Bitcoin Trading

Quantopia LLC

Östra hamngatan 15, Göteborg 411 14

Yearn finance

Köpa yearn finance var och hur 2022?

Innehållsförteckning

Yearn finance som varit en av kryptovärldens starkaste märken inom Decentraliserad finans rapporterar att deras medgrundare Andre Cronje som varit ansvarig för utvecklingsteamet för ca 25 appar lämnar projektet och ett prisfall uppstår i YFI på nästan 13%.

Den omåttligt populära investeringsappen Yearn finance har idag ca 50 anställda programmerare som arbetar på projektet heltid, projektet fortsätter även om en av medgrundarna lämnar DEFI.

Men dem positiva nyheterna är att även om en medgrundare lämnat mår projeketet fantastiskt och har aldrig sett så många kunder som nu.

Marknaden är DEFI är fortfarande väldigt ung och massanpassningen är fortfarande inte här.

yearn finance
Yearn finance YFI har ett fantastisk interface, less is more.

Så fungerar Yearn finance

Yearn finance är byggt på smart contract, flera smart contract arbetar tätt intill varandra och vad som är fint med det är att du själv kan gå in och läsa koden för att säkerställa dig att det inte pågår något fuffens.

Smart contracten är byggda på Ethereum blockkedjeteknik och affärsiden bygger på utlåning av kryptovalutor och handel med just kryptovalutor. Det finns inga mellanhänder eller banker mellan dig och din kund, enbart kod som Yearn finance har levererat.

Du behöver inte bank eller någon form at mellanhand utan du inveserar direkt via Web3 och Metamask till YFI protokollet.

Hos YFI tjänar du utan mellanhänder

YFI eller Yearn finance som det heter var ett totalt breakthrough när det anlände och tog DEFI världen med storm.

När YFI lanserades blev det en av dem dyraste tokens på marknaden inom 72 timmar mätt i DEFI termer är även det riktigt fort i en bransch som rör sig med ljusets hastighet. YFI samlade på sig 8 Miljarder SEK inom loppet av ett par dagar och är antagligen det mest lyckas projektet inom DEFI.

Följande produkter kan du använda genom YFI

YFI ger dig 4 revolutionerande produker i deras ”GUI” vi skulle säga att dem flesta av dem har setts innan men inom den traditionella finansbranschen.

  • EARN ger dig möjligheten till en överblick av den bästa möjliga avkastningen för utlåning just nu.
  • APY är som ett spreadsheet över olika former av potentiella investeringsmöjligheter.
  • ZAP är för att underlätta för dina investeringar genom att bokmärka dem och sedan starta dem alla på en och samma gång när du är redo att investera.
  • Vaults fungerar som en kapitalförvaltare och gör det fullt automatiskt baserat på vad som finns för investeringsmöjligheter just nu.

Vad var det högsta priset för yearn.finance?

I juli 2020 hoppade priset på YFI upp med 35000% i en och samma vecka, priset toppade på 3125USD de blev kort efter det den sjätte största utlånaren av kapital.

Vad var det lägsta priset för yearn.finance?

När dem öppnade låg dem runt 10 000kr priset har inte nått dit ner under 2022 bear market.

Hur mycket Yearn Finance borde jag köpa?

Du borde köpa på dig yearn finance nu när den är billig under 2022 och hålla den till året efter nästa halvering.

Finns det ett minimibelopp?

Det finns inget minimumbelopp men allt under 2000kr kommer troligtsvis att äta upp allt för mycket genom avgifter.

Vad är en kryptobörs för något?

En kryptobörs är en börs där du kan köpa och sälja och även förvara kryptovalutor.

Vilken kryptovalutaplattform anses vara den bästa i Sverige?

Ymer exchange anses vara den bästa i Norden medans BTCX anses vara den bäste exchangen i Sverige.

YFI
Det viktiga när du investerar i YFI via Ymer.exchange är att du har koll på att du handlar utan avgifter, du kan därför investera mer än exempelvis hos BTCX eller Trijo.

Varför du borde handla YFI hos Ymer Exchange

När man handlar YFI och valutor överlag inom kryptosfären vill man hålla kostnaderna låga. Dem flesta Svenska exchanges är idag börsnoterade och tar därför väldigt höga avgifter, även om det inte syns som avgifter sker det i prisgapet. Den Danska kryptomäklaren Ymer har dock satsat för att växa och tar där med inga avgifter när du handlar YFI hos Ymer.

Det är svårt att konkurrera med valet av att betala avgifter eller inte nämner Lennart johansson på TA gruppen som är experter på aktier, råvaror och valutor. Se till att köpa utan avgifter när du skall köpa yearn finance.

Accuindex Recension
Bitcoin
Accuindex – Är det pålitligt? – 2022

Det finns ingen brist på online-mäklare att välja mellan nuförtiden. Så hur vet du om man kan lita på Accuindex för din handel? I den

Utför Bitcoin trading som experterna hos etoro

Hos etoro kan du kopiera andras portföljer helt automatiskt. Genom knappen nedan får du ett courtagefritt konto hos en reglerad mäklare.

bitcoin trading etoro