Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

Ta algo

TA Algo Svensk robothandel 2022

Innehållsförteckning

En av dem mest häpnadväckande produkterna under börskraschen 2022 var terminhandelsverktyget TA Algo. En valutarobot som handlar fiat och kryptovalutor i derivatform med slående resultat i jämförelse med OMX30.

Det är få handelsmjukvaror detta året som slagit index, ser man på dem typiska Svenska fondrobotarna som exempelvis Lysa, Sigmastocks och Opti ligger dem helt i lä i jämförelse med TA Algo.

Valutaroboten har presterat 382% på 2.5 år genom att handla med fiat valutor enligt deras officiella trackrecord auditerat från den reglerade mäklaren Accuindex.

Det vi kan tycka är att det är lite missvisande att det står att den handlar aktier, och efter ett samtal med deras kundtjänst och Lennart Johansson får vi förklaringen att dem gått över sedan 2018 till att handla valutor tack vare börsläget på aktiemarknaden.

Vad är risken med TA algo?

Risken är Låg till medel i ett högriskinstrument, även om drawdown är förhållandevis låg bör vi också tänka på att det är derivathandel vi sysslar med, där är riskhanteringen av ytterst vikt.

Det som är fantastisk med denna mjukvara är att den sköter större delen av riskhanteringen automatiskt, den avyttrar exponering från valutapar med för hög volatilitet, hämtar vinster och kapar förluster automatiskt.

Samtliga positioner i metatrader 4 är med stop loss och take profit och man kan därför sova tryggt på natten.

Vad kan man tjäna med en valutarobot?

Enligt robotens auditerade track record har dem skapat en monsteravkastning betydligt bättre än dem flesta andra i branschen. Sedan 2011 har man haft 1 förlustår när brexit inträffade och sedan dess har det varit en solklar uppgång. Dem senaste två och ett halvt åren var avkastningen enorm, hela 382%.

Fördelarna med att handla Fiat kontra kryptovalutor är att dem alltid har existerat och du vet ungefär exakt vad du får ut till skillnad från kryptovalutor.

Hade du alltså satt in 100 000kr med TA algo för 2.5 år sedan hade du idag haft 382 721kr, det låter lika bra som det är sant för oss som testat mjukvaran under längre tidsperioder.

Hur gör jag för att komma igång med TA Algo?

Algoritmhandel är kännt för att vara krångligt och dyrt men TA gruppen har löst två flugor i en smäll. Såhär kommer du igång med Ta gruppens handelsrobot.

  1. Surfa in på www.ta-algo.io och fyll i formuläret.
  2. Steg två är kontoöppning hos Online-mäklaren Accuindex.
  3. Du blir uppringd på kontorstid av TA Gruppen som stämmer av din erfarenhet av robothandel.
  4. Du får instruktioner av TA gruppen på hur du beställer en VPS gratis av Accuindex.
  5. När du har VPS och pengar på kontot loggar TA Gruppen in och installerar TA Algo åt dig.
  6. När Algon är live handlar den 5 dagar i veckan 24t om dygnet.

Vad kan jag förvänta mig den första veckan när jag handlar, hur automatiskt handlar programvaran?

Den första veckan borde du redan har minst ett tiotal positioner öppnade och stängde baserat på vilket form av tidsintervall du har valt, TA Gruppen rekommenderar M5 i Metatrader 4. Nämner Peter fridberg som är ingenjör och Algo trader hos TA Gruppen.

Ta gruppen har gratis support som du kan maila och ringa via exempelvis Telegram och samtliga i personalen pratar svenska.

Borde du investera med TA Algo?

TA Gruppen ger oss ett bra intryck, man är transparent med att det kan bli några procent drawdown på kontot och överlag ser vi inga risker. Grabbarna som ringer en är mycket kunniga inom robothandel och förklarar pedagogiskt ”best practices” rörande robothandel.

Överlag är vi på teamet upp 36% på 3 månader vilket vi får anse vara ett fantatisk resultat med tanke på börsens nedgång.

TA algo är gratis med tanke på regulatoriska regelverk enligt ESMA där du inte får ta betalt för robothandel till småsparare, det är inga dolda avgifter utan TA gruppen tjänar pengar på volym handlad.

Accuindex Recension
Bitcoin
Accuindex – Är det pålitligt? – 2022

Det finns ingen brist på online-mäklare att välja mellan nuförtiden. Så hur vet du om man kan lita på Accuindex för din handel? I den

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro