XRP serien är Tillbaka på $.325 på BitMEX Efter att ha Förlorat 60% av sitt Värde “Inga Återställningar eller Bidrag”


  • XRP pris tankas until $.14 från $.34 på crypto derivatives exchange BitMEX
  • En handlare hade hela hans BitMEX konto gått utan att behöva stoppa hans utlöser

XRP serien är att njuta av en bull experience, en ökning med 68% hittills i år 2020 att gå så högt som $.336. I dag, XRP serien är en ökning med 5% i den senaste 24-timmars handel på $.327.

Males igår under detta uppsving, XRP serien fick BitMEX skulle. I ett enda ljus, XRP priset gick från $,34 till $,14 kr, en sänkning med nästan 60%.

Inledningsvis såg det ut som en glitch. Men tydligen inte som näringsidkare Crypto Squeeze sa, “XRP Perp Terminer på Bitmex dumpade 56% från $,3 until $.1311. Detta är absurt. Där är skyddet? Borderline bluff tbh.”

En näringsidkare Marc de Koning hade hela hans BitMEX konto borta på grund av detta. Han förklarade att han bara lägga några bud och var inte ens i en handel. Det tog några sekunder för att öppna och stänga handeln och det “förstörda” hela hans konto, säger näringsidkaren.

Näringsidkaren tog till Twitter för att spränga bort crypto derivatives trade BitMEX som han slet i trade,

Och han var inte ensam. Du kan se en massa handlare vädrar ut sina frustrationer med utbyte över Twitter.

“Att xrp bluff sprider på BitMEXdotcom är skamligt, jag tror inte att jag någonsin kommer att handla XRP perps på bitmex efter att ha sett det,” skrev analytiker Benjamin Blunts.

Han tillade: “Hoppas CryptoHayes gräver sig in i a-kassa för att kompensera de människor som stannar inte gå ut annars är det en hund agera.”

Men per skärmbilden delas av Koning, han kommer inte att komma tillbaka varje öre, utbyte sa kommer det att vara “inga återställningar eller bidrag” i detta tumble.

“Direkt kriminell. Detta ENDAST inträffat på Bitmex, ingen annanstans. Allt inom loppet av några sekunder.. Ingen likviditet att säkerhetskopiera flytta.. De hävdar sin försäkringskassan agerat på ett sätt för att minska de skador.. Vilken typ av minskning exakt?” sade Koning.

Bara förra veckan, XRP serien är evig kontrakt lanserades på BitMEX med upp until 50 hävstång vilket handlare till länge till kort underliggande digitala tillgångar.

På den tiden, BitMEX VD Arthur Hayes sa“Är det kallas Rippel, XRP, eller dogshit? Vem vet, vem bryr sig. Det är värt mer än noll så det är dags att handla USD paret på BitMEX. Boo-Yaka-sha!.”

Igår, medan priset på XRP serien var att klättra upp, Hayes skrev att “Lamslå shorts. Professional Recommendations: Köp och Sälj knappar är båda lika lönsamma oavsett om du handlar en bajskorv.”

Samtidigt har priset på XRP serien är tillbaka på $.325 på BitMEX.

Source link