99 Binary

99binary

99Binary

99Binary är en mäklare för options trading som lanserades i branschen 2013. De är oreglerade och använder sin egen handelsplattform som heter Panda. De erbjuder engelska, tyska, ryska och arabiska språk alternativ, men amerikanska traders accepteras inte.

99Binary Recension 2021

Trots sin brist på reglering har 99Binary Sverige ett smidigt gränssnitt, bra bonus avtal och gynnsamma handelsvillkor. Det verkar som om de försöker få in många options traders genom att erbjuda en kombination av nya, moderna handelsverktyg och stora bonusar. Som ett ungt företag har 99Binary mycket att bevisa inom options trading. De kombinerar sin bra egenutvecklade handelsplattform med bonusar och ett låg-avgiftsschema för att skära ut en del av marknaden, så det är nu en bra tid att hoppa ombord med 99Binary Sverige medan de fortfarande försöker attrahera nya options trading traders.

Bonusar

Nuvarande kampanjer inkluderar en 100-procentig match och enstaka tidsbestämda kampanjer. Matchen på 100 procent har en hög potentiell avkastning, men den har ett stort handelsvolymkrav för att låsa upp bonusen. Startkonton får bara 50 procent matchbonus i utbyte mot en låg initial insättning jämfört med de andra två kontotyperna. 99Binary options trading erbjuder också upp till 10 procent återbetalning på dåliga affärer.

Insättningar och Uttag

99Binary Sverige använder de vanliga insättningsmetoderna: bankkort och banköverföringar. Det finns också många andra alternativ som WebMoney och TrustPay, varav de flesta liknar PayPal. Uttag av kreditkort kostar $ 8 och wire uttag kostar $ 25 på grund av bankavgifter. Kundtjänsten är i allmänhet bra på 99Binary, även om det kan vara långsamt att komma tillbaka till förfrågningar beroende på tid på dygnet och veckan. De är artiga och öppna för traders och ger inte intrycket att de försöker stänga support ärenden så snabbt som möjligt.

99binary

Handelsfunktioner

Den största unika funktionen som 99Binary Sverige har är namnet på 99 copy trading method. Dessutom har 99Binary ett stort bibliotek med tillgångar att handla på 83, fördelat på olika marknader och kategorier. Det finns tre typer av konton med 99Binary Sverige. Startkontot har en insättning på minst $ 99 och en bonus på 50 procent. Pro-kontot har minst 499 USD med en bonus på hela 100 procent. För stora traders finns det ett Premium-konto med minst 999 $, 100% matchningsbonus och speciell handelsrådgivning.

Sammanfattning

Dessa fördelar och bonusar verkar finnas eftersom 99Binary försöker etablera sig som en kraft inom options trading. Därför, om det finns en potentiell nackdel med 99Binary, är det att dessa gynnsamma villkor kanske inte finns längre. Minsta insättningar är inte de lägsta tillgängliga, och ingen uttagsmetod är helt gratis. 99Binary Sverige erbjuder ett gratis demo-konto till personer som vill kolla in det och bestämma om de vill gå längre med företaget. Vill du instället testa på bitcoin trading, så besök vår huvudsida för att hitta de bästa bitcoin trader plattformar.

Handelsplattform

Handelsplattform Pandas handelsplattform är ett bra verktyg. Den har ett lättanvänt och läsbart gränssnitt, användbara alternativ och en unik funktion i 99 Copy-handeln. 99 Copy visar ett fönster med framgångsrika affärer som just har stängts och ger dig möjlighet att automatiskt kopiera en av dem. I jämförelse med äldre webbplatser känns 99Binary plattform snygg och modern. Valen är tydligt märkta i rött och grönt, och gränssnittet i sig är grönt och blått, så tillsammans ser det väl utformat ut. Det är lätt att välja en optionstyp, marknad och tillgång genom Panda.

bitcointrading