Binary Tilt

binary tilt

Binary Tilt

Binary Tilt är en binär options mäklare som kom in i branschen i slutet av 2013. Företaget är baserat i Nya Zeeland och faller under den Nya Zeelands regerings tillsynsmyndighet. Detta är en unik fördel eftersom inte många binära optionsmäklare regleras, än mindre av en större regering. Binary Tilt accepterar för närvarande inte amerikanska handlare.

Handelsplattform

Binary Tilt använder en handelsplattform som heter Market Pulse. Market Pulse är designad bra och kombinerar god estetik med funktionalitet. Vanliga snabbval, högt och lågt och liknande alternativ finns på Market Pulse. Market Pulse har ett bra urval av tillgångar; Det finns valutakurser, aktier, råvaror och index, vilket ger handlare en ganska bra uppsättning val.

Bonusar

Binary Tilt erbjuder en 100% matchbonus på minsta insättning på $ 250 med en maximal bonus på $ 3000, även om handlare kommer att behöva uppfylla ett handelsvolymkrav innan de kan ta ut. Binary Tilt ger också ibland kampanjer för riskfria affärer, under vilka Binary Tilt kommer att återbetala affärer som avslutar OTM så länge de var under $ 25 i värde.

Insättningar och Uttag

Förutom de vanliga kreditkorts- och banköverföringsalternativen kan Binary Tilt erbjuda PayPal-transaktioner, tack vare sin status som reglerad enhet, samt en rad PayPal-kloner. Minsta uttag är $ 50, vilket är lite brant, särskilt med tanke på att deras återbetalningsbara transaktioner endast täcker affärer på upp till $ 25.

Kundservice

Binary Tilt erbjuder support för telefon, e-post, e-post och chatt för sina kunder, även om tillgängligheten för varje metod varierar beroende på kontorstid. Binary Tilt är inte en 24/7 organisation. Supportteamet är generellt hjälpsamt och kunnigt. Brist på support dygnet runt är inte en deal breaker, men det är en irritation eftersom vissa andra binära optionsmäklare har den nivån av support.

Specialfunktioner

Binary Tilt är bland de få binära options mäklare som erbjuder ett gratis demo-konto, där potentiella handlare kan titta på handelsplattformen och vänja sig vid gränssnittet. Denna “försök innan du köper” mentalitet är inbjudande för nya handlare – det är ganska nedslående att se att du måste lägga ner mer än 100 dollar på en minsta insättning för att se om du gillar mäklaren. De risklösa affären är också en bra affär och ett annat sätt för handlare att få fötterna våta utan att riskera sina pengar.

Fördelar och Nackdelar

Det faktum att Binary Tilt regleras är nästan unikt i branschen. Dessutom är många av de mäklare som är reglerade baserade på Cypern eller Isle of Man, och att ha kraften från Nya Zeelands finansiella myndighet som övervakar verksamheten är ett stort steg upp från mängden.

Första Intrycket

Det faktum att en betydande juridisk myndighet reglerar Binary Tilt är lugnande. De erbjuder betydande informationsresurser om handel med binära optioner, både i allmänhet och i detalj. Binary Tilt har också en app för OSX och Android mobilplattformar. Språk som stöds inkluderar engelska, kinesiska, japanska och arabiska.

bitcointrading