Zilliqa kan vara värt 3,9 miljarder dollar år 2025 – varför? – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Zilliqa kan vara värt 3,9 miljarder dollar år 2025 – varför? – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

[ad_1]

Enligt en ny rapport av FSInsight är Zilliqa (ZIL) -projektet lovande och kan vara värt så mycket som 3,9 miljarder dollar år 2025.

Baserat på rapporten syftar Zilliqa-projektet till att täcka den lockande Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) finansiella tjänster. Forskarna betonar att ASEAN-marknaden ger en intäktsmöjlighet på 7,2 miljarder dollar för projekt som Zilliqa om fem år.

FSInsight konstaterar att Zilliqa fokuserar på att tillhandahålla DLT-baserade finansiella tjänster, så kallade Open Finance (OpFi), till banksektorn.

Rapporten stater, ”Vi uppskattar att OpFi-företag som anställer DLT i regionen skulle kunna få en andel på 19% från den digitala bankmarknaden, vilket utgör knappt 2% av den totala marknaden för finansiella tjänster i ASEAN. ASEANs marknad för finansiella tjänster är mogen för störningar. ”

Zilliqa är redo för sådana störningar eftersom ASEAN-regionen har hela 75% av sin befolkning antingen obankrad eller underbank. Denna procentsats är nykterande när man inser att ASEAN tillsammans är världens femte största ekonomi.

Författarna till den analytiska delen tillägger att Zilliqas ekosystem enligt deras modellantaganden kan vara värt 3,9 miljarder dollar fram till 2025. Priset på ZIL kan nå 0,22 dollar medan värdet av företag inom Zilliqa-ekosystemet kan uppgå till 3,6 miljarder dollar.

Zilliqa

”Från en antagen $ 64 miljarder användbar marknad med Zilliqas DLT antar vi att 30% använder ZIL-token för att underlätta den eller de finansiella funktionerna som används (dvs. använda ZIL för betalningar eller som lånesäkerhet) och en 5x modellhastighet för att nå vår värdering . Vi antar att 50% eller $ 90 miljoner av DLT-avgifterna går till nätverksnoder, ”står det i rapporten.

Mer information

Men författarna till rapporten noterar också att det finns en risk på grund av försenad DLT-antagande, vilket kan leda till underprestanda för projekt som Zilliqa. Följaktligen kan Zilliqa inte kunna konkurrera med andra företag inom domänen som har större dragkraft och fler funktioner. Av denna anledning är det nödvändigt att behandla rapportens resultat försiktigt som “det är tidigt att uppskatta marknadsstorleken och vår strategi kan visa sig vara felaktig när nya marknader dyker upp eller misslyckas med att bli verklighet.”

2020 har varit ett avgörande år för Zilliqa när det gäller adoption i verkligheten. Om projektet lyckas bevisa användningsfallet och skapa nya partnerskap kan värdet på ZIL-myntet växa.

Zilliqa-projektet har nyligen infördes Zyro-protokollet, en ny DeFi-plattform med ZSwap-decentraliserade börs.

Vid tidpunkten för publiceringen var ZIL det handel för 0,02257932 US $, med en handelsvolym 24 timmar på 34 920 306 $ och en börsvärde på 257 706 526 $. ZIL har en tillgång i cirkulation på 11,4 miljarder mynt och en maximal tillgång på 21 miljarder mynt.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link

bitcoin investor