TokenTax Går BlockFolio I Crypto Skatt Tjänster


När världen sakta börjar acceptera crypto industrin som något som kommer att stanna i det långa loppet, många saker och frågor börjar dyka upp. Den viktigaste av dessa frågor är: Hur kan regeringen få sin klippa av det? En bister, males behövde fråga att ställa, och det oftast blir besvarade med ett ord: Beskattning.

Crypto Skatt Scramble

Ansökan sista dag i United states of america, i synnerhet med år 2019, alla börjar klättra på väg att få sina böcker på kontrollera. Detta är en betydande stressfaktor för vem som helst, och crypto industrin föreningar denna fråga. Enkelt uttryckt, inte ens IRS har crypto fullt listat ut, och den byråkrati som omger det kan bli onödigt komplicerat.

För att svara på detta, crypto-fokuserad skatt företag har börjat att dyka upp. Två företag, i synnerhet, Token skatt och Blockfolio, försöker att effektivisera processen för bosatta i United states. TokenTax, i synnerhet, är en plattform som gör det möjligt för investerare att analysera data från olika crypto transaktioner. Detta kommer att göra det möjligt för dem att skapa lämpliga skatt former för att hantera denna fråga. Blockfolio, i sin tur, är en mobil plattform för cryptocurrency portföljer.

Brasilianska skattemyndigheten ålägga Böter om Kryptografi skattesmitare

Strategiskt Partnerskap

Med två företag att uppnå integration med varandra, kommer användarna att kunna spåra crypto på Blockfolio. De har helt enkelt registrera upp until TokenTax, sedan ges möjlighet att importera dessa poster i den Blockfolio plattform.

Alex Km, co-founder av TokenTax, gav ett offentligt uttalande om saken. Han förklarade att hans företags användare drabbas av en av de största tiden sjunker när det gäller att få sina olika transaktioner i TokenTax system. Företaget tog märka att de flesta av dess användare redan att utnyttja Blockfolio att följa sina transaktioner, så att integration var den naturliga kedjan av händelser.

Edward Moncada, VD Blockfolio, gav ett offentligt uttalande om saken liksom. Han uttryckte sin och sin grupps glädje av den nya partnerskap och dess därpå följande integrering. Med det, TokenTax erfarenhet har de flesta av sina användare redan hävstång kan nu bli ännu effektivare och enklare att använda.

Nödvändigt Ont

Goda nyheter för användare som redan inofficiellt med båda plattformar, liksom. De kommer inte att göra om hela deras ansträngningar ” att arbeta med integration.

Medan många skulle gråta foul på det faktum att regeringen vill lägga till beskattning på crypto måste person ha i åtanke att ett land behöver pengar. Ett av de enklaste sätten att få dessa pengar är att ta ut skatter. Dessa skatter som betalar för all den infrastruktur som staten tillhandahåller. Det är inte kul, adult men det behövs.Supply connection