medvetna om options trading som sÀtter, samtal, underförstÄdd volatilitet och delta. Innan du investerar i bitcoin-derivat Àr det bÀttre att fÄ en grundlig kunskap om de finansiella alternativen.

⊁ Bitcoin Options Strategier

Olika Options trading strategier kan anvÀndas beroende pÄ handelsmotivationen, oavsett om det spekulerar i priset pÄ bitcoin eller sÀkring mot eventuell risk för det befintliga bitcoin innehavet.
Det finns olika BTC-alternativstrategier för spekulativa handlare att dra nytta av volatiliteten hos optionerna.

⭐ Till exempel innebÀr ett straddle-strategialternativ samtidigt att sÀlja och köpa lika mycket bitcoin sÀtter och ringer med samma specifika pris och utgÄngsdatum.
Tanken Àr att dra nytta av bitcoinens volatilitet oavsett hur marknadspriset rör sig. Du skulle dock ha en nettoförlust om du upplever en större förlust i en bitcoin Àn den totala vinsten i resten av bitcoins. Ett tÀckt samtal Àr en annan mest populÀr strategi för att sÀkra det aktuella innehavet. I denna strategi skriver sÀljarna köpoptionen för samma mÀngd bitcoin som de Àger. I fallet med marknadsprisnedgÄng kommer den korta köpoptionen att motverka en del av förlusterna för BTC-innehavet. PÄ andra sidan, om marknadspriset ökar, mÄste handlare sÀlja sina innehav, men de har tjÀnat optionskursen.

⭐ En annan sak Ă€r att fokusera pĂ„ mĂ€rkpris. PĂ„ handelssimuleringsmarknaden ser vi en stor spridning mellan ”mĂ€rkpriset” och marknadspriset. Detta innebĂ€r att om vĂ€rdet pĂ„ en tillgĂ„ng Ă€r $ 5 och den fĂ„r hype, kan marknadspriset gĂ„ upp till% 15.
Det bÀsta sÀttet att handla vid den hÀr tiden Àr att istÀllet för att köpa, sÀlja tillgÄngen till marknadspris istÀllet för att köpa den.

Vad gör Bitcoins sÄ dyrt?

Marknaden bestÀmmer Bitcoin optionernas pris, och det beror pÄ bÄde de inneboende och yttre Bitcoin vÀrde faktorerna.

⭐ Intrinsiskt vÀrde: Det inneboende vÀrdet pÄ Bitcoins visar skillnaden mellan lösenpriset och det underliggande Bitcoin kursen, men endast i fallet med optionshÄllarens positiva vÀrde.

Ett option har ett inneboende vĂ€rde nĂ€r optionshĂ„llarna fĂ„r vinst genom att implementera sin option, och det Ă€r dĂ„ alternativet Ă€r “i-pengarna”. Det Ă€r lĂ€ttare att vĂ€rdera ett alternativ “in-the-money” eftersom det inneboende vĂ€rdet redan Ă€r faststĂ€llt.

⭐ Extrinsiskt vÀrde: Det yttre vÀrdet eller nollvÀrde betyder nÀr en option inte Àr gynnsamt för köparen, sÄsom volatilitet, lösenpris och tidsvÀrde. Risken förknippad med tidsvolatiliteten och vÀrdet definierar det yttre vÀrdet.

Å andra sidan har alternativet “out-of-the-money” inget inneboende vĂ€rde. DĂ€rför beror priset helt pĂ„ de yttre vĂ€rdefaktorerna.
Premien eller optionens pris Àr precis som en avgift som Bitcoin optionens skapare tar för försÀljningsrisken. Det finns otroligt komplexa vÀrderingsmodeller och ett antal implementerade faktorer för att berÀkna vÀrdet pÄ olika Bitcoinoptioner. DÀrför borde det inte vara nÄgon överraskning att bitcoin som en sÄdan flyktig tillgÄng har ett högt pris.

Viktiga handelsbegrepp för Bitcoin Options Trading

Även om terminologierna som anvĂ€nds vid handel med bitcoin optioner liknar andra handelsmarknader, Ă€r det fortfarande nödvĂ€ndigt att veta om nyckelbegreppen för bitcoin optioner innan du pĂ„börjar din handel.

Det hÀr alternativet ger inte en skyldighet utan rÀtt att köpa en bitcoin i ett visst belopp och till ett lösenpris före utgÄngsdatumet. Om du tror att marknadspriset skulle öka, köp sedan köp optionen bitcoin. Om förutsÀgelsen visar sig vara korrekt och marknadspriset för bitcoin optionen ökar över lösenpriset, kan du köpa bitcoin till den förinstÀllda hastigheten.

Vinsten som en köpare gör frÄn handeln pÄverkas av det underliggande priset pÄ bitcoin som ökade över lösenpriset. Om förutsÀgelsen gÄr fel minskar bitcoin priset och du förlorar den betalda premien för att öppna handeln. Om du hade bestÀmt dig för att skriva kontraktet för call bitcoin options Àr du skyldig att sÀlja den angivna mÀngden bitcoin till det angivna priset och före eller vid utgÄngsdatumet. Det gör du om du tror att det underliggande bitcoin marknadspriset skulle se lite volatilitet eller falla. Men om du som innehavare utförde bitcoin sÀljoptionen och marknadspriset ökade, skulle du handla bitcoin och mÄste begrÀnsa vinsten som kan tjÀnas pÄ det aktuella innehavet.

Det finns tvĂ„ parter i optionskontraktet, ”skaparen” (eller sĂ€ljaren) och ”innehavaren” (eller köparen). Du kan vĂ€lja nĂ„got av alternativen, lĂ„nga eller korta. Du har optionen och betalar en premie för att köpa rĂ€tten att sĂ€lja eller köpa bitcoin. Att ”skriva” Ă€r ett alternativ som betyder att man sĂ€ljer rĂ€tten att bestĂ€mma innehavaren (köparen). Om innehavaren implementerar optionskontraktet och du Ă€r en sĂ€ljare mĂ„ste du behĂ„lla kontraktet i slutet. SĂ€ljaren fĂ„r premien för att ta risken att göra detta.

Med det hÀr alternativet fÄr du rÀtt att sÀlja ett visst antal bitcoin till det angivna priset och utgÄngsdatumet. Köparna köper bitcoin options om de tror att marknadspriset kommer att sjunka. Om priset pÄ bitcoin sjönk under det instÀllda lösenpriset kunde köparen sÀlja bitcoin innehavet till mer pris Àn den nya marknadsrÀntan. PÄ samma sÀtt beror andelen vinstintÀkter pÄ minskningen av det underliggande priset under lösenpriset.

Å andra sidan ökar bitcoin priset om förutsĂ€gelsen var felaktig och köparen kommer att förlora premien. Annars betyder det att det Ă€r obligatoriskt att köpa bitcoin priset till ett fast pris och datum för att skriva ett sĂ€lj alternativ. Detta görs nĂ€r du förutspĂ„r höjningen av det underliggande priset och Ă€r bekvĂ€m med att ta Ă€gandet av den specifika tillgĂ„ngen vid ett kommande datum. Men om köparen har genomfört sĂ€lj optionen, men marknadspriset sjunker, mĂ„ste köparen köpa bitcoin till en ökad kostnad.

 Denna term anvÀnds för att definiera de faktorer som pÄverkar priset pÄ bitcoin alternativ. Dessa faktorer avgör om man ska betala mer för öppna kontraktsalternativ eller annars fÄ fler skrivalternativ.

Det mÀter kÀnsligheten för options priset till en punkt i det underliggande priset pÄ bitcoin.

Det mÀter hur mycket bitcoin alternativet rör sig nÀr en punkt pÄ den underliggande bitcoin marknaden rör sig.

Det mÀter förfallet pÄ optionens pris med tiden. En hög theta av bitcoin alternativet innebÀr att det Àr nÀrmare datumet för utgÄngen.

Den mÀter kÀnsligheten hos alternativet för implicit vitalitet pÄ huvudmarknaden för bitcoin. Det mÀter ocksÄ förÀndringar i optionens premie för varje volatilitetsförÀndring pÄ 1%. Vega har stor inverkan pÄ prissÀttningen av bitcoin optioner.

Det indikerar att optionens pris Àr kÀnsligt för förÀndringarna i rÀntan.

Sammanfattning

Bitcoin options trading Àr ett spÀnnande och nytt sÀtt att köpa och sÀlja den berömda kryptovalutan. Bitcoin options Àr dyra och flyktiga, sÄ det Àr bara djÀrva handlare som kan sjunka i tÀnderna nÀr de handlar med bitcoin-optioner. Du köper bitcoins alternativ online eller investerar genom ett utbyte, se till att ha alla detaljer i Ätanke om du vill tjÀna pengar.

bitcointrading