Rutigt, Crypto-Servering Fintech Unicorn, Som Förvärvas Av Visum


Visum, den världsberömda betalningar jätte, har föresatt sig att förvärva crypto-servering fintech unicorn, Pläd. Förvärvet kommer att värderas på en svindlande $5,3 miljarder kronor.

Söker Godkännande Av Tillsynsmyndigheter

Tillkännagivandet kom måndagen den här veckan, med Visum att vara den som bröt nyheter. Visa förklarade att flytta skulle hjälpa en av de största betalning bearbetning företag i världen att förbättra sina nuvarande kort och ge tillgång until nya företag. Affären är fortfarande i avvaktan på godkännande gentlemen förväntas nå sin nära i cirka tre until sex månader.

Rutigt arbetar för att hjälpa sina användare ansluta sina respektive bank konton till olika software runt om i världen, mycket likt PayPal application Venmo gör. Genom Pläd, kommer användarna att kunna dela med pertinent finansiell data på ett bekvämt och lättillgängligt structure. Företaget är redan upptagen som serverar många crypto jättar, som Abra plånbok och även Coinbase.

Betala Höga Priser

Enligt presentationen däck ges ut, Visum kommer att betala en summa på $4,9 miljarder, alla i likvida medel för att förvärva bolaget, med en ytterligare $400 miljoner som används för uppskjuten eget kapital och lagring av eget kapital. Med detta har det blivit tydligt att betalningar jätte lider genom ett svindlande high quality i Rutigt är korrekt värdering. Rutigt har nyligen värderats till 2,5 miljarder greenback, nästan hälften att det Visum betalas.

Centralbanker Köpa Guld Når 50-År All-Time-High

Al Kelly, Ordförande och VD för Visum, förklarade att den nya kombinationen kan bara göra Visum bra. Kombinationen av de här två företagen kommer att tillåta dem att sätta på “epicentrum av fintech världen”, enligt Kelly. Han anser att kombinationen skulle expandera både företagens totala tillgängliga marknaden, och ytterligare påskynda deras ömsesidiga långsiktiga tillväxt och minskande intäkter.

Tillväxt Följt Av mer Tillväxt

Med denna nya förvärv i åtanke, Visum kan njuta av en massiv intäkter tillväxt i år 2021. Ökningen är knuten från allt mellan 80 till 100 punkter i tillväxt, enligt däck.

Visum och dess främsta konkurrent, Mastercard, har nyligen investerat en hemlig summa inom fintech unicorn, Rutigt, ganska nyligen. Rutigt grundades redan 2012, adult men som har haft stor framgång sedan dess. Från och med nu, företaget har redan insett en imponerande $350 miljoner kronor i riskkapital från olika investerare. Det är ett stort förtroende att vara hade för enhörningen, verkar det som.

Detta kan mycket väl tjäna som det första steget i antagandet av crypto från världens största betalningsmetoder, med sin tidigare satsning på Vågen synes ha fallit platt på sitt ansikte. Vad framtiden kommer att hålla fortfarande ytterst oklart, guys sannolikheten för Visa och Mastercard så för crypto betalningar verkar närmare än det någonsin har varit innan.

Efter Pläd, Crypto-Servering Fintech Unicorn, som Förvärvas Av Visum visades först på InsideBitcoins.com.Source connection