Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

sälj bitcoins

Köp och sälj Bitcoins och andra digitala valutor 2022

Innehållsförteckning

Just nu är det många som undrar om man skall behålla sina tokens eller om man skall eller utföra en sälj Bitcoins. När marknaden rör sig volatilt är det vanligt med detta nybörjarmisstag, man vill bevara det som i alla fall finns kvar tänker man. Det är då banker, valar och investerare köper upp dem av dig, dem som har ”råd” att förlora, men är det verkligen hela sanningen?


Vet dem insitutionella investerarna saker du inte vet, det är klart att det är så. Insitutioner köper när marknaden är i skräck och tjänar på ditt prisfall, det kan till och med vara dem som orsakat prisfallet från början, det händer ofta i traditionella aktiemarknaden.

Sälj bitcoins är dock något du bör tänka efter mer än en gång, vad händer om priset rusar imorgon?

Om du trots allt vill avvytra din investering i Bitcoin så är det några viktiga saker du bör tänka på.

 • Tänker du betala skatt för dina vinster, isåfall är det kapitalskatt 30%
 • Behöver du göra avdrag för förluster, isåfall får du dra av 70% av förlusterna.
 • Har du glömt att deklarera dina bitcoins tidigare år till skatteverket, annars kan du bli retroaktivt skyldig att betala vinstskatter och böter för tidigare år då du ”glömt” att deklarera.

Hur man säljer bitcoin på bara några minuter

Om du bestämt dig och tänker ”sälj bitcoins nu” så ta dig en extra funderare, Bitcoin är volatilt och kan ha studsat upp imorgon. För att sälja av går du enklast till Localbitcoins där du säljer Bitcoins till en privatperson, han skickar pengar via Swish till din bankkonto och du skickar Bitcoins till honom. Gör du på detta sättet kommer skatteverket inte få reda på att du har sålt Bitcoins och du har en bättre chans att ”Glömma” att deklarera din försäljning.

Om du istället sitter där med Villa, Vovve och Volvo och vill betala din skatt kan du sälja av dina Bitcoins via valfri Svensk mäklare så som Trijo, BTCX, BTCSWE, Safello och betala deras avgifter och deras bankers avgifter och njuta av det lilla som blir kvar.
Bitcoin ni sålt till bankkontot kommer automatiskt att skickas till skatteverket som även kommer göra en grundlig grävning i er framtida ekonomi.

Såhär gör du för att ta ut BTC till kronor Skattefritt

För dig som har mindre att riskera är det hyffsat enkelt, du skapar ett konto hos localbitcoins.com och gör en KYC hos dem, sedan utför du en sälj Bitcoins position hos dem.

Steg för steg guide för Sälj Bitcoins.

 1. Skapa konto hos Local bitcoins
 2. Välj en person som har bra betyg
 3. Skicka dina bitcoins
 4. Mottag en Swish eller banköverföring

Har du följt samtliga steg ovan kan du ta ut bitcoin i pengar så som Svenska kronor eller Euro. Du kan även sälja bitcoin swish mot en vän som har SEK och som vill köpa. I värsta fall om du inte vill använda local bitcoins eller undvika din sälja bitcoins skatt så kan du simpelt använda börsen safello sälja bitcoin men det kommer kosta dig rejält.

För dig som är intresserad av att googla runt på ämnet rekommenderar vi att ni söker på sälja bitcoin flashback för att undvika fallgroparna.

Vart kan man sälja bitcoin?

Bitcoin kan du sälja överallt, till din vän eller till en professionell mäklare på localbitcoins, du kan till och med sälja det via en börs såsom BTCX men då betalar du är dyra avgifter och blir direktrapporterad till SKatteverket.

Hur mycket kostar det att sälja bitcoin?

Det är normalt att betala någon procent i avgift via localbitcoins, säljer du det via en exchange kan du räkna med 5%. En Sälj bitcoins transaktion bör vara billig och börser kan ta upp mot 7% för att överföra det till ditt kort.

Kan man omvandla bitcoin till pengar?

Ja, det är fullt möjligt genom att utföra en säljoperation. Du kan utföra en konversion från BTC till SEK vilket gör att du får ut dina Bitcoins i SEK.

Bitcoin sverige köp och sälj

Undvik facebook grupper när det kommer till att uttföra sälj bitcoins det finns otroligt mycket bedragare där ute.

Om du är som vi och inte orkar hålla på med manuella transaktioner så rekommenderar vi att du använder dig av den automatiska tjänsten Cryptosoft. Hos Cryptosoft kan du nämligen skicka dina Bitcoins för direktförsäljning via OTC-marknaden. Du blir helt enkelt av med hela summan via en transaktion mellan dig och motparten. Sälj bitcoins nu på ett tryggt automatiskt sätt.

Steg 1: Öppna Ditt Konto Och Sätt In Pengar

Det tar bara ett par minuter att komma igång med Ta Algo. Man måste först fylla i sin personliga information så som namn, telefonnummer och mejladdress. Man skapar även ett lösenord till sin inloggning. När man är klar klickar man på ”Registrera”-knappen och blir slussad till sin handelsplattform.

Väl där är det dags att sätta in pengar. Detta gör man bäst med följande alternativ:

 • Kortbetalning
 • Banköverföring

Steg 2: Vänta På Att Din Account Manager Hör Av Sig

Du får inom 24 timmar ett samtal från din account manager som kommer att hjälpa dig anpassa din handelsrobot. Tänk på att systemet mer eller mindre är automatiskt och att du enbart behöver kolla till den då och då. Du behöver alltså inte ta några beslut själv.

Vi hoppas att du får en bra upplevelse och att du göra de vinster som du önskar!

Så här enkelt handlar du med robothandel

 1. Klicka på knappen nedan.
 2. Fyll i din information i formuläret.

Accuindex Recension
Bitcoin
Accuindex – Är det pålitligt? – 2022

Det finns ingen brist på online-mäklare att välja mellan nuförtiden. Så hur vet du om man kan lita på Accuindex för din handel? I den

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro