Opteck

Opteck Broker

Opteck Broker har erbjudit options trading sedan 2011. Opteck webbplatsen är baserad i Storbritannien och är ett bra val för nybörjare när det gäller många utbildningsresurser och begränsningar av handelsbelopp. Utseende hos Opteck Broker har en skarp webbplats. Minsta insättning är 25,00 US $, vilket är en av de lägsta i branschen och investeringsintervallet är 25,00 US $ till 500,00 US $. Trots handel med amerikansk valuta accepterar webbplatsen inte amerikanska kunder. Opteck Broker använder flera flikar högst upp på sidan för att hålla webbplatsen strömlinjeformad och lätt att förstå. Ämnesflikar inkluderar handelsrum, options trading, handelskonton, handelsplattformar, insättning och uttag, analys, akademi och om oss.

Webbplatsen betonar verkligen hur lätt det är att komma igång och hävdar att de kan komma igång på bara 20 sekunder. Det finns ett formulär för din personliga information, och allt du behöver göra är att fylla i det och klicka på “Registrera dig” för att komma igång. Programvaran för den webbaserade handelsplattformen är Marketspulse, och en mobil handelsapp finns också.

Kundtjänst

Kundtjänst sker via telefon, e-post, återuppringning eller chatt. Webbplatsen har en Live Chat eller Call Back-flik som finns kvar på höger sida av varje skärm. Kundtjänst är 24/7 och är hjälpsam och lyhörd oavsett när du ringer.

Gratis utbildnings handledning

Opteck är ett av de bästa alternativen för nybörjare, delvis på grund av dess enkla inställning och olika utbildningsfunktioner. Recensioner berömmer “Education Center”, som hjälper nya användare att förstå grunderna för handel. Det finns också bra lektioner om “Basics of Binary”, “Account Typer” och “Market Analysis”. Ett gratis introduktionswebinarium är tillgängligt för nya användare. De språk som stöds inkluderar arabiska, nederländska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska, ryska, polska och turkiska. Näringsidkare kan få e-postaviseringar för att hålla dem informerade om förändringar i sina affärer.

Insättningsmetoder

Insättning och uttag sker via kreditkort, banköverföring eller betalningssystem, CashU etc. Kunder måste ta ut pengar på samma sätt som de sätter in dem. Det finns inga dolda avgifter, avgifter eller spreadar.

Tjäna pengar snabbt

Opteck Broker erbjuder en snabb och enkel grundläggande handelsplattform. Det erbjuder också mobilhandel tillsammans med e-postvarningar som håller dig i ögonen så mycket som möjligt. Nybörjare kommer att uppskatta snabbstartsfunktionen för denna mäklare. De begränsade tillgångarna, de enkla diagrammen och den övre gränsen på 500,00 US $ kan dock vara för begränsande för experthandlare. För nya användare erbjuder Opteck Broker en trevlig introduktion till en värld av handel med binära optioner. Inlärningskurvan är väldigt platt med den här webbplatsen. Du kan tjäna pengar snabbt och enkelt med Opteck Broker.

Lättanvänd Mall

Hemsidan har ett flödesschema i fyra steg som visar stegen för att skapa ett binärt options kontrakt. Webbplatsen är tydlig och lättförståelig med stora diagram, ljusa färger och stora knappar, vilket gör varje åtgärd du gör mer intuitiv än tidigare. Opteck Broker Sverige tillåter handel med råvaror, valutor (Forex), aktier och index. Råvaror som är tillgängliga för handel inkluderar guld, silver, råolja, kaffe och majs. Det finns vanligtvis ett begränsat antal faktiska kontrakt tillgängliga när du bläddrar igenom alternativen. Denna options trading mäklare använder en handelsdisk, så stora High Street-banker kan skapa dessa kontrakt för att hantera sin risk. Detta begränsade antal kontrakt kan vara lite för begränsande för mer professionella handlare. Handelstyperna är Hög / Låg eller One Touch. Opteckmäklaren använder mallen Upp (samtal är grön) och Ner (Put är röd) för handel.

Options traders kan utföra affärer direkt från sjökort om de föredrar det. Klicka bara på “Invest nu” -knappen när du är klar. Diagrammen är lätta att läsa och förstå, även för de som är nya inom handel av något slag. Strömmande nyhetsflöden är tillgängliga. Det finns en bonus för den första insättningen du gör, men antalet tillgängliga bonusar är mer begränsat än andra mäklare. Det finns några tävlingar som körs på webbplatsen så att du kan vinna lite pengar.

bitcointrading