Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

TA gruppen

TA Gruppen & TA Algo | Vi testar deras robot 2022

Innehållsförteckning

TA gruppen skriver att dem startades 2011 på Cypern och är representerade av välkända namn så som forskaren Simon Matsson & Algoritmingenjören Peter Fridberg, Fredric härner & Lennart Johansson med fler. Ta gruppen har ett auditerat track record från Mcmillan Woods på Cypern vilket är fantastiskt då det är få aktörer på marknaden som tillhandahåller just auditerade track records.

Vilka är TA gruppen? det har vi tagit reda på

Ta gruppen bildades av flertalet account manager från valutameckats nav Limassol och London under 2011-2013 det är dokumenterat från flera källor inklusive wikipedia och välrenomerade tidsskrifter som BTCSEK. Deras track-record sträcker sig från 2013 då det verkar som att deras algoritmhandel började testas i beta-stadiet, dem är även auditerade via Mcmillan Woods vilket är en mycket pålitlig och kompetent redovisningsbyrå. Enligt deras hemsida har dem levererat och slagit index med råge under 7 år om man räknar bort 2018 då dem gick minus med 28% tack vare BREXIT.

Bakgrundskontrollen stämmer när vi kollar upp personerna på London school of economics och via källor som arbetar i Cypern i branschen.

Fungerar TA Algo?

Ja Ta algo har presterat under 7 år med vinst i alla år förutom 2018 då de gick minus 28% ackumulerad avkastning enligt track record auditerat av Mcmillan Woods är över 600% i avkastning under dem senaste 7 åren.

Är TA Algo Riskfritt?

Ingen algoritm är riskfri speciellt när den handlas på den finansiella marknaden, en algoritm är enbart så intelligent som människan som programmerat den och det finns därför alltid ett inslag av den mänskliga faktorn.

Kommer jag tjäna pengar med TA Algo?

Det är svårt att svara på då historiska resultat inte är en garanti på framtida avkastning. Däremot har TA algo ett fantastiskt auditerat track record under åren som ger en mycket jämn och stabil avkastning så länge du håller risken låg.

Mean reversion trading

När man handlar med en handelsrobot är det viktigt att förstå hur den handlar med mina pengar. Enligt deras hemsida handlar roboten pullbacks genom Mean reversion men även via dll och COT-data (Committment of traders)

COT data är vi vana vid och även om det är historisk data sedan en vecka tillbaka kan man fortfarande unyttja möjligheten att se vart man placerar ytterligare positioner och vart man avyttrar positioner hos dem stora instutitionerna.

TA gruppen & TA Algo
TA gruppen & TA Algo som representeras via deras hemsida.

Mean reversion antar vi är baserat på RSI stochastics för ingångarnas kvalificering, det säger egentligen inte så mycket utan man måste även jämföra det med momentum för att se om trenden börjar avta.

Överlag så fungerar roboten fläckfritt men det gäller att hålla risken låg och inte bli girig. Dem säger att 15000SEK fungerar att starta, och ja det fungerar nog att starta men om man använder hävstång skulle vi minst lägga till en nolla till i marginalen enbart för att vara på säkra sidan.

Borde du investera med TA gruppen & TA Algo?

Vi har nu använt TA Gruppen för en portion av våra avkastning i FIAT även om vi mestadels investerar i kryptovalutor. Avkastningen sedan 3.5 år tillbaka är på 481% vilket även är auditerat i vårt bolags bokföring hos Quantopia LLC i Edinburgh. Vi som sällskap är mycket kritiska och har investerat ytterst lite i olika externa projekt, men TA algo från TA gruppen fungerar faktiskt.

Det vi har märkt av är att man behöver hålla risken ytterst låg för att inte hamna i för mycket exponering mot marknaden tack vare hävstången och följer man deras instruktioner har det heller inte varit några problem.

Problemet uppstår när man försöker sig på att handla själv med lite högre positionsstorlekar och glömmer av att grid trading ofta är exponentiell, vilket kan leda till alldeles för hög drawdown.

Accuindex Recension
Bitcoin
Accuindex – Är det pålitligt? – 2022

Det finns ingen brist på online-mäklare att välja mellan nuförtiden. Så hur vet du om man kan lita på Accuindex för din handel? I den

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro